Lijst voor voetbalshirt: de kwalitatiefste manier met meerdere voordelen

Lijst voor voetbalshirt: de kwalitatiefste manier met meerdere voordelen

Lijst voor voetbalshirt, tijdens het schrijven van andere blogs over voetbalshirts dacht ik: wat is de optie van kwaliteit en met voordelen.

Ik vond een Frame box en in deze blog lees je over de eigenschappen van een van de hoogwaardige lijsten.

Een lijst voor voetbalshirt bestaat uit diepte. Dat betekent dat je ruimte hebt voor diverse producten, zoals een kampioensschaal. Bovendien is het grootste voordeel van het kwalitatieve materiaal is dat je de samenstelling makkelijk kunt wisselen.

Maar daar lees je meer over verderop in de blog.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons een bericht sturen

Lijst voor voetbalshirt: De voor- en nadelen
elke aankoop heeft zijn voor en tegens en dat geldt ook voor deze lijst voor een voetbalshirt. Het grootste voordeel is dat je een frame box van hoogstaand materiaal besteld. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de wissellijst meerdere jaren meegaat. Echter, zit er een prijskaartje aan van € 135,00, maar kijkend naar de reviews is de prijs ondergeschikt aan de waarde.

Ook vertel ik je aan het einde van de blog over de andere manieren voor een voetbalshirt inlijsten met daarbij een goedkopere variant en een inlijstservice.

Lees ook: Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier voor je eigen wensen

Groot gemak

Een kliksluiting aan de voorkant van de collagelijst geeft je de mogelijkheid om de samenstelling van het ingelijste voetbalshirt steeds te vernieuwen op een eenvoudige manier. Zo kun je jouw voetbalshirtverzameling overhoophalen en om de week een ander tenue erin te plaatsen.

Bekijk voor inspiratie deze video, aangezien de liefhebbers lijsten heeft van diverse sporten. Zoals een shirt van een basketbalspeler.

Verder in de video zie je hoe een ophangbeugel het inlijsten erg gemakkelijk maakt. Bovendien zit er bij deze manier ook een metalen koppeling waaraan je jouw shirt kunt ophangen.

Met andere woorden: een kind kan de was doen.

Welk kind ga je leren over een shirt inlijsten?
Welk kind ga je leren over een shirt inlijsten?

Het gemak van een ophangbeugel

Een koppeling zorgt ervoor dat liefhebbers die weinig ervaring hebben een shirt inlijsten snel aan de slag kunnen. En dit heeft de volgende voordelen:

  • Direct beginnen en geen gedoe met het recht leggen van het shirt
  • Het tenue krijgt een mooie positie
  • Snel kijken naar het resultaat aan de muur

Echter raad ik je aan om ook te kijken naar een shirt inlijsten aan de hand van verschillende passe-partout, omdat je zo keuze hebt uit een breder aanbod.

Daar lees je meer over in de blog: Voetbalshirt inlijsten goedkoop: de snelste en beste manier

Plek voor objecten

De frame box is 5 cm dik. Dat betekent dat je objecten erin kunt zetten, zoals trofeeën en voetbalschoenen.

Waardoor je een uitgebreide collage kunt maken in diverse settingen. De maker van de lijst heeft enkele foto’s ter illustratie erbij geplaats ter inspiratie in de vorm van een ingelijst voetbalshirt en een tenue met een medaille.

Lijst voor voetbalshirt: praktische kanten

Op een andere productfoto zie je de materialen om deze frame box te bevestigen. Daardoor krijg je een beeld van de toekomstige stappen die je gaat zetten. Bovendien toont een andere afbeelding aan welke handeling het shirt vereeuwigen.

Uitstraling

Ik vind dat deze frame box een de mooiste uitstraling heeft. Dat komt door het vak waarin je kunt kijken. Deze ruimte kun je gebruiken zoals jij dat wilt. Dus geef je fantasie de ruimte om de vlakken op jouw manier in te vullen. Denk hierbij aan stickers, vlaggen en een programmaboekje.

Lees ook: 9 redenen om retro voetbalshirts kopen

Lijst voor voetbalshirt: voor wie geschikt?

Elke voetballiefhebber kan hieraan beginnen. Toch is er een groep die in mijn ogen het meest geschikt is voor deze manier van een voetbalshirt inlijsten. En dat zijn de mensen die meer willen vastleggen dan alleen hun voetbalshirt en gaan voor kwaliteit. Aangezien je een frame box besteld dat van alle gemakken voorzien is. Mocht je de prijs te gortig vinden, zijn er genoeg wissellijsten beschikbaar van andere prijscategorieën.

Welk kind ga je leren over een shirt inlijsten?
Voor welk tenue ga je een lijst gebruiken?

Lijst voor voetbalshirt: een samenvatting

Een lijst van een 70x90cm formaat van hoogwaardig materiaal. Daardoor heb je met een ophangbeugel de mogelijkheid om een shirt snel in te lijsten en er andere objecten op de 5 cm dikke ondergrond zetten.

In het kort:

  • Een frame box van kwaliteit
  • Snelle en gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Ruimte voor andere objecten
  • Makkelijk wisselen van shirt door een kliksluiting
  • Eenvoudig te bevestigen aan de muur aan de hand van veertien benodigdheden
  • Een prijs van € 135,00

Kijk voor meer inspiratie op het instagram account van matchwornshirt verzamelaar Tomsito Babete

Meer lezen over voetbalshirts?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *