Voetbalshirt inlijsten zelf: 11 opties om je voetbalshirts te vereeuwigen

Voetbalshirt inlijsten: 10 opties om je voetbalshirt te vereeuwigen

Ben je op zoek naar de oplossingen voor je vraag over een voetbalshirt inlijsten?

Lees daarvoor mijn favoriete manieren voor een voetbalshirt inlijsten en vind de beste manier voor jou.

Voetbalshirt inlijsten, het is een veelvoorkomend ritueel van voetballiefhebbers. Daarom laat ik in deze blog zien hoe je een voetbalshirt kunt inlijsten in 10 verschillende box frames, met andere woorden: lijsten.

Praktisch voorbeeld van een voetbalshirt inlijsten

Matchworn shirt verzamelaar Tomsito Babete verpakt zijn voetbalshirts in een box frame en hangt het ingelijste voetbalshirt vervolgens aan de muur om ernaar te kunnen kijken. Hieruit blijkt dat voetbalshirts inlijsten dezelfde emotie hebben als een kunstwerk. Want mensen kunnen verdwalen in het werk en inspiratie opdoen voor de toekomst.

Wat zijn de verschillen tussen deze opties?

Het onderscheid zit in afmetingen, kleur en achtergrond. Dat betekent dat je de een geschikter is voor bij het raam dan een andere, of dat een kleinere frame box beter past op je muur in plaats van een grotere lijst. Bekijk dus rustig elke optie voor de beste keuze. Ik zal elke optie uitvoerig beschrijven.

Laat je inspireren

Een vakman geeft in de onderstaande video een praktisch antwoord op de vraag: hoe een voetbalshirt inlijsten? Met andere woorden je krijgt een opleiding voor je eigen ingelijste voetbalshirt.

https://www.youtube.com/watch?v=w7AEZR2pCZo

 Wat vind je de mooiste handeling van de maker?

Ben je klaar om je eigen voetbalshirts in te lijsten? Laten we kijken naar de opties

Box frame 80 x 60 x 2 cm

Als eerste een box frame waarmee je je voetbalshirt inlijst op een zwarte achtergrond met eveneens zwarte randen. Opvallende kleuren zoals blauw en oranje komen hierdoor goed tot hun recht, maar bijvoorbeeld een voetbalshirt met een zwart geheel zal eerder verdwijnen dan opvallen in deze lijst. Daarnaast heeft deze box frame een rustige uitstraling, daardoor hangt een ingelijst voetbalshirt niet te prominent aan de muur. Bovendien blijft door het grotere formaat van het lijstwerk meer ruimte over voor andere voorwerpen. Denk hierbij aan een medaille, foto of de handtekeningen van de voltallige selectie. Daarnaast kan ook groter shirt uit het verleden bijvoorbeeld van je vader, oom of opa, aangezien er ruimte genoeg is.

Shirt frame – voor het zelf inlijsten van je voetbalshirt

Door dit shirt frame kun je verschillende voetbalshirts inlijsten. Dat houdt in dat bij deze lijst twee mallen worden geleverd waardoor je zowel een tenue met de maat S als een voetbalshirt van XL-formaat kunt inpakken. Tevens word je hiervoor geholpen om het voetbalshirt inlijsten proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Het frame bestaat naast een gedeelte voor het voetbalshirt ook uit twee kleinere delen waar je een foto kunt plaatsen van het signeermoment met je favoriete speler of de slogan van je club. Een ander argument om te kiezen voor dit raamwerk is dat je korting krijgt tot 15% bij aankoop van meerdere frames.

Framebox Zilver – 70x90cm

Een veelzijdig framebox. Dat betekent dat je een opzet kunt maken met diverse voorwerpen. Zoals het voetbalshirt inlijsten als middelpunt met daarom heen een elftalfoto en individuele prijs. Tevens heeft de glansruit een stralende uitstraling. Daardoor valt het voetbalshirt van zowel korte als verre afstand op. De dikte van 5 centimeter zorgt ervoor dat bredere objecten ook een plek krijgen in de lijst. Denk hierbij aan een scheenbeschermer of een groter vaantje. Kortom er is plek voor meerdere voetbalartikelen. Daarnaast geeft de productomschrijving je verdere inspiratie om je voetbalshirt te versterken met andere voorwerpen van de voetbalsport.

