Goedkope voetbalreizen: gebruik deze manier

Goedkope voetbalreizen: gebruik deze manier

VoetbalticketXpert is de beste manier om goedkope voetbalreizen samen te stellen, aangezien je hiermee bepaalde kosten bespaart. We laten je zien hoe de kosten laag blijven.

Hoe het werkt

Normaal gesproken, stap je een officieel voetbalreisbureau binnen om een compleet pakket aan te schaffen met daarin, vliegtickets, overnachtingen, en ontbijt. Maar dat is juist de duurste weg om te bewandelen, want hier pakt het bedrijf de meeste marge op, terwijl je lekker weg luiert in je stoel. 😉

Kortom: als je de rest zelf regelt, is het kaartje een lichte kostenpost. Gebruik hiervoor deze kansen.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Verblijf

Je woonde een schitterende wedstrijd bij, zoekt nog even een goed café op voor een hapje en drankje om vervolgens richting het verblijfadres te gaan. Dat bovendien de beste handeling is voor de prijs van goedkope voetbalreizen op het bodemniveau. Dit hangt overigens wel van je wensenpakket af. Want een voetballiefhebber met een hoge standaard knalt de rekening omhoog. En wat heb je nodig om te relaxen: alleen een kamer of een geheel appartement?

Voor beide mogelijkheden is er een aanbieder. Denk hierbij aan Airbnb en Trivago, waar de kosten gemiddeld 100 euro zijn. Haal daarvoor inspiratie op.

Vervoer

Vervoer is ook een vraagstuk, omdat je ook voor de laagste prijs kunt gaan, maar dan zit je bijvoorbeeld opgepropt in een bus en stap je met enige chagrijn uit. Daarentegen is het prima optie voor de liefhebbers hiervan. FlixBus rijdt haast overal heen.

Een andere vervoersmanier is om een auto in te schakelen, de kosten te verdelen en afwisselend te rijden. Hiermee creëer je ook een rijtuig voor op de bestemming. Scheelt weer een rit met het openbaar vervoer.

En tot slot: vliegen. Door de komst van goede aanbieders als Ryanair vlieg je voor een laag tarief. Dus betaal je ook voor een glaasje water.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Waarom VoetbalticketXpert?

Alle randzaken regel je tegenwoordig in een paar klikken, maar de kern van goedkope voetbalreizen liggen niet in je macht.

Dat komt doordat clubs een structuur aanhouden waarbij seizoenkaart en clubcardhouders voorrang krijgen en hierdoor val je erbuiten. Daarbij wil je ook naast je vrienden zitten en hiervoor moet je zijn bij het aanbod van VoetbalticketXpert. Ze bezitten namelijk een groot netwerk, waarmee ze eenvoudig je aanvraag voltooien.

Met andere woorden: je betaalt een beetje extra voor de mooiste plekken. Of zoals de organisatie het zegt: niemand zit alleen.

Dit is het aanbod

We lichten enkele voorbeelden uit

De sfeer op Anfield met de beroemde You’ll Never Walk Alone, het authentieke stadion van Crystal Palace en Newcastle United in het noord van het land.

En wat dacht van de volksclubs Borussia Dortmund, Schalke 04 en Bayern München in Duitsland? Of breng je het liefst een bezoek aan het piratenschip in Hamburg?

Tel daarnaast de vele clubs in Frankrijk, Italië, Spanje en Schotland bij op en het mooiste speelprogramma ontstaat voor je neus.

Een voetbalticket kost gemiddeld 179,00. En daardoor is VoetbalticketXpert de beste aanbieder voor goedkope voetbalreizen.

We wensen je alvast plezier.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *