9 beroemdheden in een PSG shirt

9 beroemdheden in een PSG shirt

Sinds de overname in 2011 staat een PSG shirt voor beroemdheden op voetbalschoenen. We beschrijven 9 spelers om je inspiratie te geven voor een toekomstige naam als bedrukking.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Neymar

De eerste grote ster die bestuursleden uit Parijs ophaalden. De Franse voetbalfans kregen vervolgens een Braziliaan die het liefst continu de tegenstanders treitert zoals Hans Klok dat doet met de aanwezige gasten. Bekijk in de onderstaande video de verschillende trucs waarmee we denken aan de Braziliaanse voorgangers die daarnaast ook dodelijk effectief waren. Vandaar een Quizvraag voor je: Hoe rendabel zijn de acties van het voormalige lid van MSN? Je leest het op footystats.

 Lionel Messi

We dachten dat de Argentijn tot de laatste seconde zou spelen in Barcelona, toch blijkt dat de grootste gewoontedieren ook gehoor geven aan een frisse uitdaging. Hierdoor kunnen we een fragment laten zien waarin Messidona zijn eerste doelpunten produceert onder de Eiffeltoren. Daarentegen kiezen we voor de eerste ontmoetingen op het trainingscomplex. Want je proeft bij ieder teamlid een soort opluchting met daarbij de boodschap: eindelijk hoef ik niet meer te volgen in het veld of ontzag, zoals bij onze landgenoot Xavi Simons die overigens als een vedette reageert tussen de grote jongens. Geniet van de rondo waarin Messi zonder veel moeite iedereen dolt.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Kylian Mbappé

Waar Neymar meer zijn instincten volgt en Messi een momentenspeler is, specialiseert Mbappé zich op snelheidsgebied. Aangezien het grote deel van zijn productiviteit bestaat uit situaties waarin snelheid het verschil maakte. En daarmee pakt de vleugelspeler een unieke positie in het voetballandschap, omdat meerdere spitsen de bal tegenwoordig verwachten in de voeten vlak voor de zestienmeter. Let daarbij op de hoeveelheid geslaagde acties. Het aantal zal je verbazen voor een voetballer die continu de moeilijkheden opzoekt in situaties waar geen uitweg meer mogelijk lijkt.

Hoe snel ben jij?
Hoe snel ben jij?

Zlatan Ibrahimović

Als je de bovenste namen leest, vergeet je haast het vierjarige Zlatan tijdperk in Parc des Princes.

Een overzicht van de 156 doelpunten is daarvoor de perfecte manier om de spits te eren. Want Ibrahimović scoorde gemakkelijk met het hoofd, hak, rechtervoet en linkervoet. En dat komt door de situaties haarfijn aanvoelen, zoals een investeerder opmerkt in welke richting de markt beweegt.

Daarbij had Ibrahimović een uitstekende verstandhouding met het Parijse publiek, dankzij een instelling die ertoe leidde dat keepers van zowel nationale als internationale clubs een greep in het net incalculeerde. Hiervoor oefende Zlatan zeker in een Volvo reclame. 😉

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Ronaldinho

Nog voordat het PSG shirt dankzij een financiële injectie tot de Europese top behoorde, speelde er een jonge aanvaller genaamd Ronaldinho. Later kreeg hij verschillende stadions in extase, maar eerst pakte Ronaldinho de focus in de Franse praatprogramma’s.

Kortom: het is de tijd waarin een rauwe diamant geslepen wordt door verdedigers te passeren, schitterend te scoren, trucs zoals de schaar te verfijnen en te genieten alsof hij loopt op het strand en deelneemt aan een wedstrijdje voetvolley.

En daardoor gaven de fans hem een warm welkom toen de artiest gast was bij een wedstrijd in 2021.

Ángel Di María

Waarschijnlijk nemen voetballers speelstijlen over van geniale collega’s zoals kunstenaars doen volgens Picasso:

 De goede kunstenaars kopiëren, de grote stelen.

Pablo Picasso

Dachten we

Als je de ploeggenoten van Di María bekijkt, weet je zeker dat hij naast de allergrootste namen van uit 21ste eeuw zat.

Toch behield hij zijn autonome speel en denkwijze. Dat betekent sprinten, kappen, draaien en scoren. Daarbij kun je El Jopo ook vragen om een vrije trap in de kruising te schieten.

Maak dus tijd vrij om te kijken naar Di María, aangezien een assist geven achter het standbeen je brengt op het hoogste level als speler.

David Beckham

Soms is het goed om beelden van gestopte helden erbij te pakken om weer te weten wat voor kwaliteiten iemand bracht in een PSG shirt.

Beckham tikte voor Paris Saint-Germain nog een keer het magische niveau aan als slotakkoord.

En daardoor konden teamgenoten scoren, een pass versturen of succesvol de ruimte in sprinten.

Beckham huilt tijdens de afscheidswedstrijd om het feit dat de passingmachine voorbij is. Vervolgens tilt het sterrenteam hem op voor een huldiging die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor de grotere trainers.

Met andere woorden: iedereen had moeite met het vertrek in 2013. Waarschijnlijk omdat Beckham ze beter liet spelen.

De laatste twee spelers acteerden in de achterste posities

Thiago Motta

Ieder elftal heeft een nuttige speler nodig met de volgende capaciteiten:

  • Bal afpakken of onderscheppen
  • Een lange afstandspass geven
  • Vooruit dribbelen indien nodig
  • Overzicht bewaren
  • Altijd slim spelen

  Thiago Motta voerde deze functieomschrijving perfect uit doordat hij continu keek waar de kansen lagen. Hierdoor zie je hoe snel de ploeg omschakelt als Motta in balbezit treedt.

Het is namelijk het signaal aan de voorhoedespelers om naar voren te rennen, de middenvelders om het breed te maken en de verdedigers om adem te halen.

Hoe slim speel je?
Hoe slim speel je?

Thiago Silva

En tot slot een intelligente verdediger, aangezien in de compilatie nooit een harde tackle gebruikt om een tegenstander af te stoppen.

Daarentegen Silva analyseert na de aanname meteen de situatie om te observeren of er afspeelmogelijkheden zijn, waar de directe opponenten lopen en waar assistentie een vereiste is.

Als je bovendien bedenkt hoe vaak Silva rust in het elftal brengt, is de aanvoerdersband verklaarbaar.

Met andere woorden:

Als Thiago Silva een paar generaties eerder was geboren in Nederland had Coach Rinus Michels hem eveneens een centrale plek toegewezen in het gouden Ajax uit de jaren 70.

Gebruik de onderstaande knop om een voetbalshirt uit Parijs te bestellen, of heb je er liever een uit Amsterdam? 😉

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *