Is P1 Travel betrouwbaar? Waarom het een dikke ja is

Is P1 Travel betrouwbaar? Waarom het een dikke ja is

In onze zoektocht naar de beste aanbieder voor een reis, kwamen we uit bij dit bureau met een veelzijdig aanbod. Vervolgens vroegen we ons af: Is P1 Travel betrouwbaar? In deze review lees je waarom onze bevinding op deze vraag positief is.

Meerdere sporten in de aanbieding

Waar de meeste bedrijven in de reissector zich specialiseren in bijvoorbeeld de formule 1, is P1 travel in meerdere markten huis. En daarom is er nu een kans voor je om je reis samen te stellen, want of je naar Verstappen, Mbappé of de sterren op Wimbledon wilt kijken, daarvoor is een mogelijkheid, zo hoef je niet meer verder te zoeken.

Het is een officiële reseller

Een officiële reseller krijgt van een bedrijf om hun producten te verkopen. Dit is voor jou als klant een groot voordeel, aangezien je weet dat je een reis bestelt bij een organisatie dat de rechten bezit om deel te nemen aan de kaartverkoop. Een voorbeeld hiervan is Amac met Appleproducten.

Helaas zijn er te veel verhalen bekend van liefhebbers die onder andere afreisden naar Barcelona en met een ongeldig kaartje voor de poort Van Camp Nou stonden.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Deals

Stel, je besluit om nu af te reizen naar je favoriete stad om een wedstrijd bij te wonen en te genieten van de sfeer. Geen gekke gedachte natuurlijk. De uitvoering is echter een stukje lastiger, omdat de kaartverkoop voor de grotere wedstrijden en competities al haast is vastgelegd voordat de bal rolt. Met andere woorden: je moet aankloppen bij een externe partij om een match van je bucketlist. En door de deals pagina te bezoeken, kun je al binnenkort het vliegtuig instappen, vanwege de aantrekkelijke voorwaarden zoals korting. Hierom een tip van ons: check iedere dag de website voor de beste deals.

Ervaringen

Je weet pas dat een reisbureau tot de top behoort als de klanten er positief over spreken. Gelukkige bestaat er een platform als Trustpilot waarop mensen hun ervaringen te delen en daarmee een bijdrage leveren aan het vraagstuk: is P1 Travel betrouwbaar? Daaruit blijkt een dikke ja. Een overzicht met enkele voorbeelden om dit beeld te bevestigen aan je:

  • Top geregeld
  • We waren zeer positief verrast
  • Zeer goede verzorgde wedstrijd bij Borussia Dortmund

Hieruit komt een beeld naar voren van heerlijke middagen waarin de tijd helaas vliegt en de herinneringen een eeuwige plek vinden.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Een top klantenservice

Als laatste benadrukken we de kans om contact op te nemen met de experts om je reis te plannen. Waarschijnlijk denk je nu naast, is P1 Travel betrouwbaar? Eveneens aan de manier om uiteindelijk een stadion te betreden. Maak je geen zorgen, want op de website spot je linksonder een chatfunctie waar je al jouw vragen kan stellen. De belofte van P1 Travel luidt: we reageren snel.

Hierdoor komen we aan het einde van onze blog en zeggen we: plan je reis bij p1 Travel, ze zijn immers de Coolblue in de sportwereld.

We wensen je alvast veel plezier!

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *