Goedkope fotolijst: waarom je niet verder hoeft te zoeken

Ik zat laatst te zoeken naar een goedkope fotolijst om m’n favoriete foto in te lijsten. Vervolgens stuitte ik op een optie die zowel goedkoop als breed is. En daardoor weet ik zeker dat je ook gaat slagen met dit product. Ik laat je zien waarom.

Ik zat laatst te zoeken naar een goedkope fotolijst om m’n favoriete foto in te lijsten. Vervolgens stuitte ik op een optie die zowel goedkoop als breed is. En daardoor weet ik zeker dat je ook gaat slagen met dit product. Ik laat je zien waarom.

Wat is het product?

Het product is een aanbod met meerdere afmetingen, hierdoor vind je zeker een grootte dat voldoet aan je wensen. Een overzicht:

De afmetingen van een fotolijst. Bron: Bol.com
De afmetingen van een fotolijst. Bron: Bol.com

Daarnaast geven de prijzen aan dat deze goedkope fotolijsten tevens de beste zijn, want je betaalt gemiddeld 19,99 voor een lijst en krijgt een artikel toegestuurd dat perfect voldoet aan je voorwaarden. We vertellen je alles over de kracht van dit artikel.

Goede productfoto’s

Productfoto. Bron: Bol.com
Productfoto. Bron: Bol.com

Kijk eens naar de bovenstaande foto. Word je daar niet blij van? Want je ziet in een oogopslag hoe een fotolijst aan de muur hangt. Hierdoor bepaal je gemakkelijk of een grootte bij je past of niet. Daarnaast staat in iedere productfoto de afmeting. Zo kun je een meetlint langs een foto leggen en daarmee vast te stellen of je je ideale match hebt gevonden.

Een serie aan afmetingen

Vaak betekent een goedkope fotolijst dat je weinig tot geen vrijheid hebt om producten met elkaar te vergelijken, want er is dan maar in het laatste prijsassortiment maar een keuzemogelijkheid. Terwijl je waarschijnlijk vol wensen zit over je foto anders zoek je ook niet op goedkope fotolijst. Dus pin jezelf niet vast op een afmeting. Er zijn namelijk zat manieren om een grote afmeting om te vormen tot een succes door onder andere:

Twee foto’s te gebruiken

Een sjaal erbij plaatsen zoals deze maker doet bij een voetbalshirt inlijsten en een tekst eraan toevoegen

Met andere woorden: het maakt niet uit wat je wil, omdat overal een oplossing voor is.

Werkwijze

Je hoeft geen linker en rechterhand te hebben om een goedkope fotolijst succesvol uit de doos te halen, een foto erin te leggen en tot slot te bevestigen aan de muur. Dat komt doordat je slechts de stappen hoeft te volgen die in een omschrijving staan en tevens te vinden op de productfoto’s

Dat zit zo:

Je haalt de fotolijst uit elkaar en pakt een passe-partout die er zit bijgeleverd om de foto eromheen te doen

Daarna klap je de twee kanten aan elkaar

En hang je het product op dankzij enkele scharnieren. Dat kan bovendien horizontaal en verticaal.

Moeilijker is het niet.

Folie

De makers wikkelen voordat je bestelling wordt meegegeven aan het bezorgbedrijf een soort folie om het raam als een extra beschermlaag. Zo ontvang je de lijst zonder krassen aan de deur. Verder haal je de folie er makkelijk van af. Al met al kun je snel en eenvoudig beginnen na het openen van de doos. Let daarnaast wel op dat je de doos niet kapot maakt in verband met een eventuele retourzending.

Kwaliteit

Wel grappig om te zien dat kwaliteit en een goedkope fotolijst vaak geen geslaagde combinatie. Vaak gaat het item al na enkele maanden kapot waardoor je weer op zoek mag naar een vervanger.

We kunnen met zekerheid zeggen dat dit niet het geval is met deze fotolijst. Het bedrijf dat de fotolijsten produceert is namelijk erg succesvol en je wordt als organisatie niet succesvol door matige kwaliteit te leveren. Daarentegen word je succesvol door klanten te bedienen en blij te maken.

Zoals Coolblue dat goed doet.

Bovendien heb je het recht om binnen 30 dagen na het aannemen van het pakketje het recht om de aankoop terug te sturen zonder extra kosten. Dat geldt als je de uitstraling toch niet zo mooi vindt. Maar dat kunnen we ons niet voorstellen. 🙂

Kleur

Gelukkig is er niet alleen een zwarte kleur maar ook een witte lichte eike bruine kleur. Het enige wat we hierop kunnen zeggen is dat elke kleur goed staat op een witte muur. Maar uiteindelijk bepaalt jouw smaak welke variant de doorslag geeft. Wat we wel zeker weten is dat je zeker slaagt door een van de drie kleuren te selecteren.

Prijzen

De prijzen zijn perfect voor je.

Of vind je van niet als je kijkt naar de prijzen?

 • 15 x 20 cm – 19,99
 • 21 x 29,7 cm – 16,99
 • 29.7 x 42 cm – 19,99
 • 30 x 30 cm – 19,99
 • 40 x 40 cm – 20,99
 • 40 x 50 cm – 19,99
 • 40 x 60 cm – 22,99
 • 50 x 70 cm – 26,99
 • 50 x 75 cm – 26,99
 • 59 x 84 cm – 31,99
 • 60 x 80 cm – 31,99
 • 61 x 91,5 cm – 32,99

Reviews

Dat deze lijst jouw ideale aankoop is blijkt uit de recensies, want uit 67 reviews gaven maar liefst 56 personen 5 sterren voor dit product.

Met andere woorden: zoek niet meer verder, je hebt jouw ideale fotolijst gevonden.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *