Hoe werkt een wissellijst?

de banner voor de blog hoe werkt een wissellijst

De werking van een wissellijst is eenvoudig: je haalt het glas eraf (of de achterkant, dat is soms verschillend), pakt de hanger die je erbij hebt gekregen, doet daar het shirt omheen, bevestigt het shirt in de lijst en kijkt welke stappen je vervolgens kan ondernemen. Dit is in de notendop hoe een wissellijst werkt. Daarbij komen deze zaken kijken.

Als je iets anders wilt inlijsten, bijvoorbeeld een foto, doe je de foto er gemakkelijk in. Verno maakte er een video over.

Er zijn altijd verschillen

Ook al gaat het altijd om een wissellijst, iedere wissellijst is anders. Zo heb je een wissellijst die volledig worden geleverd en wissellijsten waar een hanger ontbreekt. Dus de werking is hetzelfde, maar de vorm anders.

Je kunt kiezen uit veel smaken

Er bestaat geen een wissellijst. Je kunt immers kiezen uit een witte, zwarte of gouden. Het blijft niet alleen bij een kleur.

Je kunt namelijk ook een set aan fotolijsten kopen, waarmee je een geheel maakt. Zoals je ziet op de onderstaande foto.

een samenstelling van wissellijsten

kortom, je hebt heel wat kiezen als je een wissellijst wilt kopen om te gebruiken.

Verschillende materialen

Je kunt uit een wissellijst kiezen dat bestaat uit materialen van hout, aluminium of kunststof. De kwaliteit van deze drie ligt niet zover uit elkaar. De verschillen liggen niet zover uit elkaar. De een is goedkoper dan de ander.

Het gaat er dus eigenlijk om wat jij mooi vindt. Dus maak een goede keuze. Want er valt ontzettend veel te kiezen. Het belangrijkste is dat jij een fotolijst koopt waarbij je jezelf prettig voelt.

Er zijn verschillende formaten

Voor een shirt inlijsten maakt het formaat niet zoveel uit. Iedere maat kan erin, dit is voor een foto wel anders. Je hebt keuze uit uiteenlopende formaten. Maak een goede keuze door de foto eerst op te meten. Zit de juiste afmetingen er niet bij? Kies dan voor het kleinste formaat. Je kunt de foto altijd bijknippen. De lijstengigant schreef hier een goede blog over.

Je kunt het uitbesteden

Een wissellijst kopen en gebruiken is niet moeilijk. Maar je kunt er ook voor kiezen om alles uit te besteden. In dat geval neem je contact op met een bedrijf die voor je aan het werkt gaat, het item bij je thuis ophaalt en het resultaat bij je thuis aflevert. De kosten zijn hoger, maar het resultaat is beter.

Koop niet zomaar iets

De moraal van deze blog is dat je niet zomaar een wissellijst moet kopen. Het aanbod is immers divers, waardoor er altijd een wissellijst is die perfect bij je foto of shirt past. Of wat anders. 😉

Door de juiste wissellijst te kopen, heb je meteen de perfecte kleur, werking en materiaal in huis.

Dan kan het genieten echt beginnen, dat nog jaren meegaat. Een goede investering dus.

Er zijn zoveel aanbieders dat je altijd wel een geschikte lijst vind. (de beste is bol.com omdat daar alle verkopers zich aanmelden.) Koop er altijd een passe-partout bij, zo werk je nog makkelijker.

Vergroot je kennis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *