Met retro voetbalshirts kopen

Classic Football Shirts is het walhalla om retro voetbalshirts te kopen, daarom laten we zien wat voor tenues je bestelt en welke eenvoudige betalingswijze daarbij zit.

 Een geweldige zoekfunctie

Homepagina van Classic Football Shirts

Van de grootste tot de kleinste clubs ter wereld, zo zou je de zoekmachine van het Engelse bedrijf kunnen omschrijven. Want wanneer je bijvoorbeeld supporter bent van Go Ahead Eagles vind je dankzij een zoekopdracht een schatkist aan mogelijkheden. Daar wordt iedere voetbalsupporter blij van?

Opruiming met klassieke shirts

Opruiming bij Classic Football Shirts

Op de foto spot je direct twee oude voetbalshirts, waardoor je weet: Classic Football Shirts heeft pareltjes op voorraad liggen. Bovendien zit op vele pareltjes korting, dus waar wacht je nog op? 😉

Grote namen

Bedrukte shirts bij Classic Football Shirts

Nog een fantastisch aspect van de webwinkel: de shirts waarop de namen gestopte spelers prijken. Hierdoor draag je een tenue waar je vader, opa of jezelf supporter van was. Met eeuwige gesprekken over de publiekslieveling als gevolg.

Review

Review over Classic Football Shirts

Ja, het is een Engelse site, maar dat wil niet zeggen dat bestellen, de review van een gepassioneerde landgenoot toont het tegendeel. Hierdoor ben je op de hoogte van de verschillende categorieën in het assortiment en de levertijd. Tel daarbij de beleving bij op je zegt tegen jezelf: zo ga ik straks ook reageren. En dat is logisch, want het is een geweldige plek voor voetballiefhebbers.

Makkelijk betalen

Betaalmogelijkheden bij Classic Football Shirts

Ook al is het een Brits bedrijf, je bestelt er gemakkelijk. Dat komt door de optie om te betalen met een creditcard en als je daarvoor niet beschikt, maak je een gratis paypal account aan, waarmee je binnen een paar minuten juicht, omdat er een prachtig voetbalartikel onderweg is.

Leer meer over Classic Football Shirts in de onderstaande video