Professionele voetbalschool: meld je hier gratis aan

Professionele voetbalschool: meld je hier gratis aan

Je bent op zoek naar een professionele voetbalschool. Daarvoor hebben we goed nieuws: twee profvoetballers richtten een academie op waar je bovendien gratis lid van wordt. Wat wil je nog meer?

Waarom moet ik me aanmelden bij deze professionele voetbalschool?

Goeie vraag, er zijn namelijk al vele opties om lessen te volgen. Toch is de online voetbalschool FutureGoats de ideale optie, het bedrijf is namelijk opgericht door de twee profvoetballers Joris van Overeem en Tim Receveur. Ze bewandelden het pad waar jij van droomt, dus daarom is het de plek waar je moet om te bouwen aan je voetbaldromen.

1000 video’s

Na je gratis aanmelding kun je meteen aan de slag. Dat komt door de vele video’s waarin de focus ligt op bijvoorbeeld fysiek, parcours, passen, schijnbewegingen, schieten en techniek, kortom: je wordt door een paar video’s een betere voetballer.

Wekelijks een trainingsprogramma

Nee, je zit niet stil. Want je ontvangt iedere week een schema waarmee oefent, leert en groeit. Bovendien trigger je hiermee je ontwikkeling om steeds een stapje extra te zetten. Vergelijk het met een bijles voor een vak op school, daardoor zul je eveneens betere cijfers behalen na een toets.

Sociaal netwerk

Je ontmoet trainers, scouts en andere voetballers om je carrière een boost te geven. Hierdoor blijf je gemotiveerd door onder andere verschillende challenges, deze uitdagingen vormen eveneens een wekelijkse activiteit. Het coole is aan het netwerk is dat je wanneer je een uitdaging voltooid, je het kan plaatsen in de community om feedback en complimenten te ontvangen.

Vragen stellen

Ken je Ricardo van Rhijn nog? Hij scoorde op geweldig wijze in de Klassieker. Tegenwoordig steunt hij de professionele voetbalschool door vragen te beantwoorden van de aankomende generaties. Dus wat je altijd al had willen weten van een profspeler kun je nu vragen. Anders gezegd: luisteren naar een mentor.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Altijd dichtbij

Je hoeft nooit meer op de fiets of in een auto stappen om een voetbaltraining bij te wonen, omdat je op een app drukt, een oefensessie uitzoekt en je verbetert je voetbalstijl, zo houd je gemakkelijk een planning. Je pikt de bal makkelijk in de woonkamer, slaapkamer, keuken of in de douche. 😉

14 dagen gratis

Waar je bij de overige mogelijkheden meteen een entreebedrag moet betalen om deel te nemen aan de oefenstof, biedt FutureGoats een gratis periode van 14 dagen aan, zo boek je direct progressie zonder kosten.

Conclusie

Waarschijnlijk droom je ervan om net als Cristiano Ronaldo de wereld te veroveren en meerdere prijzen te pakken, bekijk de onderstaande video om inspiratie op te doen.

Om je een professionele voetbalschool aan raden, gaan we voor deze optie, dankzij de volgende voordelen:

  • Verschillende voetbaltrainingen
  • Alles is online te volgen
  • Deel uitmaken van een grote voetbalgemeenschap
  • In contact komen met scouts
  • Gesprekken voeren met profvoetballers
  • Inspirerende uitdagingen

En als laatste is het gratis lidmaatschap van 14 dagen de perfecte reden om je in te schrijven. Je begint immers zonder kosten aan een manier om een hoger niveau te bereiken.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *