Real Madrid shirt: kijken naar de winnaars

Real Madrid shirt: kijken naar de winnaars

Het Real Madrid shirt is het symbool voor grote spelers, prijzen en wedstrijden. We blikken terug op de ploeg die de Champions League won in 2018 als inspiratie voor een bedrukking op je toekomstige tenue.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Raphaël Varane

Een intelligente verdediger, aangezien de fransman zelden een harde tackle nodig had om de bal te veroveren. Tel daarbij de nuttige doelpunten op uit standaardsituaties en je begrijpt waarom Varane 10 seizoenen lang het Real Madrid shirt droeg. Klik op deze video en tel hoeveel doelpunten hij heeft voorkomen in de zestienmeter op welk aantal kwam je uit?

Sergio Ramos

We gaan verder met zijn collega in het hart van de defensie. Ramos speelde ruim 16 seizoenen in het Real Madrid shirt en liet daardoor na zijn vertrek naar Parijs een blijvende herinnering achter blijkt uit dit overzicht. Daarin gooit El Capitano passie in iedere situatie. Denk hierbij aan een sliding om het doel te bereiken, prijzen vieren met een goedkeurende blik en belangrijke doelpunten produceren. Zoals tijdens El Clásico in Camp Nou. Maar het mooiste aspect uit Ramos zijn voetbalbestaan is het tweemaal scoren in 4 minuten tijd. Kortom: er zit ook een spitseninstinct in hem.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Luka Modrić

Hij past op het gebied van lengte in een rijtje met Xavi, Messi en Iniesta, maar daarmee zouden we de Kroaat te kort doen. Omdat de Cruijff van de Balkan als een schaatser op volle snelheid meerdere tegenstanders passeert en vervolgens een geniale pass verstuurt. Dit was het vakgebied van de middenvelders uit Barcelona. Toch kun je Modrić ook een beetje vergelijken met Messi in het geval van schitterende goals bezorgen aan de mensen in het stadion, de thuiskijkers en de toekomstige generaties. Dat komt doordat de nummer 10 uit stand de kruising vindt zonder haast te kijken. Logisch dat je dan de Gouden Bal wint.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Mateo Kovačić

Voor de korte afstanden belt u Modrić en voor het werk op de langere meters toets het nummer in van Mateo Kovačić. Een fictieve uitleg van een zaakwaarnemer die de belangen behartigt van de twee Kroatische voetballers. Dat komt doordat Kovačić op de langere afstanden balbezit houdt, effectief naar voren dribbelt en daarbij versnelt als Max Verstappen. Hierdoor is Kova de ideale speler voor de Premier League, omdat op de Engelse velden de intensiteit continu omhooggaat. En dat zagen de scouts van Chelsea ook en daarom vertrok de middenvelder in 2019 naar London. Jammer, hij had namelijk het perfecte duo kunnen vormen met de volgende speler.

Toni Kroos

Stel je voor:

Toni Kroos opent een aanval en weerlegt het spel naar Kovačić die een paar opponenten voorbij sprint om daarna Kroos te zoeken, waarna de Duitser hem bedient met een assist.

Helaas konden de makers alleen van de videogame FIFA dit idee continueren na 2019. Daarentegen bleef Kroos het Real Madrid shirt dragen en vergrootte daarmee zijn kennis over de club. Dat blijkt uit de onderstaande video waarin de centrale middenvelder 5 toppers uit de historie opnoemt. Hoogstwaarschijnlijk leer je hierdoor een nieuwe naam kennen.

Marcelo

Een hogesnelheidstrein aan de linkerkant. Dat is de perfecte omschrijving van de Braziliaan die het meest fungeert als linksbuiten. En daardoor behoort tot de assists koningen in de kleedkamer, aangezien elke actie op het eerste gezicht genoemd lijkt om te mislukken, totdat de voorzet komt, waaruit een teamgenoot simpel scoort.

Het Braziliaanse bloed zien we terug in de bewegingen die ons doen denken aan een zaalvoetbaltoernooi waarbij iedere speler in de geest speelt van Ronaldinho, maar als het rendement oplevert, mag een volwassen voetballer altijd de spelvreugde van een kind behouden. En dat prijst hem.

Karim Benzema

Op het moment van schrijven, staat de doelpuntenteller van de spits op 201 goals. Een magistraal aantal als je bedenkt dat Benzema vanaf 2009 te maken kreeg met concurrenten van een extreem hoog niveau. Zoals Ruud van Nistelrooij en Gonzalo Higuaín. Daardoor concluderen we dat Coco een plaatsje mag innemen tussen de grootste aanvallers die op het veld van Santiago Bernabéu stonden. En hiervoor zochten we dit fragment als bewijsmateriaal. Benzema schiet vanuit alle standen raak en verwondert daarmee ploeggenoten, fans en de commentator die even niet meer weet waar hij de woorden moet zoeken. Daarom hoor je het woord goal vol passie.

Gareth Bale

Voor de Welshman belichten we zijn doelpunt in de finale tegen Liverpool. Weet je het nog met wat voor beweging Bale een 2-1 voorsprong verzilverde? Met een omhaal puur op instinct. En alles in dat moment is een genot om naar te kijken.

Iedereen is namelijk euforisch. Dat betekent de doelpuntenmaker die met yes, yes, yes roepen ons een inkijkje gunt in een jongensdroom, de ploeggenoten voor wie het een eer is om hierbij aanwezig te mogen zijn, de wisselspelers waarvan Bale enkele minuten eerder er ook een van was en de fans met tranen van vreugde. Grenzeloos genieten dus.

Cristiano Ronaldo

In hetzelfde seizoen prijkte er nog een omhaal op het lijstje van mooiste doelpunten, namelijk van Ronaldo in Turijn. Het was bovendien een bijzondere voetbalavond en niet om de treffers van de Portugees, maar om zijn vertrek daarna richting De Oude Dame. Dat komt door het applaus van het Italiaanse publiek na de wonderschone treffer. Hier moet ik zijn, dacht Ronaldo zeker nadat de buitenspeler in een Real Madrid shirt in het vliegtuig zat richting Madrid. Zo blijkt maar weer: prachtig voetbal krijgt waardering ook al is het tijdens een uitwedstrijd in de kwartfinale van het miljoenenbal.

 Zinédine Zidane

 Liefhebbers blijven liefhebbers. Dat toont Zidane in zijn emoties tijdens de wedstrijden van zijn elftal, waarmee hij uren stond op trainingsveld.

Bovendien speelde Zidane ook een in Real Madrid shirt.

Een goede keuze om te kiezen voor zijn naam als bedrukking? 😉

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *