Blijf kijken naar een herinnering met een Deluxe frame voetbalshirt

Blijf kijken naar een herinnering met een Deluxe frame voetbalshirt

Een Deluxe frame voetbalshirt geeft je de kans om een herinnering aan een wedstrijd te vestigen aan de muur. We laten je zien wat de mogelijkheden zijn voordat je een voetbaltenue erbij pakt.

Je kijkt op dezelfde tevreden manier als deze meneer wanneer het eindresultaat in je handen ligt.

via GIPHY

Voorbeelden

De productfoto’s vertellen ons wat we kunnen doen. Dat komt door het shirt van Dennis Bergkamp met foto’s van een doelpunt in aantocht en Lionel Messi genietend en juichend in het shirt van de club waarin hij het Europese land betrad.

Verschil

Het grootste verschil van de Deluxe frame voetbalshirt is de vormgeving. Dat betekent dat iedere Framebox bestaat uit een lege achtergrond waarop je een hemd neerlegt, vervolgens het glaswerk vestigt, een bevestiging aanbrengt op de muur en alleen het tenue ziet verschijnen als je er langsloopt. Daarentegen heeft de luxeoptie drie vakjes waarin foto’s je weer laten denken aan het moment dat je shirt bestelde, erin scoorde, toonde aan vrienden, dacht aan een bedrukking of zocht naar meerdere items van het desbetreffende seizoen.

Met andere woorden: je lijst niet alleen voetbalshirt in, maar ook de emotie.

Het totaal plaatje

We borduren nog even voort op de verschillen, aangezien we aan je willen vragen om te zoeken op Bol.com naar voetbalshirt inlijsten. Hierna krijg je namelijk een overzicht van verschillende mogelijkheden. Wat opvalt is dat elke Frame Box (meestal van Nielsen) bestaat uit dezelfde structuur van alleen een passe-partout of ander middel. En dat is natuurlijk prima. Bovendien bestellen dagelijks voetballiefhebbers daarvan een product. Maar waarschijnlijk wil je items toevoegen aan een ingelijst voetbalshirt. En daarvoor is er een mogelijkheid bij het aanbod van de blauwe webwinkel. Daarnaast zijn we benieuwd naar je mening over deze verschillen. Laat je opinie achter in de reacties. Wellicht neem je hierdoor de twijfel van meerdere lezers weg.

Waar valt jouw keuze op?
Waar valt jouw keuze op?

Meerdere mallen

Wanneer je bestelling onderweg is, kun je alvast voorbereiden op de vraag: welke mal moet ik gebruiken? Dat komt doordat er twee mallen bijzitten waarmee je werkt met een groot shirt of een kleinere variant. Hiervoor hoef je niet voor het uitpakken van de doos een keuze te maken, aangezien passen en meten je het beste antwoord geeft. Daarna bewaar je de overige mal voor als je zoon of dochter de wens voelt voor een Deluxe frame voetbalshirt. Geen onbenutte materialen dus.  

De beleving van een ander

Niets is prettiger dan kijken naar een product en positieve ervaringen van anderen lezen. Hiermee weet je dat de werkwijze werkt.

In recensie zijn verteld hoogstwaarschijnlijk een voetbalsupporter uit Drachten over de zoektocht naar een lijst voor een voetbalshirt. Uiteindelijk stuitte hij op dit item waarbij de ervaring van een gemakkelijk proces naar het resultaat waarin foto’s ook snel een plek kregen. Hieruit blijkt hoe de werking van het proces de gebruiker helpt om een favoriet voetbalhemd te voegen in materiaal van hout. Daarnaast klikte Drachtenaar op de kenmerken, goede kwaliteit, mooie afwerking en een mooie vormgeving. Er hangt dus iets prachtig in een huis in Friesland.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Kijken naar een video

Als je besluit om de Deluxe frame voetbalshirt te bestellen, sta je binnen enkele dagen met gereedschap in je handen. Geen reden voor paniek, want op YouTube staan (zoals de onderstaande video) diverse video’s waarin ervaringsdeskundige aan tonen hoe je snel de gebruiksaanwijzing doorloopt. Het beste voorbeeld hiervan is de onderstaande video, omdat de maakster in nog geen 6 minuten tijd iedere stap succesvol afrondt. En ja, waarschijnlijk loopt ze al jarenlang mee in de voetbalwereld. Toch leren we ontzettend veel van haar handelwijze onder de begeleiding van een muziekje.

Het voetbalshirt komt beter tot zijn recht

Dat komt doordat de vormgeving is afgestemd op het middelpunt met een voetbalitem.  Hierdoor gaat de aandacht van de aanwezigen sneller uit naar het voetbalhemd dan bij een traditionele lijst.

Daarnaast is er het voordeel van de sterkte van de mal. Dat houdt in dat je een item niet meer verschuift binnen het houtwerk, aangezien het tenue er omheen is getrokken. Verder lijkt het alsof een exemplaar een puzzelstukje is en alleen hoeft vastgeklikt te worden. Helaas zul je meer handelingen moeten verrichten om je eigen puzzel compleet te maken.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Gemak

Nog even terug naar de video. Want als een ding opvalt, is het wel het gemak waarmee de materialen door de handen gaan, de afstand van de afmetingen worden getrokken, de punten voor de bevestiging aan elkaar zitten, het shirt een vaste vorm heeft gekregen en de elftalfoto’s het verhaal van het seizoen vertellen. Kortom, je gaat geen gevecht aan met de materialen, waardoor je soms de neiging voelt om op te geven, maar bouwt stap voor stap naar het eindpunt toe met een glimlach op je gezicht. En bovendien train je ook om meer geduld te hebben met precisiewerkje zoals dit. 😉

Inspiratie voor de foto’s

Heb je al drie foto’s in gedachten om straks als vertelling onder het voetbalproduct te voegen?

Wat je ook antwoord, we zagen op YouTube een reportage van het werk van Willem de Kam. De fotograaf betrekt elke positie om de cultuur van Feyenoord vast te leggen op camera. Daarna geeft de vakman toelichting over de beelden die het scherm passeren. Haal hieruit inspiratie voor je drie eigen portretten en neem een camera mee naar de eerstvolgende wedstrijd van je favoriete club bijvoorbeeld. Of typ een lost ground in op Google Maps als je graag doet aan groundhopping.

Voor welke foto's kies je?
Voor welke foto’s kies je?

Nog even over de prijs

Ja de prijs hoort ook bij een Deluxe frame voetbalshirt. Namelijk: € 139,00. Het duurste prijskaartje in deze categorie. Alleen als je al ziet wat je daarvoor ontvangt, spreken we van een aankoop voor de lange termijn.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel deze via de oplosservice.

Daardoor ga je binnen een week aan de slag met een framebox.

Neem daarbij ook contact met ons op als je nog een goed adres weet voor foto’s met voetbalitems. We zijn daarnaar altijd op zoek voor onze website en blogs.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *