Nike voetbalschoenen sale: de mogelijkheden + 4 tips

Nike voetbalschoenen sale: de mogelijkheden + 4 tips

Door te kiezen voor voetbalschoenen van Nike die zijn afgeprijsd, bespaar je geld en heb je een goede aankoop in huis. Maar je kunt echter alleen gebruik maken van een beperkt aanbod, toch zijn er genoeg mogelijkheden. Ik leg uit wat deze mogelijkheden zijn met 4 tips om sneller te kopen.

Kies voor een webshop

Je kunt uit zoveel webshops kiezen om Nike voetbalschoenen te vinden die in de sale zijn, dat je er een beetje tureluurs van kan raken. Ik kies er daarom voor om voetbalschoenen alleen te kopen bij Voetbalshop, omdat ze altijd verschillende exemplaren beschikbaar hebben, binnen een dag leveren, voor een aantrekkelijke prijs. De gemiddelde prijs is 95,00.

Door te kiezen voor Voetbalshop hoef je niet een online bak in te duiken om geschikte voetbalschoenen te vinden, want je kunt ook door het filter de normale stappen doorlopen, zo zie je alleen de voetbalschoenen die in je maat zijn en je favoriete prijs hebben.

via GIPHY

Je gaat ook een keuze maken

Ik vind het echter wel lastig om een keuze te maken, omdat je niet zoals bij de normale voetbalschoenen keuze hebt uit typische exemplaren voor aanvallers of verdedigers.

En het is natuurlijk geen uitgemaakte zaak dat een soort schoenen alleen perfect past bij bijvoorbeeld verdedigers. Maar het helpt wel om makkelijker een keuze te maken. Dit moet je natuurlijk zelf bepalen. Ik kan wel zeggen dat er exemplaren van grote collecties beschikbaar zijn, zoals Mercurial Superfly, Nike Phantom en Tiempo. Hierdoor weet ik zeker dat jij uit de 67 items die op het moment van schrijven beschikbaar zijn een geschikte keuze maakt.

Ik heb vier tips voor je om makkelijker het aankoopproces af te ronden.

Verdiep je in de verschillende soorten

De voetbalschoenen van Nike zijn divers doordat er exemplaren bestaan die een sok hebben of alleen een normale vormgeving. Daardoor kun je moeilijker een beslissing nemen, want alles lijkt aantrekkelijk. Je streept daarbij opties af als je je verdiept in de verschillende soorten. Bovendien blijft er vervolgens een soort over waardoor je alleen maar hoeft te kiezen uit onder andere kleur. Je kunt je makkelijk verdiepen in de wereld van voetbalschoenen door de onderstaande video te bekijken.

Klik je maat aan

Ook al zijn er uiteenlopende maten beschikbaar voor de meeste voetbalschoenen, je maakt ook makkelijker een keuze door in het filter je maat aan te klikken. Dan maar hopen dat er iets leuks bij zit. 😉

Tip: ga voor een maat groter, zo heeft je voet meer ruimte 

Bepaal de prijs die je maximaal wilt betalen

Tussen de afgeprijsde items van Nike zitten er ook voetbalschoenen die met 20% korting 200,00 kosten. Een pittig bedrag.

Spreek daarom met jezelf een bedrag af dat je maximaal wilt betalen en houdt daaraan vast. Je vindt vervolgens een voetbalschoen die perfect past bij je budget.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Voetbalshop

Mijn laatste tip is om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Voetbalshop, omdat je dan altijd op de hoogte blijft van de nieuwste aanbiedingen. Zo haal je vanzelf de perfecte aankoop in huis. Dit kan wel wat langer duren, maar dan kun je altijd nog gebruik maken van een van de andere tips.

Daarnaast krijg je 10% korting op je eerstvolgende aankoop na je aanmelding.

Verder lezen:

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *