Voetbalshirt dames van Nike: steeds meer keuze

Voetbalshirt dames van Nike: steeds meer keuze

Voetbalshirt dames van Nike, het is een aspect van de voetbalwereld dat steeds verder groeit en daardoor ontstaat er een groter aanbod voor je. We tonen een paar pluspunten van deze ontwikkeling.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Het Nederlands Elftal

Sinds het succes van de Oranjevrouwen in 2017 wordt de vraag naar voetbalshirt dames van Nike elke dag een stukje groter. Met als gevolg dat je vaker op straat de namen leest van Bijvoorbeeld Lieke Martens, Vivianne Miedema, Shanice van de Sanden en Jackie Groenen op voetbalruggen.

Wil je hierover meer weten? We schreven een blog over de verschillende tenues van de oranje leeuwinnen.

Nieuwe namen

Dankzij de groei van het vrouwenvoetbal heeft ieder land nu een paar groter sterren, waardoor de volgers op social media groeien, bedrijven een samenwerking willen aangaan en sportmerken er campagnes voor opzetten.

Lieke Martens is hiervan het perfecte voorbeeld.

Want de vleugelspeelster heeft meer volgers op Instagram dan Feyenoord en PSV samen, acteert regelmatig met andere voetbalsterren zoals Lionel Messi en Paul Pogba in reclames en is vaak te gast in een bekende YouTube serie. En hierdoor lopen meer jongetjes, meisjes, mama’s en papa’s in een shirt met haar naam erop. Wie wordt de volgende speelster met een miljoen volgers?

Welke voetbalster wil je graag zien in een reclame?
Welke voetbalster wil je graag zien in een reclame?

Een begin

Als je op de bovenstaande knop drukt, kom je op de pagina terecht waar de landentenues de overhand hebben, maar dat gaat veranderen, aangezien de Traditionele topcompetities flink investeren in het vrouwenvoetbal (denk hierbij aan Engeland, Duitsland en Spanje) En daardoor weet je zeker dat de lijst met namen van clubs groeit. Waar alleen de grootste clubs een plekje innemen, is het een kwestie van tijd totdat een volledige competitie tot het assortiment behoort. Dus als je vader fan is van Leeds United kun je hem binnenkort wijzen op het perfecte verjaardagscadeau voor jou met de bijhorende artikelen.     

6 voorbeelden van clubs waaruit je nu keuze hebt

Liverpool

De club stelde een top 10 samen om het elftal te presenteren aan de wereld. En daar past het etiket geslaagd bij, aangezien je een indruk krijgt van de speelsters, soms moet juichen bij een doelpunt en enthousiast wordt van het teamgevoel tussen de lijnen.

Luister daarbij ook aandachtig naar de commentatoren, omdat de heren naast observator eveneens de supporter zijn. Let vooral op de linksbuiten Rinsola Babajide in de onderstaande video. Ze doet in haar slalom denken aan enkele collega’s. Aan welke naam dacht je toen Babajide de eerste tegenstander uitspeelde?

Chelsea

Het Engelse voetbal investeert in de vrouwentak en daardoor stijgt het niveau, met het spelen van de finales op klassieke voetbalgrond. In 2021 stonden de finale om de FA Cup Arsenal – Chelsea op het programma met goedgevulde tribunes. De toeschouwers zagen vervolgens een uitstekende wedstrijd waarin Chelsea won dankzij een slimme tactiek. Hierdoor geniet je in deze samenvatting constant door snelle combinaties, schitterende reddingen en een effectieve. Deze aspecten komen samen in het laatste doelpunt.  Met andere woorden: over een paar jaar zit Wembley stampvol voor de finales om de grootste prijzen uit de nationale geschiedenis. Koop dus op tijd een kaartje. 😉

Wanneer bezoek je dit voetbalstadion?
Wanneer bezoek je dit voetbalstadion?

Tottenham Hotspur

De rivaliteit tussen verschillende clubs spelen ook een rol in de vrouwencompetities. Dat betekent fanatieke wedstrijden waarin beide ploegen de grenzen opzoeken en supporters zich roeren.

Kortom: een schitterende derby om te volgen.

In 2021 nam Tottenham Hotspur het op tegen de sterkere stadsgenoot uit Noord-Londen, waardoor de uitslagen groot uitliepen dankzij The Gunners. Maar daar komt verandering in en dat houdt voor de toekomst veel goeds in.

In de editie van een kentering redde een Nederlandse doelpuntenmachine een punt en daardoor kwam de coach in beweging alsof ze Champions League finale had beslist.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Barcelona

Johan Cruijff zou trots vertellen over dit duel in een analyse. Want de ploeg voerde zijn filosofie tot in detail uit. Dat betekent:

 • tiki taka
 • Altijd de bal spelen in voorwaartse richting
 • Druk zetten
 • Een keer raken
 • Tussen de linies doorspelen
 • Schitterend scoren

Als je daarnaast de speelwijze van Cruijff zijn team legt, zie je welke kenmerken doorvloeien richting op het trainingscomplex.

Wellicht denk je nu: wat is de Johan Cruijff filosofie precies? Jordi Cruijff verklaard de uiteenlopende voorwaarden in een masterclass met iconische namen als pionnen en voorbeelden in een 4-3-3 formatie.

Paris Saint-Germain

Waar een paar jaar terug alleen de heren werden uitgenodigd door YouTube sterren om te fungeren in hun video’s geldt dat tegenwoordig ook voor dames.

Aangezien Sakina Karchaoui, een bekende Franse voetbalsters het opnam tegen de creatieveling Boumé Sama.

In verschillende onderdelen showt de Francaise haar klasse en put daardoor haar opponent uit.

Geniet vooral van een paar fraaie afstandsschoten, acties dribbels en vechtlust.

Dit gebeurde ook op Nederlandse met de battle tussen Karim Touzani en Lieke Martens.

Ben je benieuwd wie er won? Check het in de video op het KNVB-campus in Zeist

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Andere merken

Weten we dat je het zoekt naar voetbalshirts dames van Nike. Echter, doe je jezelf te kort door alleen te scoren voor producten afkomstig uit de Verenigde Staten. De lijst met Adidas artikelen is namelijk lang. En daarom maken we graag een lijstje voor met pareltjes die het logo dragen uit Herzogenaurach op dit moment.

 • Bayern München
 • Het Belgische elftal
 • Real Madrid
 • Arsenal
 • Juventus
 • Manchester United

Of behoor je stellig tot het voetbalshirt dames van Nike kamp? 😉

Onthoud tenslotte deze mogelijkheid:

Elk tenue kan gepersonaliseerd worden met de naam en rugnummer van je favoriete speelster.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *