Duitsland shirt voor heren – Het witte herkenbare tenue

Duitsland shirt voor heren – Het witte herkenbare tenue

Het Duitsland shirt voor heren is het symbool van toewijding tot de laatste seconde van onze oosterburen. En daarvan laat ik 10 spelers zien als voorbeeld met een video om je te inspireren om met dezelfde standvastigheid een wedstrijd te volgen.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

via GIPHY

Marco Reus

Hij miste meerdere eindrondes. Toch kwam Reus meerdere keren uit voor de nationale ploeg met zijn karakteristieke spel. Dat betekent dat de flankspeler mee sprint in een aanval het moment krijgt of oppikt en vervolgens afrondt in een split-seconde. Daarna is de veteraan van Borussia Dortmund direct gefocust op het publiek en de volgende aanval.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Mario Götze

Soms schrijf je met een actie een regel voor jezelf in de geschiedenisboeken. Götze deed dit in de WK-finale tegen Argentinië, maar daar wil ik het niet het overhebben, omdat de andere doelpunten dan ondergesneeuwd raken en daarmee missen we als liefhebbers voetbalpret. We zien in dit fragment een jonge aanvaller die de diepte in sprint, de rol van solist pakt en aan een aanraking voldoende heeft om op het scorebord te komen. Toch zullen de meeste Duitsers de meeste doelpunten van hem vergeten. De vreugde van de beslissingstreffer kent namelijk geen houdbaarheidsdatum. Waar was je op 13 juli 2014?

Miroslav Klose

De zestienmeter was zijn jachtgebied, aangezien hij aan de lopende band scoorde. Daarbij vermeld ik dat niet alleen maar intikkertjes op zijn naam staan. Daarentegen toverde hij een mislukte aanval om tot resultaat. Dat komt door zijn instinct om aan te voelen waar het gaat gebeuren en vervolgens handelt met overtuiging. Het is daarom dat ook niet gek dat de geboren Pool het interlandpodium verliet met 71 treffers. Bovendien is de laatste goal het meest denkwaardig, aangezien Duitsland Brazilië met 7-1 in eigen land versloeg. Een toepasselijke uitslag als je let op de statistieken. 😉

Manuel Neuer

Een betrouwbare sluitpost met een unieke stijl, waardoor Neuer behoort tot de beste doelmannen van de wereld.

Je zou zijn stijl kunnen beschrijven als: het stoppen van onmogelijke ballen. Als bijvoorbeeld de spits van de tegenstander is doorgebroken, de bal de lijn haast is gepasseerd en het hele stadion ervan uitgaat dat het scorebord gewijzigd wordt en duiken nutteloos lijkt.

Daarnaast heeft de in Gelsenkirchen geboren sportman een neusje voor het inschatten van situaties, waardoor Neuer een verdediger met keepershandschoenen aan is. Aanvallers van tegenpartij balen dus als ze weten dat dit multifunctionele wezen hun weg kruist.

De eerste club van Manuel Neuer
De eerste club van Manuel Neuer

Toni Kroos

Kroos is het perfecte voorbeeld van een middenvelder. Dat komt door makkelijk vinden van een ploeggenoot zonder te kiezen voor de eenvoudige weg. Daarnaast voert de centrale speler ook andere taken uit, zoals meerdere tegenstanders passeren en een doelpunt maken. Als we staren naar een video van het spel van Kroos tijdens het WK 2018 in Rusland zien we een voetbaldier in actie dat steeds vooruitdenkt en speelt en daarbij vrije trappen erin schiet, hoekschoppen op maat aflevert. Kortom: de beste illustratie van het huidige Duitse voetbal waarbij de aanvallende gedachte op volle snelheid de hoofdzaak is.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Franz Beckenbauer

Voetbal begint bij de verdediging, dus laat ik daar gaan spelen, moest Franz Beckenbauer hebben gedacht tijdens het eerste partijtje op het schoolplein. Vanaf dat moment verstuurde Der Kaiser passes op een presenteerblaadje voor de aanvallers. Hierdoor veranderde het spelbeeld compleet door een voetbeweging. Daarnaast deed hij de achterhoede eer aan door slidings inzetten en tegenstanders uitschakelen op een intelligente manier. Zelfs achter koppen zat een idee. Denk hierbij aan een medespeler vinden, over de achterlijn brengen en een tegenaanval onschadelijk maken. En daaruit komt een koninklijke bijnaam voort. Tevens speelde Beckenbauer in een schitterend retro voetbalshirt. Mazzelaar.

Philipp Lahm

Een rol van onschatbare waarde. Dat zou zo eens de titel van een biografie over de rechtsachter kunnen zijn. Want Lahm vormde het cement tussen een verdedigende en aanvallende actie. Dat betekent continu de vacature van stabiliteit invullen door niets verkeerd te doen en steeds de juiste kleur op te zoeken.  Op het eerst gezicht lijkt dat een simpel gegeven, maar probeer eens een wedstrijd constant weg te draaien naar de ruimte, de beste optie kiezen en het spel lezen op een dusdanige manier dat je nooit bedrogen uitkomt. Het is het geheim van de voormalig captain van Bayern München.

Mesut Özil

Ook al zei Özil een Duitsland shirt voor heren vaarwel, het gemak waarmee de nummer 8 voetbalde in Brazilië verdient een plekje in dit rijtje, want soms tikte hij zo achteloos, waardoor ik moest denken aan de perfecte aanval waarnaar je soms staat te kijken bij een amateurveld. Hiermee bedoel ik een assist door de benen van de opponent heen, een vlammend doelpunt van buiten de zestienmeter en het oog voor de ploegmaat die vrijstaat in de drukte. Helaas behoren de beelden tot het verleden. Daarentegen stopt het genieten nooit, dankzij een upload op YouTube.   

Spelen in de geest van Mesut Özil
Spelen in de geest van Mesut Özil

Bastian Schweinsteiger

Aanschouw de afscheidswedstrijd van Bastian Schweinsteiger voor het nationale elftal en je voelt jezelf de twaalfde man in het stadion. Hierdoor ben je getuige van de warming-up vol focus, de tranen gaandeweg de speech, het applaus vanaf de tribunes, het gejuich als Basti betrokken wordt in het spel, de laatste acties, het toespreken van de jongelingen, de wissel, en het afscheid van de supporters die hem toernooi na toernooi zagen strijden voor hun land. Als laatste doven de commentatoren de vlam uit met een terugblik op een voetballeven. In m’n ogen is dit de beste illustratie voor toewijding in Duitsland shirt voor heren.

Oliver Kahn

Er 100% procent voor gaan is de omschrijving van zijn daden, aangezien Kahn niet bang is om de aanvaller van de tegenpartij te raken in een ontmoeting en doorzet na een pijnlijk moment.

Verder bewaakte Kahn het doel als een hond een hok. Dat betekent blijven en pas in actie komen als het moet. En als zo’n situatie zich aandient er inspringen zonder voorbehoud. Let daarbij op de vreugde na een gestopt schot en je voelt de toewijding voor het elftal.

Dit zijn de namen die je laten zien wat voor spel, resultaten en emoties het tenue oproept.

Hopelijk stroomt de inspiratie nu in al je vezels.

via GIPHY

Voor welk toernooi, wedstrijd of feestje ga je het Duitsland shirt voor heren bestellen?

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *