Voetbal op tv vandaag: waarom een weddenschap het leuker maakt

Voetbal op tv vandaag: waarom een weddenschap het leuker maakt

Normaal tik je voetbal op tv vandaag in om je tv-programma samen te stellen, maar hieraan kun je een activiteit toevoegen, namelijk een weddenschap plaatsen. We vertellen je hoe je op een andere manier staart naar het beeldscherm. 

Spanning

Je kent het gevoel wel: op basis van zekerheid en inschatting vul je een bepaalde prognose in over het verloop van het duel, de eindstand en de eerste doelpuntenmaker bijvoorbeeld. Met andere woorden: je wordt naast een voetballiefhebber ook een fanatiekeling, want je wilt jouw inschatting terug zien je statistieken.

Beter geheugen

Om elftallen helemaal te doorgronden, bouw je aan een interne geheugenkaart, die je tijdens iedere matchday gebruikt. Bovendien is dit hartstikke leuk, omdat je kennis steeds groter verder groeit, met als gevolg dat:

  • Je meer leert over de spelers
  • De prestaties in eigen huis of op vreemde bodem van een team je opvallen, waardoor je meer verdient
  • Kansen spot om snelle winsten te behalen

Kortom: langzaam wandel je de ruimte in waarin de professionele denkers zitten met een fulltime inkomen, dankzij voetbal op tv vandaag. Zoals Dirk Paulsen wiskunde inzet om de uitkomsten te voorspellen in tabellen.

Analyseren

Een voorbeeld:

Ajax speelt thuis tegen een laagvlieger RKC, hierdoor is de kans op 3 of meer doelpunten vrij groot, echter slinkt dit potentieel in wanneer PSV op bezoek komt in Amsterdam. In dat geval wint de thuisploeg het vaakst, blijkt uit de afgelopen seizoenen. Wees dus een zeiler met oog voor de beste windstand.

Pak het schema van voetbal op tv vandaag en het aanbod van weddenschappen om te concluderen: er is een aanbod in inzetten op de eerste corner tot hoeveel goals. Bovendien bestaat er niet een manier om voortdurend te winnen, aangezien de krachtsverhoudingen continu verschillen.

Geld verdienen

Zitten je ideeën over de sterkte in het veld op de goede plaats? Dan betaalt de bookmaker je een bedrag uit. Toch zijn de bookmakers het vaakst de dagwinnaars. Dat komt doordat ze de slimste koppen onder contract hebben om jou de kansen aan te bieden, toch hoef je je ambities nu niet om te doeken, aangezien er altijd een weg om de bookies te slim af te zijn. Hiervoor dien je een unieke strategie te volgen. Alex Ong maakt daarover verschillende video’s. Een illustratie daarvan is de onderstaande video met een prima winst in twee dagen.

Intens juichen

Oké, we bekennen dat juichen tijdens het kampioenschap, lijfsbehoud of promotie van je club meer geluk brengt. Daarentegen staat een voetbalweddenschap aan de hand van voetbal op tv vandaag op de tweede plek. Je wilt namelijk winnen en je tactiek afvinken met een groen potlood. En dan is het wel heel lekker wanneer:

  • De beslissende goal in de laatste minuut valt
  • De voetballer waarop je hoopte een prachtige pot speelt
  • De tijd snel voorbijkruipt
  • Coaches je angstgegner wisselt

Na je een winst giert blijdschap op meerdere fronten door je lichaam. Is er een alternatief daarvoor?

De spelers rennen voor jou

Oftewel je bouwt aan een passief inkomen. Ja, zo had je het er nog nooit over gedacht he? 😉

Het is daarbij de gelijkenis van handelen in handelen, omdat je in beide gevallen je inleest, een richting inslaat, de statistieken bijhoudt en tot slot resultaten ontvangt. En ja, uitslagen brengen soms teleurstelling en soms vreugde. Niettemin is het leerproces het belangrijkste, doordat je zo doorrolt richting het niveau waar je voetbal op tv vandaag intoets om in een paar minuten de vraag te beantwoorden: hoeveel geld valt er in deze speelronde op te strijken? De voetbalmachine draait daarna in jouw voordeel.

Hierom moet je ook een inleg betrekking tijdens het speuren naar voetbal op tv vandaag. 

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *