Zo duur zijn voetbalschoenen

Zo duur zijn voetbalschoenen

Wanneer ik Google op voetbalschoenen zie ik vaak de vraag: hoe duur zijn voetbalschoenen? Een vraag waarmee je alle kanten op kunt. Ik vertel je het eerlijke verhaal.

Waarom kwaliteit een prijs heeft

Typ maar eens voetbalschoenen in op Marktplaats en je krijgt een hele rits aan aanbiedingen voor twee tientjes. Dan denk je: ha fijn, lekker goedkoop. Maar dan bereid je je eigenlijk voor op hogere kosten.

Want er kunnen scheurtjes in deze voetbalschoenen zitten die je niet kan zien op de foto’s, je kan de voetbalschoenen niet terugsturen als ze niet net je maat zijn, of als het blijkt dat de noppen beschadigd zijn.

Daarom een tip: koop je voetbalschoenen altijd bij een bekende webshop.

Hoe duur zijn voetbalschoenen bij een bekende webshop?

De goedkoopste voetbalschoenen bij bijvoorbeeld Voetbalshop is 50,00. Hiervoor krijg je een prima voetbalschoen. Alleen is de kwaliteit wel hoger als een voetbalschoen rond de honderd euro kost.

Hiermee zeg ik niet: koop alleen voetbalschoenen vanaf 100,00, maar slim is het wel.

Omdat deze voetbalschoenen langer meegaan, minder snel uit elkaar scheuren. Je hoeft kortom niet bezig te zijn met nieuwe voetbalschoenen kopen. En dat lijkt me wel lekker, toch?

Tot slot wil ik nog drie redenen geven waarom je je voetbalschoenen altijd moet kopen bij een bekende webshop zoals Voetbalshop.

Je hebt een garantie

Voetbalschoenen blijven schoenen, dus kan de maat weleens niet helemaal passen. En dan wil je natuurlijk dat je de voetbalschoenen weer kan terugsturen. Dit kan dan kosteloos binnen 60 dagen.

Het aanbod is groot

Je hebt keuze uit honderden voetbalschoenen van verschillende merken, kleuren en collecties. Smullen dus.

Van hoge kwaliteit

Ik begon deze blog met te vertellen waarom kwaliteit een prijs heeft. Koop dus altijd voetbalschoenen die duurder zijn om er sowieso 3 seizoenen op te kunnen spelen.

Groet, Jochem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *