Waarom een box frame shirt verrekte handig is

Waarom een box frame shirt verrekte handig is

Een box frame shirt is de populairste optie om een shirt in te lijsten We beschrijven de oorzaken daarvan om een voorzet te geven op een toekomstig vereeuwigt tenue.

Snel bestellen

Je surft naar Bol.com, kiest een type lijst uit en selecteert het beste formaat. Vervolgens log je in en drukt de bezorger een paar dagen later op de bel. Zo vertaal je een wens snel naar de praktijk. Daardoor toon je vol trots het resultaat aan vrienden en familie. En als je de smaak te pakken hebt gekregen, weet je het juiste adres weer te vinden.

Geen ervaring vereist

Je hoeft niet jarenlange ervaring te hebben als lijstenmaker om je bestelling tot een succes te maken. Dat komt door de bijgeleverde Passe-partout die je makkelijk om het shirt heen wikkelt of gebruikt als kapstok bij de Framebox van 70×90 cm bijvoorbeeld.

Zo doorloop je gemakkelijk de stappen en groeit er een glimlach in plaats van irritatie.

Zoals bij iedere handeling moet je even weten hoe het trucje werkt. Maar als dat punt bereikt is, zou je makkelijk de shirts kunnen inlijsten voor de rest van de straat. Met andere woorden: kansen voor een carrièreswitch.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Voorbeelden van prachtige werken

De productfoto’s, posts op Instagram, YouTube video’s en de verhalen van gespecialiseerde bedrijven tonen met hun resultaten aan wat voor prachtige resultaten er mogelijk zijn.

Zo vertelt het Bedrijf Verno in een blog het verhaal van een klant. Hierdoor krijg je een beeld van de mogelijkheden, inspiratie voor je eigen tenue met daarbij de kans om dezelfde lijst te bestellen.

Bovendien heeft Verno een inlijstservice. Dat betekent dat ze al het werk doen en vervolgens het eindresultaat aan je overhandigen. Een handig alternatief als je liever uitbesteed dan zelf de handen uit de mouwen steekt. Lees daarover meer in deze blog.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Plezier

Je bent bezig met een item inkaderen waarvoor je passie voelt en dat geeft plezier. Een mooi voorbeeld hiervan is de volgende video.

Want de maker trek een schort aan, maakt de werkbank leeg, volgt de gebruikelijke stappen, let op de details en lijst vervolgens het voetbalshirt van Manchester United in. Let daarbij op het glunderende gezicht van de Engelsman, aangezien hij daarmee aangeeft: dit is fantastisch om te doen.

Kijk de video een paar keer, aangezien er tips inzitten die je helpen om een shirt net iets te verstevigen bij onder andere de kraag.

Verschillende methodes

Een box frame shirt biedt uiteenlopende kansen om van start te gaan. In principe heeft elke optie dezelfde handelwijze, want een tenue vindt een hangende plek. Toch zijn er enkele verschillen. Hiervoor gebruiken we twee illustraties.

Bij de eerste Framebox lijst je een voetbalshirt in en zijn er geen uitbreidmogelijkheden meer, omdat de dikte te dun is.

Daarentegen heeft een andere collagelijst een dikte van 5 cm, waarmee je een trofee, FIFA-game, vaantje of een kleiner shirtje erbij inlijst. Spit daarom eerst je collectie door en denk hierbij: naar welk voorwerp wil ik ook kijken elke dag?

Positieve en negatieve ervaringen

Lees de ervaringen van anderen en het valt je op dat bijna iedereen een positieve recensie achterlaat.

Denk hierbij aan: de lijst is mooi licht, het systeem werkt goed, wat staat het mooi aan de muur en het kapstok idee is handig om shirt goed te houden en recht te houden.

Toch beschrijven ook meerdere personen een negatieve ervaring. Zoals de hanger die te recht hangen en het shirt dat niet blijft zitten op de juiste positie

Kortom, lees je goed in over het toekomstige box frame shirt om niet te komen staan voor verrassingen. Welke beleving heb je bij een box frame shirt? Laat het weten in de reacties.

Directe veranderingen aanbrengen

Als eenmaal een box frame shirt de laatste fase heeft gepasseerd, kent het verhaal daarmee nog geen einde. Want je heropent eenvoudig het systeem om er bijvoorbeeld een nieuw voetbalshirt vast te leggen.

Daardoor bouw je aan routine waar je in de toekomst dankbaar gebruik van maakt. Omdat je binnen een paar seconden een kersverse Framebox verandert naar een ingelijst resultaat. Met andere woorden: meerdere malen van stijl wijzigen met de box frame shirt brengt je praktische kennis waarover je les kunt geven op onder andere YouTube kanaal.

Foto’s erbij voegen

Met een DeLuxe frame voetbalshirt zet je foto’s onder het tenue. Hiermee geef je een ingelijst item een illustrerend tintje. Dat komt doordat je verhalen verteld aan de hand van afbeeldingen van een wedstrijd, kampioenschap of reis.

Kortom, een optie om je foto’s te koppelen aan het voetbalitem.

Welke foto ga je toevoegen?
Welke foto ga je toevoegen?

Wat wil je nog weten over een box frame shirt?

We hopen dat je nu aan de slag gaat met een Framebox om je favoriete kleding te vestigen binnen aluminium materiaal. Bovendien helpen we je graag bij de oplosservice om de beste lijst voor je ter ontdekken.  

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *