Arsenal tickets kopen: bestel ze vanaf 89,00

Arsenal tickets kopen: bestel ze vanaf 89,00

Arsenal tickets kopen kan vandaag al, omdat het aanbod je de mogelijkheid geeft om het Emirates Stadium te bezoeken. We vertellen je over de prijzen, sfeer en geschiedenis met een Nederlands tintje.

De prijzen

We starten met het belangrijkste uiteraard: de prijzen. Die lopen erg uiteen, want voor een competitiewedstrijd met Brighton & Hove Albion betaal je 89,00 voor een wedstrijd alleen. Wil je daarbij een hotelovernachting? Dan komt er 50,00 bij. Staat je te popelen om de North London derby bij te wonen, dan wordt het kostenplaatje 865 per persoon, maar dan heb je het maximale pakket tot je beschikking. Kortom: je hebt voor Arsenal tickets kopen een ruime keuze.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

De sfeer

Ook al is Arsenal de afgelopen jaren wat weggezakt en speelt het meestal Europees gezien in de Europa League, het blijft een grote club, dat blijkt uit deze video. Het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit wie de tegenstander is, je geniet sowieso. Dat komt helemaal door de Vaderlandse toevoeging in bijvoorbeeld het standbeeld van Dennis Bergkamp. Wat overigens een verdiende onderscheiding is, hij deed ook fantastische dingen.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

De geschiedenis

Niet dat we je richting een aankoop praten, maar de geschiedenis van Arsenal brengt een geweldige mogelijkheid voort, namelijk de clash met hun buurman Tottenham Hotspur. The Gunners verhuisden het noorden van de stad en begaven zich daarmee op andermans terrein. Vervolgens namen ze de hoofdrol over, al zijn de verhoudingen nu meer gelijk. Ter afsluiting raden we aan om de onderstaande video te kijken over de onderstaande rivaliteit.

Zo kun je meteen match zetten op je bucketlist. Anders liggen de alternatieven voor het oprapen, doordat Arsenal tickets kopen binnen een paar minuten is geregeld. Je bestelt ze namelijk bij het beste voetbalreisbureau, waarmee je trip gegarandeerd slaagt. De experts verrassen je onmiddellijk.

Verder lezen?

Over Voetbalanimal

Over Voetbalanimal

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.