Lees hier verschillende voetbalreis ervaringen

de banner voor de blog over voetbalreis ervaringen

De ervaringen van anderen laten aan jou zien of je ook tickets moet boeken, en wat er goed of fout gaat. Kortom, je weet of je vertrekt naar een onbekend stadion.

Leer hier de ervaringen met de grootste voetbalreisbureaus:

Voor deze blog toon ik zowel de negatieve als positieve reviews. Zo krijg je een beter beeld van wat er gebeurt tijdens een voetbalreis.

Kaarten die niet werken

een ervaring over Voetbaltrips

Jerry uit Nijmegen kocht via een Voetbaltrips een voetbalreis. De kaart die hij kocht, bleek echter niet te werken. Als voetballiefhebber begrijp ik hoe frustrerend dit is, je wilt immers meteen het stadion in kunnen. Deze voetballiefhebber miste daardoor de eerste helft.

Gaat er iets mis met bijvoorbeeld de kaarten als je op reis bent? Neem meteen contact op met het voetbalreisbureau. Vaak kunnen ze je helpen.

Kaarten waren al gebruikt

een ervaring over voetbaltrips

Stel je koopt een voetbalreis voor maarliefst 1.475, en de kaarten blijken al gebruikt te zijn. Nu kun je het stadion niet in en is je voetbalreis in het water gevallen. Het overkwam Jos bij Voetbaltrips. Zulke dingen kunnen dus ook gebeuren, terwijl dat niet mag.

Boven verwachting

Het is niet mijn doel om bijvoorbeeld Voetbaltrips af te branden. Ik wil dat jij verschillende ervaringen leest om in de toekomst wel of geen voetbalreis af te sluiten. Je moet namelijk ook weten wat er mis kan gaan, zodat je in de toekomst een bepaald voetbalreisbureau uitzoekt.

Voetbaltrips heeft over het algemeen hele tevreden klanten. Harry had een voetbalreis geboekt naar Liverpool, en de plekken in het stadion waren perfect. Liverpool zelf was boven verwachting. Misschien is dit inspiratie voor jou. 😉

een ervaring over voetbaltrips

Number 1 voetbalreizen

Ik heb mijn best gedaan om een wat kritische recensie over Number 1 voetbalreizen te vinden. Het is me helaas niet gelukt. Dit geeft natuurlijk aan dat het een goed voetbalreisbureau is, dat klanten perfect helpt.

Zoals.

Een reis naar Manchester United

een ervaring over number 1 voetbalreizen

Een voetbalreis wordt nog mooier als je ook een aandenken hebt van de club waar je bent heen geweest. Zoals een sjaal. Dat laatste was het geval voor deze klant.

Hij kreeg namelijk van Number 1 voetbalreizen twee officiële sjaals van de club thuis geleverd. Verder waren de plaatsen in het stadion en het hotel ook top. Ik vind het thuis afleveren van sjaals een groot pluspunt van Number 1 voetbalreizen. Je laat iemand namelijk nog een mooiere voetbalreis ervaren.

Goed bereikbaar

een ervaring over number 1 voetbalreizen

Je wilt als voetbalfan dat je het voetbalreisbureau kunt bereiken als je vragen hebt over je voetbalreis. Deze voetbalfan kon dit gelukkig, waardoor hij dit voetbalreisbureau aanbeveelt aan anderen.

Voetbalticketshop

Als je alleen kaarten wilt kopen, raad ik je aan om je voetbalreis te beginnen bij voetbalticketshop, ze verkopen losse tickets waardoor je de rest zelf kan regelen. Hoe wordt dit ervaren?

Prijzig

een ervaring over voetbalticketshop

Klaas Pieter was naar Chelsea – Manchester City geweest en vond de prijs voor de plek in het stadion aan de prijzige kant. Hij zat immers in een verre uithoek voor 300,00. Ik snap deze kritiek. Je moet er echter ook mee rekening houden dat een voetbalreis naar de Premier league gewoon prijzig is. Je betaalt altijd een hoge prijs. Overigens was de wedstrijd met 8 goals vermakelijk.

Uitverkocht

een ervaring over voetbalticketshop

Stel je wilt naar een voetbalwedstrijd. Je leest helaas op de website van de club dat de beoogde wedstrijd is uitverkocht. Dit hoeft niet het einde te betekenen, aangezien Voetbalticketshop nog kaarten heeft voor het duel. Zo kun je toch nog de wedstrijd bijwonen. Dit is een van de beste ervaringen voor een voetbalreis die je kunt hebben. Het overkwam Patrick, die ook een schitterende foto bij de aanbeveling voegde.

voetbalreizen.com

Als laatste behandel ik de ervaringen met voetbalreizen.com. Deze zijn ook positief. Bijvoorbeeld:

Nieuwe datum

via GIPHY

Soms zijn de weergoden je voetbalreis niet goed gezind, en moet je uitkijken naar een nieuwe datum. Soms werkt een organisatie niet mee. Gelukkig was dat in het geval van Jacco wel het geval. Hij kreeg een nieuwe voetbalreis aangeboden naar dezelfde voetbalclub waardoor de reis niet in het water viel.

Geen zorgen maken

een ervaring over voetbalreizen.com

Eigenlijk moet je dat als enige doen na het boeken van een voetbalreis. Dat dit het geval is, blijkt uit de review van Filip, die een bezoek bracht aan Madrid en zich nergens druk over hoeft te maken.

Kortom

De voetbalreis ervaringen van anderen zijn positief. Soms gaat er inderdaad wat mis. Dit wordt dan ook in de meeste gevallen goed opgelost.

Ik hoop dat de verhalen je inspireren. 😊

Wat zijn jouw ervaringen met voetbalreizen? Laat het hieronder weten.

Verder lezen over een voetbalreis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *