Zo bestel je een Liverpool shirt voor wedstrijden en trainingen

Zo bestel je een Liverpool shirt voor wedstrijden en trainingen

Liverpool shirt, waar kun je dat bestellen? Vroeg ik aan mezelf tijdens het kijken naar voetbalitems. In deze blog lees je over het antwoord op mijn vraag met meerdere items.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Naast een voetbalshirt bestel je ook een tenue voor de trainingen.  Met andere woorden: je kunt alle kanten op. Laten we eerst kijken naar de uiteenlopende voetbalshirts.

Meerdere shirts

Een eerste, tweede en derde tenue horen bij de verzameling van het huidige seizoen van de club uit Liverpool. Hierdoor kijk je tegen drie verschillende ontwerpen aan waardoor je meer keuzemogelijkheden krijgt.

Dat betekent uiteraard een thuistenue met de traditionele rode kleur waarin spelers met verschillende posities, achtergronden en successen hebben gespeeld. Bovendien ziet dat exemplaar er aan de start van een seizoen anders uit. Hierdoor kom je bijvoorbeeld meer te weten over de geschiedenis van de voormalige werkgever van Dirk Kuyt.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Aan welke Nederlander denk je bij het woord Liverpool?

Dan blijven er nog twee shirts over met uitkleuren. Dat zijn voetbalhemden met de invulling van ontwerpers. Daardoor heeft het ene jaar blauw de overhand en de jaargang daarop geel. Met andere woorden: ontwerpers hebben dezelfde blik als kunstenaars. Zie in de eerstvolgende video een overzicht van de uitshirts van de afgelopen jaren.

Voor wie is een Liverpool shirt beschikbaar?

Mannen, vrouwen en kinderen. Voor iedereen dus.

via GIPHY

Je volgt deze route om bij de gewenste kledingmaat uit te komen:

  • Kies of je een mannen, vrouwen of kind shirt wilt bestellen
  • Zoek hiervoor de categorie op
  • Selecteer de beste maat
  • Personaliseer je keuze, oftewel een bedrukking (daarover vertel ik meer in het kopje bedrukking)
  • Maak een dansje, want je hebt gekozen voor een prachtig voetbalproduct

Daarnaast heb je de optie je ook de kolommen gebruiken aan de linkerkant van het beeldscherm om te specifiëren. Bijvoorbeeld op een seizoen.

Geef je bedrukking een Premier League tintje

Dit vind ik een gave optie tijdens het bestellen van een T-shirt. Want je krijgt een bedrukking er een badge van de hoogste Engelse competitie erbij.

Daardoor draag je een shirt dat precies hetzelfde is als de profvoetballers dragen in het weekend.

Ik raad de zelfdoeners onder ons om de onderstaande video. Omdat je ziet hoe je met een strijkbout en handdoek snel het embleem van de competitie vestig op de mouw. Daarbij bestel je ook makkelijk via YouTube een badge. Of bekijk op het platform Etsy en de aanbieder Subside Sports

In de titel las je over trainingen en daarover lees je nu

Trainingsshirts

Voer uiteenlopende trainingen uit in meerdere shirts. Dat komt door de diverse ontwerpen van strak materiaal. Daarbij wordt ook dit aanbod constant aangevuld met nieuwe trainingshemden.

Verder kun je ook gerichter zoeken door onderscheid te maken tussen regular en slim pasvorm. Wil je je trainingskleding naar een hoger niveau tillen? Bekijk deze video waarin een presentator diverse kledingstukken laat zien. Hierdoor stap je de volgende in een compleet andere stijl het trainingscomplex op, waardoor je makkelijker de kruising vindt. 😉

Wat draag je het liefst tijdens een training?
Wat draag je het liefst tijdens een training?

Tevens zijn er ook andere wegen en aspecten bij een Liverpool shirt. Het is slim om daarvan kennis te hebben omdat je de informatie gebruikt in je voordeel.

via GIPHY

Kortingen

De Liverpool shirts passen in het rijtje van de officiële voetbalshirts. Daardoor betaal je relatief ook hoog bedrag van bijvoorbeeld € 89,00 voor een gloednieuw thuistenue, maar niet getreurd want kortingen komen krijgen altijd een plekje. Dat betekent dat een item is het beste geval daalt met 78% naar € 19,99. Daarvoor moet je wel enkele maanden wachten. En er is nog een methode om korting, namelijk je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Alles in een

Loopt er een kind in je omgeving rond die helemaal gek is van Liverpool? Dan wacht er een set voor deze jongeling. Hiermee bedoel ik een shirt, broekje en sokken in een pakket, waardoor de toekomstige Virgil van Dijk of Lieke Martens zo het veld van Anfield kan betreden.

Het grootste voordeel hiervan is dat je niet extra hoeft te betalen voor losse artikelen. En dat scheelt in de prijs. Een set is voor vier maten beschikbaar, namelijk 110, 116, 122 en 128. Denk je nu: ik weet niet zeker of dat formaat gaat passen? Geen paniek. Je kunt binnen 60 dagen retourneren zonder kosten.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Een andere mogelijkheid

Kijk je liever ook naar diverse mogelijkheden om shirt te bestellen?

Daarvoor is de blog over goedkope voetbalshirts het beste adres, aangezien je scrolt door een aanbod van goedkopere tenues dat ook nog eens unieke ontwerpen zijn.

Wat is het prijsverschil?

Een overzicht om het beste antwoord te geven:

Een goedkoop voetbalshirtEen officieel voetbalshirt 
Prijs zonder bedrukking: € 37,95Prijs zonder bedrukking: € 89,99
Met bedrukking: € 52,99Met bedrukking: € 109,99

Als je kiest voor een naam en rugnummer op het shirt is er een verschil van € 57,00

Wat afweging maak je hierin? Laat het weten in de reacties.

Of

Zit je met vragen over een Liverpool shirt? Stel ze via de oplosservice.

Meer Liverpool

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij de The Reds?

Volg dan het YouTube kanaal Anfield Agenda. Omdat een presentator in een virtuele commentaarruimte commentator geeft over het nieuws rondom de club. Denk hierbij aan aanstaande wedstrijden, transfers en de supporterswereld. Zo word je verbonden met de supportersbeleving. Daarnaast is er de mogelijk om toe treden tot een community. Dus een kans om altijd om het wedstrijd en clubgevoel te krijgen.   

Wat draag je het liefst tijdens een training?
Wat wil je weten over voetbalshirts?

Ook handig om te weten

Als laatste wil ik je kenmerken vertellen over een Liverpool shirt te bestellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 Je hebt gelezen over de prijzen voor een bedrukking dat is een mogelijkheid die ik je zeker aanbeveel. Verder zijn de verzendkosten gratis vanaf 49,00, maar je zit (bijna) altijd niet in de buurt van dat bedrag. Dat komt doordat een tenue eerst een tijd rond de 90 a 70 euro kost.

Als laatste geven voorgaande klanten positieve feedback op hun ervaringen. Denk hierbij aan de service en kwaliteit.

Dus je bestelling heeft een topreis vanuit het rek met soortgenoten naar jouw voordeur.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *