Voetbalshirt inlijsten: volg mijn methode voor makkelijk resultaat

Een voetbalshirt inlijsten is makkelijk, maar het proces wordt te moeilijk gemaakt. Ik had hier ook last van totdat ik een methode vond waarmee ik een shirt snel en eenvoudig kan inlijsten. Ik wil jou helpen door alles over deze methode te vertellen in deze blog. Jouw zoektocht naar een antwoord komt daarmee ten einde… 😊

📝 Laatste update: 4-11-23

Waarom een voetbalshirt inlijsten niet moeilijk is

Eerlijk gezegd is het niet moeilijk. Je moet alleen weten hoe je het beste kunt beginnen. En dat is lastig, want op bijvoorbeeld Bol.com en Amazon vind je talloze lijsten en frameboxen die allemaal aantrekkelijk zijn. Waar moet je dan voor kiezen?

Ik loop gelukkig al tijdje mee in het inlijstwereldje en kan door mijn ervaring je perfect uitleggen hoe je morgen een voetbalshirt inlijst zonder te veel gedoe.

Een infographic over de beste wissellijst

Deze wissellijst gebruik ik (De beste in mijn ogen)

Als ik erover nadenkt om een shirt in te lijsten, ga ik naar Bol.com en bestel ik de Nielsen Wissellijst voor 74,50. Dat voor mij de beste wissellijst is.

Ik heb namelijk met deze wissellijst erg goede ervaringen. Dat zit zo: doordat ik een groot voetballiefhebber ben, heb ik vrienden met dezelfde passie.

Waarom is het de beste keuze?

Ik kan in de statistieken zien dat honderden mensen deze wissellijst hebben gekocht. Hierdoor weet ik ook zeker dat dit de beste keuze is voor jou..💪🏻

Ik pas affiliate marketing toe - ik promoot producten in ruil voor een commissie. Hierdoor zie ik welke producten mensen kopen. 

Als voetbalfanaten praten we altijd over voetbal. Bijvoorbeeld over de Champions League, onze favoriete spelers en sinds kort ook over een voetbalshirt inlijsten.

Alleen had niemand van ons een idee hoe we het moesten aanpakken.

Ik ging met een vriend googelen naar de mogelijkheden en stuitte op verschillende artikelen. De een groter of kleiner dan de ander.

Je snapt dat we er niet gelijk uitkwamen. Welke moesten we bestellen? Vroegen we ons af. Uiteindelijk viel onze keuze op een artikel dat een makkelijk systeem heeft. (Ik leg hier later meer over uit)

We bestelden de wissellijst bij Bol.com, na wat mindere ervaringen te hebben gehad met andere frameboxen. De volgende dag ging de deurbel: de bezorger stond voor de deur met het pakket.

Toen we de doos openmaakten, zagen we al dat we iets moois hadden besteld. We hadden een wissellijst waarin ieder shirt straalt.

Vol enthousiasme gingen we aan de gang en nu hangt een shirt van de favoriete club van mijn vriend erin. Je mag raden welke club het is in de reacties. 😉

Dit is natuurlijk een korte versie. Maar onze conclusie is dat het erg makkelijk ging. Het kostte ons weinig moeite om het voetbalshirt in te lijsten terwijl niet bepaald handige Harry’s zijn. We lijken wat dat betreft meer op Buurman en Buurman..

Maar het is ons gelukt. En als we het kunnen, moet jij het ook kunnen. 😊

Ik wil je inspireren om het voetbalshirt dat je al een hele tijd wilt inlijsten eindelijk een mooi plekje te geven, en aantonen dat het echt niet lastig is.

Het enige wat moet je kunnen, is de wissellijst bestellen. En dat kun je wel volgens mij.

Het is de beste wissellijst

Dit zeg ik omdat meteen duidelijk is wat er moet gebeuren om een schitterend resultaat te krijgen. Dit staat namelijk in de beschrijving, op afbeeldingen en in een video.

Als je liever video’s kijkt, Nielsen doet de stappen.

Het is voor mij de beste wissellijst om te kopen vanwege een fantastisch ophangsysteem. Dat betekent dat je zonder moeite je shirt inlijst. Bekijk de video hierboven om te zien dat het echt amper moeite kost.

Dit wil je in plaats van continu te lopen klungelen met een wissellijst die je het liefst het raam uitgooit.

Voordat je begint, moet je dit weten 👇🏻

Je haalt de achterkant eraf in plaats van de voorkant.

Bij de meeste andere wissellijsten werkt het precies andersom: je haalt dan de voorkant eraf om het vervolgens weer te bevestigen. Dit loopt helaas vaak verkeerd af doordat je niet te hard kunt drukken omdat je anders het glas breekt.

Bij deze Wissellijst zit dat anders in elkaar – je klikt als ware de achterkant eraan en je kunt de Wissellijst ook openen en dicht doen met een speciale tang. Je hoeft hierdoor nooit meer geweld te gebruiken om een lijst open te maken.

Zoals ik al zei: het is zeer ontspannend om deze Wissellijst te gebruiken.

