Hoe een voetbalshirt inlijsten: stel jezelf deze vragen

Hoe een voetbalshirt inlijsten: stel jezelf deze vragen

Klaar om je kennis te vergroten? 👨🏻‍🏫

Hoe een voetbalshirt inlijsten? Een eenzijdig antwoord bestaat niet op deze vraag. Daarom laat ik verschillende werkwijzen zien en deze blog gaat over twee verschillende manieren om je voetbalshirt vast te leggen.

Een uitleg

Er zijn ook meerdere wegen om je voetbalshirt in te lijsten. Daarbij heeft iedereen andere wensen en voorkeuren en door de vragen te beantwoorden, weet je welke manier het beste bij je past. Vervolgens lees je over de uitwerking van de manieren.

Bestel de beste Framebox

Op Bol.com vind je de beste Framebox. Dat komt doordat je een tenue op dezelfde manier ophangt als met een kapstok. Zo heb je binnen een paar minuten het eindresultaat vast. Handig toch? 😉 De beste Framebox kost 69,95.

Om je ook te informeren over de andere manier om je voetbalshirt te vereeuwigen, laat ik deze mogelijkheid zien:

Volg de stappen

Een vakman geeft in de onderstaande video een praktisch antwoord op de vraag: hoe een voetbalshirt inlijsten? Met andere woorden je krijgt een opleiding voor je eigen ingelijste voetbalshirt.

Welke stap is volgens jou het belangrijkst?

De vragen:

Wil ik zelf een voetbalshirt inlijsten?

Heb je een paar handige handen hebt, is zelf een lijst kopen bij Bol.com een uitstekende optie. Maar wanneer je liever toekijkt dan werkt tijdens een taak, raad ik je aan om te kiezen voor een andere optie. Daarentegen kun je ook hulp vragen aan familie of vrienden als je de strang naar handen uit de mouwen steken voelt. Stel jezelf hiervoor de vraag: wat voor resultaat wordt er geboekt als ik het zelf of samendoe? Als de conclusie een mindere afloop is, hoef je niet te balen, aangezien professionals altijd kunstwaardig werk afleveren.

Wil ik meerdere opties hebben voor de kleuren en maten?

Op Bol.com vind je verschillende maten en kleuren, maar bij de lijstenmakers heb je een keuze uit talloze kleuren en maatsoorten. Dat betekent dat je elke wens uitvoert door bijvoorbeeld een gouden rand met een zwarte achtergrond te combineren met grote maten, waardoor je ingelijste voetbalshirt de gehele muur vult. Stel daarom een wenslijstje met deze criteria:

  • De gewenste maten: meet het formaat van het voetbalshirt op
  • De kleuren: Google naar de beste kleurencombinatie met betrekking tot je voetbalshirt
  • Waar gaat de lijst hangen: is er voldoende ruimte op de beoogde plek

Vul het wensenlijstje zorgvuldig in om onaangename verrassingen te voorkomen.

En wat is mijn budget?

Iedere portemonnee inhoud is anders, dus betrek de kosten ook bij de keuze. Niet getreurd, want voor 79 euro koop je een lijst van een hoog kaliber in het assortiment van Bol.com. Echter, ben je dan wel gebonden aan grenzen. En dat heb je bij het aanbod van de specialisten niet. Aangezien je verschillende smaken tot je beschikking. Natuurlijk betaal je dan een bedrag rond de 200 euro. Daarentegen besteed je het meeste werk zo uit en in sommige gevallen, vallen je taken weg. Maak dus een afweging tussen goedkoper en meer zelf doen tegen duurder en ontvangen.

Wat is jouw budget voor een voetbalshirt inlijsten?
Wat is jouw budget voor een voetbalshirt inlijsten?

Wat is mijn ambities?

Het idee van een voetbalshirt inlijsten zit in je hoofd en wat is daarbij je doel? Wil je bijvoorbeeld alleen een lijst ophangen of een collage maken van je shirt, sjaals en vaantjes? Schrijf of teken het uiteindelijke doel uit. Vervolgens kijk je naar welke manier het beste hierbij past. Wil je onder andere een eigen foto bij een zilverkleurige lijst? Kijk dan welke aanbieder deze kleur het mooist verwerkt.

Gebruik nu je antwoorden op de vier vragen als leidraad richting de keuze voor een manier. Daarnaast kun je me een bericht sturen als je opmerkingen of vragen hebt.

Wat voor ambitie heb je?
Wat voor ambitie heb je?

De eerste manier voor een voetbalshirt inlijsten

Dit is de eenvoudigste manier, omdat je een frame box uitzoekt op Bol.com en daarna je voetbalshirt erin vereeuwigt. Maar zo simpel is het natuurlijk niet. 😉

Want eerst zijn er diverse maten en vormen, hierna bepaal je de geschikte achtergrond en als laatste moet je op eigen kracht het voetbalshirt inlijsten.

Samengevat: de doe-het-zelfmanier dat vergelijkbaar is met een bouwpakket voor gevorderden.

Conclusie

Je hebt nu gelezen over de uiteenlopende manieren. Ik schreef een verdieping over elke manier. Dus druk op een knop onder een kopje als je meer wilt weten over een manier.

Gebruik de beste Framebox

Wil je je shirt inlijsten? Bestel de beste Framebox op Bol.com, omdat je dezelfde handelingen uitvoert als bij een jas ophangen voor de kapstok. Hierdoor kun je direct van start gaan. De beste Framebox kost 69,95.

Verder lezen?

Ben je op zoek naar voetbalshirts?

Ben je op zoek naar voetbalshirts?

Bekijk de collectie van Voetbalshop

Het walhalla voor je voetbalartikelen

Casper - voetballiefhebber

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.