 

Hoeveel voetbalshirts ga je inlijsten?

 Framebox Zwart 70x90cm

We gaan van zilver naar een zwarte framebox. Waaraan zie je dat? Aan de zwarte randen in tegenstelling tot de zilveren buitenkant. Hierdoor heb je twee mogelijkheden:

Je kiest voor de framebox met zilveren randen omdat je bijvoorbeeld het een mooie toevoeging vindt op de zwarte achtergrond. Daarentegen kun je ook afgeleid raken door de overgang naar een andere kleur. M’n advies is om te kijken naar de twee modellen en daarbij af te wegen welke voetbalshirts die je wilt gebruiken het beste passen bij de kleurencombinatie. Of je baseert je keuze op de productomschrijvingen van beide opties.

Wissellijst – Inlijsten van Voetbalshirt – 70×90 cm

Stap voor stap voetbalshirts inlijsten dankzij meerdere foto’s. Verder zitten bij de frameboxen van Nielsen een ophangbeugel, dus je hangt het voetbalshirt op zoals een jas binnen de lijst. De benodigde materialen voor de constructie zitten bij de levering. De lijst is ook voorzien van een sterke achterkant en een eenvoudige klikbare voorkant. Zo wissel je gemakkelijk van voetbalshirts zonder het werk te beschadigen. Door dit goede materiaal behoort deze wissellijst tot de duurdere categorie, maar heeft daarom ook een langere levensduur.

Box Frame – Geschikt om shirts in te lijsten – 60x80cm – Zwart

De volgende box frame heeft een strakke uitstraling. Dat betekent dat het voetbalshirt door de werking van het glas krachtig naar voren komt. Dus een goede keuze als je erg trots bent op je voetbalshirt en het item graag wilt tonen aan je omgeving. Want een voorbijganger zal het voetbalshirt in fotolijst niet missen. Verder krijg je de box frame met een kleerhanger van karton, waardoor je makkelijker het voetbalshirt goed legt. Overigens scoort dit exemplaar goed op het gebied van gebruiksgemak, maar daar kom ik bij de volgende lijst op terug. 

Box Frame – Geschikt om shirts in te lijsten – 60x80cm – Zilvergrijs

Je leest het goed, dezelfde afmetingen, maar een andere kleur. Toch is er een groot verschil tussen de tegengestelde kleuren. Want de zwarte achtergrond laat het voetbalshirt in de achtergrond verdwijnen, terwijl het zilvergrijze decor het tenue de ruimte inbrengen. Daarnaast passen bepaalde kleuren bij zwart dan wit en andersom. Maar smaken verschillen ook. En ik zou het gebruiksgemak nog toelichten. Dat komt door de diepte van 13 millimeter, daardoor druk je lijst je makkelijk het voetbalshirt. Met andere woorden: je hoeft niet keihard te drukken voor een prachtig resultaat.

Nielsen Wissellijst – Inlijsten van Voetbalshirt – 80×60 cm – Aluminium – Zilver

De randen zijn van stevig materiaal dat tegen een stootje kan, maar je laat natuurlijk een lijst niet vallen 😉 verder heeft deze lijst een 3D-systeem dat je kunt vergelijken met een vitrine. Met andere woorden je krijgt meer diepte als je kijkt naar de wissellijst. Hierdoor heb je ruimte voor je creativiteit. Zoals objecten erbij zetten, een plaatje plakken op het shirt en de achtergrond veranderen van kleur. Kortom, je bent eigen architect.