Eerst zoek je een plekje uit aan de muur

Je markeert deze plek met een poster die bij je bestelling zit. Je kunt daardoor meteen de plekken voor de bevestigingspunten zien. Vervolgens plaats je scharnieren om de Wissellijst te bevestigen. Als je dit hebt gedaan, plaats je de hanger om je tenue aan op te hangen.

Hiermee is het overigens nog niet gedaan, want in het pakket zitten plakkertjes waarmee je het shirt de juiste vorm geeft. Een shirt dat scheef hangt, is verleden tijd.

De plakkertjes gebruik je ook om andere items te plaatsen in de wissellijst. Als voetbalfan kan dat zijn een vaantje, medaille, sjaal of een oorkonde. Wat je maar wilt. Nielsen verwoordt dit als volgt:

Andere verzamelaarsopjecten kunnen gemakkelijk worden vastgemaakt aan de stabiele achterkant van MDF (board). De achterzijde is eenvoudig te openen en te sluiten met de draaiveren van metaal. Door deze sluiting is het makkelijk om op een snelle manier, zo vaak u wilt, van objecten te wisselen. Bron: Bol.com

Alles kan. Daarom ben ik een grote fan van de beste Wissellijst.

 Dit zijn een paar voorbeelden van andere objecten die je ook kunt inlijsten.

Voorbeelden van hoe je een shirt kunt inlijsten. bron: bol.com

Ik hoop dat je nu al wat ideeën hebt om je voetbalshirt in te lijsten op een unieke manier.

Tip: ga voorzichtig om met de plakkertjes, ze werken soms een beetje te goed.

Zo vaak veranderen als jezelf wilt

Doordat je werkt met plakkertjes kun je constant een nieuw shirt met andere objecten ophangen. Het is slechts een kwestie van de plakkertjes vervangen.

Met andere woorden: je kunt nog jarenlang genieten van deze aankoop en steeds veranderingen door te voeren.

Mijn vriend heeft nu drie keer de inhoud van zijn wissellijst aangepast.

Wat vinden anderen van deze Wissellijst?

De wissellijst scoort 4.2 sterren op Bol.com en daar horen deze twee reviews bij:

Perfect voor voetbalshirtjes op te hangen.  – recensie van een eerdere klant

Ik zou dit zeker aanbevelen. Goede service en product voldoet volledig aan de verwachtingen. – recensie van een eerdere klant

In twee kleuren

Ook al blijft de centrale kleur zwart, je hebt keuze uit zowel een zwarte als witte kleur. Je ziet de twee opties hieronder.

De zwarte framebox van Nielsen
De witte Framebox van Nielsen

Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Je krijgt alles wat je nodig hebt.

Maak je geen zorgen over het ophangen van de wissellijst. Je vindt alle benodigdheden in het pakket. Wel zou je tips kunnen inwinnen om proces te vereenvoudigen. Door bijvoorbeeld deze blog van Woonscout te lezen.

Je hebt de wissellijst morgen in huis

Het grote voordeel van de wissellijst is dat je het morgen in huis hebt. Je bestelt namelijk via Bol.com en dit platform hanteert strenge regels.

Je weet dus zeker dat je bestelling morgen in huis is en geen onvolledigheden kent.

Diepte van 5 cm

Er zit een diepte van 5 cm in de wissellijst, hierdoor kunnen ook bredere objecten zoals een beeldje erin. Ik ben mening dat ieder object erin past. Want ik heb samen met mijn vriend meerdere grote objecten erin bevestigt.

Waarom afmetingen niet uitmaken

Ik wil nog gezegd hebben dat het formaat van de wissellijst 80 x 60 cm is. Dit formaat maakt niets uit, want iedere maat van een voetbalshirt past om de hanger en staat prachtig. Wil je meer weten over de afmetingen? Ik heb een blog erover geschreven.

De voordelen van de wissellijst op een rijtje en een nadeel

✅ de beste wissellijst, een conclusie uit eigen onderzoek 😉

✅ een gemakkelijk systeem om een voetbalshirt in te lijsten

✅ Door plakkertje kun je je shirt de ideale vormgeven en andere objecten ophangen

✅ je hebt geen boor nodig om de wissellijst vast te maken aan de muur

✅ je gebruikt een hanger om het shirt te bevestigen

✅ vandaag bestelt, morgen in huis zonder verzendkosten

❌ is met 74,50 prijzig. Als je dit te duur vindt, is dit een goedkoper alternatief

★★★★★

De beste Framebox, omdat je er alle kanten mee op kunt. Dit geeft jou de ruimte om je shirt op jouw manier in te lijsten. Je shirt inlijsten wordt door deze lijst makkelijk

  • Je shirt snel ophangen aan een kapstok
  • Zo vaak als je wilt een nieuw shirt inlijsten 
  • De makkelijkste lijst om mee te werken 
een foto van een wissellijst van Nielsen

Nielsen Wissellijst – 80×60 – Zwarte kleur

74,90

Vraag aan jou

Hopelijk bestel je de beste wissellijst en lijst je morgen je voetbalshirt in. Ik zou aan je willen vragen of je een foto van het eindresultaat naar me zou willen sturen. Zo maken we een wall of fame en inspireren we andere voetballiefhebbers om ook hun voetbalshirt in te lijsten.

Alvast bedankt!

Verder lezen over een voetbalshirt inlijsten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *