Hertha BSC voetbalreis met losse tickets kopen 

Het beeld van de stad Berlijn

Hertha BSC hoort niet tot de populairste bestemmingen voor een voetbalreis naar Duitsland. De voetbalwereld ziet een unieke kans over het hoofd om een grote club te bezoeken, uit een prachtige stad.

Wat maakt Hertha een unieke club?

Ten eerste het stadion waarin Hertha BSC speelt – het Olympiastadion. Een stadion gebouwd vlak voor de tweede wereldoorlog, dat plek bood aan 100.000 toeschouwers destijds. In 1974 werd het stadion gerenoveerd, gemoderniseerd en is het bekend van de WK finale van 2006 en andere finales. Het heeft wat weg van een Romeinse tempel.

via GIPHY

Hertha is geen kleine club 

Ondanks dat Hertha niet meespeelt om de hoogste plaatsen in de Bundesliga zitten er iedere wedstrijd ruim 55 duizend toeschouwers. Evenveel als bijvoorbeeld Ajax. En het lijkt vaak leeg in het stadion, omdat het een groot stadion is – er kunnen op een matchday nog wel 20 duizend fans bij. Aan de sfeer hoeft het niet te liggen. Bovendien liggen er plannen voor een eigen stadion. 

Voordeel: door de grote omvang van het Olmypiastadion zijn er altijd tickets beschikbaar, met uitzondering van de grote wedstrijden. 

Waar kan ik kaarten voor Hertha kopen?

De voetbalreisbureau’s zien ook de potentie in Hertha, want iedere organisatie heeft een reis naar West-Berlijn op het lijstje staan. 

Ik wil dat je een zo goed mogelijke voetbalreis naar Hertha kunt maken. Hiervoor maak ik een top 3 van de beste deals voor jou, met een complete pakket, losse tickets en de goedkoopste prijzen. Zo ben je nog sneller in Berlin.

voetbaltrips.com 

voetbaltrips.com is een van de beste voetbalreisbureau’s. Dat komt doordat ze voor elke club meerdere wedstrijden beschikbaar hebben, je er losse kaarten kunt kopen of een complete voetbalreis en de service is gewoon top. Kijk daarom sowieso wat er kan bij Voetbaltrips.

Op het moment van schrijven speelt Hertha in de Tweede bundesliga en speelt het tegen tegenstanders als HSV, Schalke en Paderborn. Bayern München komt niet op bezoek, dit zie je terug in de prijzen: 65 tot 75,00 voor een los kaartje en 300 euro voor een complete voetbalreis. Je moet een offerte aanvragen, de experts bieden je een unieke trip aan vervolgens. Je zit sowieso met zijn tweeën naast elkaar. Voetbaltrips heeft het stadion ingedeeld in drie categorieën 

  • categorie 1: 125,00 per persoon, het dichtst bij het veld 
  • Categorie 2: 85,00 per persoon, iets meer naar boven 
  • categorie 3: 65,00 per persoon, bovenin 

Bij alle drie de voetbalreisbureau’s bestel je een voetbalreis en tickets snel

Number 1 voetbalreizen 

Ook Number 1 voetbalreizen heeft het programma voor het komende seizoen rond. De kaarten zijn ietjes duurder: 69,00. 

Je kunt kiezen uit het bestellen van losse tickets of alleen dat je alleen het vervoer regelt. Ontbijt, overnachting zitten erbij. 

Number 1 voetbalreizen heeft het Olympiastadion ingedeeld in een korte en lange zijde. Voor de korte zijde betaal je 20,00 extra. 

Je kiest zelf een hotel uit. Number 1 voetbalreizen doet een voorstel met drie hotels met drie of vier sterren. Je slaapt dus goed. Daarbij kun je ook aangeven of je een bed of losse bedden wilt. Vervolgens krijg je een bevestiging en moet je zelf het vervoer inplannen. Tip: ga met de trein, is goed te doen en makkelijk.

VoetbalreizenXL 

VoetbalreizenXL onderscheidt zich van voetbaltrips.com en Number 1 Voetbalreizen door de goedkoopste te zijn een kaart kost 59,00. De gemiddelde prijs is wel 69,00. 

VoetbalreizenXL biedt een kaart en hotel aan voor 179,00 voor een driedaagse reis. Je proeft dus ook cultuur in Berlijn. Een hele goede keuze. Je betaalt 20,00 extra voor stoelen aan de lange zijde. De hotels hebben topreviews en je drukt snel op de bestelknop. 

Conclusie 

Een voetbalreis naar Hertha is makkelijk en snel te bestellen. Je kunt voor alleen losse tickets kiezen, voor een overnachting of meerdere dagen. 

En juist de meerdere dagen is aantrekkelijk, want Berlijn is een echte voetbalstad waar je als voetballiefhebber je geluk niet op kunt. 

Hoe snel ben ik met de trein in Berlijn?

Je bent in een paar uur in Berlijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plek waar je opstapt. In het oosten van het land heb je namelijk een directe verbinding met de Duitse hoofdstad. 

Is het Olympiastadion goed te bereiken met het openbaar vervoer?

Je kunt het Olympiastadion eenvoudig bereiken met de bus en de metro. Lees hier wat je betaalt voor het openbaar vervoer in Berlijn.

Is het Olympiastadion mooi?

Zeker, het is in ieder geval een van de mooiste stadions die ik heb bezocht. Bekijk hier een documentaire over het stadion. 

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *