Voetbalshirt bedrukken goedkoop – de voordeligste manier

Voetbalshirt bedrukken goedkoop – de voordeligste manier

Ben je op zoek naar de antwoorden voor je vraag over een voetbalshirt bedrukken?

Lees daarvoor mijn favoriete manieren voor een voetbalshirt inlijsten en vind de beste manier voor jou.

Lees nu

Voetbalshirt bedrukken goedkoop, ik stelde mezelf de vraag: wat is de voordeligste manier? In deze blog lees je over de verschillende aspecten van de goedkoopste manier.

Naast het een voetbalshirt bedrukken, bestaat deze manier ook uit unieke tenues, clubs en landenteams, lagere prijzen en zelf een ontwerp samenstellen.

Een andere manier

Ook schreef ik een blog over een prijziger manier om een voetbalshirt te bedrukken, maar daar kom ik later in de blog op terug. Dus als je niet kunt wachten om de laatste informatie te lezen, adviseer ik je om naar beneden te scrollen. En wat zou je graag willen weten over een voetbalshirt bedrukken? Laat het weten in de reacties.

Voetbalshirt bedrukken goedkoop: de werkwijze

De werkwijze van deze manier is eenvoudig, aangezien je een shirt uitkiest en vervolgens een naam en rugnummer intypt. Daarbij kun je elke naam en getal dat je wilt noteren. Met andere woorden: er zijn geen standaardvormen waar je moet aanhouden. Maar dat is het eindresultaat, laten we daarom kijken naar de stappen die je moet eerst nog moet doorlopen.

via GIPHY

Keuze

Je hebt de keuze uit zowel clubteams als nationale elftallen. Dat betekent een rijtje van Nederlands Elftal, Real Madrid, de Rode Duivels, Liverpool, Juventus, het vaderland van Maradona en Messi en Paris Saint-Germain. Kortom, je loopt langs een verzameling van voetbalnamen waar je meteen enthousiast van wordt.

Welk team kies je voor een voetbalshirt bedrukken op een goedkope manier?

Welk team kies je voor een voetbalshirt bedrukken op een goedkope manier?

Voetbalshirt bedrukken goedkoop: de prijzen

Het deel van de blog waar je waarschijnlijk naar op zoek bent, daarom heb ik een kort overzicht gemaakt:

  • De prijs voor het goedkoopste voetbalshirt is € 19,95 en de duurste € 39,95
  • Een bedrukking kost € 14,95

  • Je bestelling heeft geen verzendkosten vanaf € 35,00. Dus een shirt met bedrukking of een item uit de prijzige categorie zorgen voor een kosteloze verzending.
  •  Je hebt een bedenktijd van 30 dagen
  • Ook retourneren is gratis.

Vind je dat er iets ontbreekt aan dit overzicht? Laat het ons weten.

Verder heeft deze manier de volgende voordelen

Voetbalshirt bedrukken goedkoop: unieke shirts

Bij geen enkele andere manier vind je zulke voetbalshirts. Dat betekent dat tenue een unieke stijl heeft dat je niet kunt vinden bij officiële voetbalshirts. Daardoor zijn ook geen voetbalshirts en dat is wel handig om te weten voordat je voor verrassingen komt te staan. 😉

Wat houdt een unieke stijl in?

De afwijkende kenmerken zitten in de vormgeving van een shirt, waardoor het shirt er anders uitziet. Echter weet je direct dat het gaat om een shirt van bijvoorbeeld Juventus of Manchester City. Hierdoor loop je over straat in een voetbalhemd waar je niet snel een tweede exemplaar van spot.

Wat voor voetbalshirt wil je ontwerpen?

Wat voor voetbalshirt wil je ontwerpen?

Een shirt ontwerpen

Voor de echte creatievelingen of de voetballiefhebbers met een eigen smaak is er de mogelijkheid om je een voetbalshirt te ontwerpen. Hiervoor moet je een ontwerp aanleveren en binnen 2 weken na een akkoord gaat de drukker draaien. Daarnaast is er een voorwaarden namelijk: een minimale afname van 10 stuks. Daarentegen zijn er meer voordelen: elke kleur is mogelijk, pas na 1000 keer wassen een kleurverschil, een nalevering zonder aantal grens of einddatum. Kijk voor inspiratie Pinterest of de volgende video.  


Voetbalshirt bedrukken goedkoop: samenvatting

Aan de hand van goedkope en unieke voetbalshirts laat je een voetbaltenue bedrukken. Hiervoor kies je een shirt uit van een club of landenteam en typ je gewenste naam en rugnummer in. En als je vandaag voor 22:00 besteld wordt jouw bestelling morgen bezorgd. Verder kun je ook een voetbalshirt ontwerpen naar je smaak.

In het kort:

  •  Bedrukking van goedkopere voetbalshirts voor meerprijs van € 14,95
  • Hiervoor heb je de volledige vrijheid
  • Snelle bezorging, want je voor 22:00 besteld, is bestelling morgen binnen
  • Keuze uit grote clubs en landenteams
  • Tot slot kun je ook een voetbalshirt ontwerpen

Mijn favoriete manieren voor een voetbalshirt bedrukken

Bedankt voor het lezen van deze blog. Verder laat ik nu de manieren zien die ik ga gebruik om voetbalshirt te bedrukken. Als je drukt op een van de links en overgaat tot aankoop, ontvang ik daarvoor een commissie, maar deze manieren zijn behulpzaam en ik raad ze mijn familie en vrienden ook aan.

De manier voor officiële voetbalshirts. Dat betekent dat je shirt selecteert, daarna je de naam en rugnummer doorgeeft bij de bestelling. Vervolgens krijg je een prachtig bedrukt exemplaar thuisbezorgd.

Bovendien is er ook een optie voor goedkopere voetbalshirt. Daardoor doorloop je hetzelfde proces, maar betaal je uiteindelijk minder. Dat komt doordat je een uniek voetbalshirt besteld.

Welke manier past het beste bij jou?

via GIPHY

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *