Voetbalreis Met De Boot: Dit Is Het Aanbod

de banner voor de blog voetbalreis engeland met de boot

Een voetbalreis boeken naar Engeland met de boot, je kunt het vandaag al regelen als je wilt. We laten zien hoe je deze voetbalreis boekt.

Hoe kan ik een voetbalreis naar Engeland met de boot boeken?

Dat kan via het bedrijf DFDS, ze zijn de vervoerder tussen het vaste, Europese land en Engeland. Als je een voetbalreis wilt maken, moet je dus bij dit bedrijf zijn.

Je kunt gewoon een voetbalreis boeken op hun website. Het is eigenlijk heel eenvoudig. 😜

Dat is ook het mooie aan het maken van deze voetbalreis – je kunt alles in een keer boeken. Want je boekt naast een overtocht ook de tickets voor de boot ook de tickets, en kaarten voor de wedstrijd.

Als je naar de voetbalreizen van DFDS gaat, kun je een wedstrijd aanklikken die je graag wilt bezoeken. In dit geval Manchester City – Arsenal.

Je kunt dan alles zelf regelen, van de hut waar je in slaapt tot het diner. Je ziet het in de foto’s hieronder.

een hut regelen op de website van dfds

Eerst boek je een hut op de boot

Daarna regel je het vervoer

Om andere te regelen, moet je inloggen

Je regelt ook het hotel waar je slaapt, dat is natuurlijk helemaal top. Je gaat vanaf de boot meteen naar het hotel om je op te frissen en je in te installeren.

Het nadeel

Wil je een wedstrijd bijwonen van Manchester City? Houdt er dan rekening mee dat je in Newcastle aankomt met de boot. Vervolgens moet je nog naar Manchester toe, dat is 2 uur en 53 minuten met de auto, en twee uur en 32 minuten met de trein. Daarbij komt ook nog dat de bootreis van Newcastle naar IJmuiden 16 uur duurt. Je bent dus wel even aan het reizen om een wedstrijd van Manchester United te bezoeken, maar je krijgt er topvoetbal voor terug.

Vliegtuig als Alternatief

Puur kijkend naar de wedstrijden van Manchester City zeggen wij dat je beter naar deze club kunt met het vliegtuig. Het is tegen het onderwerp van deze blog in. Daarom zeggen we verder niets.

Wat zijn de prijzen?

Op dit moment kun je een voetbalreis met de boot boeken naar Sunderland en Manchester City. Newcastle United, de meeste logische club wordt niet genoemd in de speelschema’s. Mocht dit veranderen, dan zie je het in deze blog.

Sunderland

Sunderland – Queens Park Rangers

Bekijk deze voetbalreis

Vanaf 199

Sunderland – Bristol City

Bekijk deze voetbalreis

Vanaf 185

Sunderland – Milwall

Vanaf 209

4 mei

Sunderland – Sheffield United

Vanaf 209

Sunderland is een grote club in het Engelse voetbal. De club speelde jarenlang in de Premier League. Na een degradatie komt de club nu uit het tweede niveau, The Championship.

Ondanks de daling zitten erg nog elke thuiswedstrijd nog 40.000 mensen op de tribune.

Je kunt voor deze wedstrijden een ticket boeken.

Als je van de boot met afgestapt, hoef je 50 minuten te reizen met de trein en 25 minuten met de auto.

Newcastle en Sunderland zijn buren. Daardoor is Newcastle United – Sunderland een derby geworden.

Manchester City

30 Maart

Manchester City – Arsenal

Vanaf 958

Add an Overline

Manchester City – Wolverhampthon

Vanaf 575

Add an Overline

Manchester City – West Ham United

Vanaf 575

Zoals je weet kun je ook een voetbalreis boeken naar de Premier League – naar de grote club Manchester City. Dit zijn de wedstrijden die je kunt bezoeken voor het seizoen 2023-2024.

De prijzen zijn een stuk duurder, je moet er ook een stuk langer voor rijden. Je ziet dan wel de beste voetballers, zoals Erling Haaland.

Hoe ziet de bootreis eruit?

Je stapt op in IJmuiden. Eerst heb je al een ticket voor de terugreis geboekt. Daarbij zit ook het eten en slapen. Aan boord heb je ook je eigen hut, want je moet ook overnachten. Verder geniet Je van een unieke reis. Bekijk in deze video hoe de reis eruit ziet.

4 tips om de beste voetbalreis te boeken naar Engeland met de boot

Verdiep je

Je kunt naar verschillende clubs, welke heeft je voorkeur? Je moet je hierin verdiepen, aangezien er een perfect bij je past.

Sommige mensen willen het liefst topvoetbal zien, terwijl anderen gaan voor de romantiek en sfeer.

Als je voor topvoetbal gaat, kun je beter een trip boeken naar Sunderland, en als je topvoetbal wilt zien moet je naar Manchester City gaan.

Verder is het ook belangrijk om te kijken waar je zit in het stadion, wat er naast voetbal is te beleven.

Bekijk hier de aanraders van Tripadvisor voor Sunderland en Manchester.

Verdiep je ook in de cultuur van de clubs, zo kun je een wedstrijd nog intenser beleven, omdat je de grapjes op de tribune begrijpt, mee kan zingen met de liedjes en weet wie er heeft gescoord.

Leer de ervaringen van anderen

Je kunt door het internet goed een voorstelling maken hoe een voetbalreis eruit ziet naar bijvoorbeeld Sunderland. Iemand die er is geweest kan dit echter nog beter. Dus luister naar de verhalen en je weet meteen of je ook moet gaan, of beter kan kijken naar een andere club.

Dit kun je hier doen.

Neem de auto mee

Als het mogelijk is, raden we aan om de auto mee te nemen. Dit is namelijk het handigst. Je kunt daardoor meteen vanaf de boot rijden naar het hotel. Kijk wel of daar ook parkeergelegenheid is.

Geen alternatief

Helaas je kunt geen voetbalreis naar Engeland boeken met boot op een andere manier. De grotere voetbalreisbureau’s zoals voetbalreizen.com bieden alleen een vliegreis aan.

Hierdoor is je enige kans om een voetbalreis met boot naar Engeland te boeken door te gaan naar de website van DFDS. Dit is ook niet verkeerd, aangezien dit bedrijf een uitstekende service heeft.

Lees meer over Voetbalreizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *