Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier voor je eigen wensen

Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier voor je eigen wensen

Table of Contents

Hoe een voetbalshirt inlijsten? Een eenzijdig antwoord bestaat niet op deze vraag. Daarom laat ik verschillende werkwijzen zien en in deze blog lees je hoe je elk detail zelf bepaalt.

Voorwoord over deze manier van een voetbalshirt inlijsten

Je hebt zeggenschap over elk detail van deze manier. Dat betekent dat je stap voor stap toewerkt naar het eindproduct aan de hand van je eigen voorkeuren. Zo ontwerp je een lijst voor je voetbalshirt waar je uren kan naar kijken en over praten. En welke voetbalshirtliefhebber wil dat nou niet?

De ontwikkeling

Elke lijst is gemaakt van kwaliteitsmateriaal afkomstig uit de handen van de makers, zo heb je de garantie dat je een product besteld dat nog jaren meegaat. Elke lijst heeft een ander fundament. Denk hierbij aan een gouden bamboe lijst, een houten wortelnoot lijst en een barok gouden lijst. Je hebt hierdoor de mogelijk om te kiezen voor een stijl die tot dusver onbekend voor je was. Want heb je al eens en voetbalshirt ingelijst met luxere randje of een cognac hout? Kortom, je beschikt nu over de kans om nieuwe wegen in te slaan voor het vereeuwigen van voetbalshirts.   

Kies je eigen maten

Wanneer je hebt gekozen voor kleurenfundament, bepaal je de maten van de lijst. Bovendien toont het systeem de veranderingen van je keuze voor een groter of kleiner formaat door een illustratie in de setting van de woonkamer. Je kunt dit testmoment vergelijken met testen van een nieuwe bril, want voor een ander montuur wik en weeg je elk randje en datzelfde principe voor de aankoop van een lijst. De lengte van de afmetingen zijn onbeperkt, dus laat je licht schijnen over iedere hoogte en breedteomvang en de woonkamerafbeelding verteld wat voor positie de lijst krijgt aan de muur.

Wat voor maten kies je voor voetbalshirt inlijsten?
Wat voor maten kies je voor een voetbalshirt inlijsten?

Wil je een Passe-partout bij het inlijsten van je voetbalshirt?

Door een Passe-partout vergroot je de lijst. Dat betekent dat er een extra rand bijkomt, met andere woorden er ontstaat een wit gedeelte rondom het voetbalshirt. Ook voor dit detail zitten er 4 opties in het systeem, namelijk: geen, dun, middel en dik. Je breidt het witte gedeelte een beetje uit door te drukken op grotere variant. Ik raad je aan om te kiezen voor een Passe-partout, omdat de omranding meer glans geeft aan je ingelijste voetbalshirt. Wat is volgens jou de beste maat voor een Passe-partout?

Meekijken

Aan de start van deze manier van een voetbalshirt inlijsten, speelt er een video, waardoor je een meeloopt in het proces. Dat houdt het volgende in: de perfecte houtsoorten vinden, de vormen zagen en de houtstof eraf blazen. Vervolgens zet de machine de lijst in elkaar en legt de maker met precisie het object vast om het resultaat vol trots te bewonderen. Laat je inspireren door de toewijding van de ontwerper, het in elkaar zetten van de lijst en de uitstraling van de een Passe-partout. En wellicht word je getriggerd om ook houten om te vormen tot een lijstwerk 😉

Met welke voetbalshirt inlijster wil je meelopen?
Met welke voetbalshirt inlijster wil je meelopen?

Wat zijn de kosten?

De prijzen van de lijsten beginnen bij 34,00 euro. Echter stijgt de prijs tot gemiddeld € 210,00. Dat komt door de uitbreidingsmogelijkheden met betrekking tot de randen en een Passe-partout. Je betaalt dus een prijs van een honderdtal als je al je wensen doorgeeft aan de vormer. Toch is het m’n advies om niet voorkeuren weg te strepen om minder te hoeven betalen, want de lijst bestaat uit materiaal van een hoog kaliber, waardoor je jaren geniet van een eenmalige aankoop. Daarbij geven klanten hun ontvangen een hoge beoordeling en is gratis retourneren mogelijk als je niet tevreden bent.

 Idee

Ook bestaat de gelegenheid om een beeld te schetsen voor je toekomstige lijst. Hiermee weet je wat de prijs is voor verschillende maten. Zoals € 59,00 voor de Small plus, € 99,00 behorende het medium formaat en € 199 als eindprijs voor de Big. Bij de prijzen zitten ook tekeningen met twee foto’s, lp-plaat, een wereldkaart, een vlag en een vlieger als illustratie. Bovendien lees je ook de verdere voordelen van deze manier van een voetbalshirt inlijsten bij de informatie. Wat zou je nog graag willen over dit proces? Stuur me een bericht en ik zal snel antwoorden.

Samenvatting

Zelf een lijst samenstellen, het is een droom voor de mensen die graag buiten de lijntjes denken voor hun voetbalshirts. Door stap voor stap je ideale lijst samen te stellen zit je zo in de afrondende fase en kan het wachten op de levering beginnen.

Waarom zou je kiezen voor deze manier van een voetbalshirt

Omdat je jouw smaak en creativiteit kunt vertalen naar een lijst. Als je bijvoorbeeld een ruime lijst wilt hebben met een gouden kleur zijn er meerdere keuzes. Tot slot komt jouw bestelling voort uit de handen van een gepassioneerde vakman en dat is het droombeeld van de echte voetbalshirtfanaat.

Welke keuze maak je voor een voetbalshirt inlijsten?
Welke keuze maak je voor een voetbalshirt inlijsten?

Wil je meer lezen over voetbalshirt inlijsten?

Ik schreef blogs over onder andere:

Hoe een voetbalshirt inlijsten: 10 tips om je voetbalshirt vast te leggen

 Verschillende tips om eenvoudiger een voetbalshirt in te lijsten die je op weg helpen in het maken van de ideale lijst. Omdat je geheel voorbereid begint aan de werkwijze dankzij de juiste materialen en volledige focus op een aspect dat je waarschijnlijk verrast.

 Voetbalshirt inlijsten: 11 opties om je voetbalshirts te vereeuwigen

Naast de manier waarover je hebt gelezen zijn er verschillende Frame boxen te verkrijgen om je shirt in te lijsten op Bol.com. Denk hierbij aan grote en kleine formaten, verschillende achtergronden en een vloeiende vorm, waardoor je een voetbalshirt binnen enkele secondes vereeuwigt.

Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier met een inlijstservice

De makers halen het voetbalshirt bij je thuis op en bezorgen het ook weer bij de voordeur. Het enige wat je hoeft te doen, zijn de verschillende kleuren voor de lijst bepalen. Echter bepaalt de vormer welke maten de lijst krijgt, maar dat is het opstapje naar maximaal resultaat.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.