Frame box – 60x80cm – Zwart geschikt voor shirt

Het tegenstuk van de vorige lijst en daarom geschikt voor andere soorten voetbalshirts, zoals het shirt van de Die Mannschaft, de koninklijke of Tottenham Hotspur. Omdat wit opvalt in een geheel zwarte omgeving. Daardoor hoef je niet per se alleen voor witte voetbalshirt te kiezen. Net zoals elke lijst van Nielsen is de achterkant los te draaien. Hierdoor hoef je geen geweld te gebruiken om de framebox af te ronden. Bij een van de productfoto’s zie je hoe een lijst kan hangen in een kantoorsetting. Het zal je inspireren om het zicht op de muren van je werkomgeving te veranderen.

Waar ga je jouw ingelijste voetbalshirts ophangen?

 

Waar ga je jouw ingelijste voetbalshirts ophangen?

Umbra T-Frame t-shirt lijst

Een smaller frame, maar toepasbaarder dan de andere negen opties. Want je legt een voetbalshirt in de vorm en je hangt de plaat zo op zonder te moeten nadenken over het vastmaken van de lijst. Echter, heb je wel minder keuzes om je shirt neer te leggen naar jouw wensen, maar de vaste vorm zorgt er wel voor dat je voetbalshirt direct goed ligt.

Wat is de beste keuze voor een voetbalshirt inlijsten?

Er is geen beste optie, omdat iedereen andere eisen en wensen heeft om een voetbalshirt te vereeuwigen aan de muur. Bekijk dus alle opties, lees de productbeschrijvingen en reviews en de beste keuze komt vanzelf voor je!

Advies

Als ik je toch een advies mag geven, raad ik je aan om te kiezen voor de Framebox Zilver, omdat je een voetbalshirt kunt inlijsten samen met andere voorwerpen.

Stuur je me een foto van je ingelijste voetbalshirt? Zou ik heel gaaf vinden 😊

En als je vragen of opmerkingen hebt, kun je me ook een bericht sturen

Mijn favoriete manieren voor een voetbalshirt inlijsten

via GIPHY

Met deze 2 tips kies je de beste manier voor je

  • Doe je het inlijsten van een voetbalshirt het liefst zelf? Je handen gaan jeuken bij de Framebox van de eerste manier.
  • Of heeft meteen een ingelijst voetbalshirt bestellen je voorkeur? Hiervoor ben je aan het juiste adres bij de tweede manier.

De eerste manier

Verder is de beste Framebox op Bol.com een uitstekende optie als je zelf een voetbalshirt wilt inkaderen. Dat komt doordat je aan de hand van een kleerhanger eenvoudig je shirt opslaat voor de komende jaren. Met andere woorden: in paar ogenblikken heb je het eindresultaat in handen.

De beste Framebox kost 72,50

Waarom deze Framebox?

Omdat de verkoper een hoge beoordeling heeft gekregen van de klanten die je voorgingen 😊

Voordelen: de beste Framebox. Dat komt doordat je een voetbalshirt met behulp van een kleerhanger inkadert. Zo maak je het zelf gemakkelijker. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis. In deze video zie je welke stappen je doorloopt.

Werkwijze om je voetbalshirt inlijsten: je besteld de framebox en werkt samen met de kleerhanger naar het eindresultaat. Bovendien kun je morgen al beginnen als je vandaag een aankoop doet.

De tweede manier

En als laatste een manier met een inlijstservice. Dat betekent dat je de mooiste kleur uitkiest om vervolgens je voetbalshirt op te laten halen bij je thuis en ingelijst weer te ontvangen. Kortom, je zoekt een tenue uit en een professional legt het vast. Hiervoor begin je bij het punt: stel zelf je lijst samen.

Je shirt laten inlijsten kost 249,00

Voordelen: je hoeft niets te doen, omdat je het voetbalshirt geeft aan de professional die het tenue inlijst om later een ingelijst voetbalshirt te overhandigen zonder verzendkosten.

Werkwijze voor een voetbalshirt inlijsten: je hoeft alleen te kiezen voor de mooiste kleuren. De professional zorgt daarna voor een perfect eindresultaat.

Kijk dus omhoog voor de beste manier voor een voetbalshirt inlijsten voor je

via GIPHY

Meer lezen over een voetbalshirt inlijsten?

Ik schrijf ook over de andere manieren voor een voetbalshirt inlijsten:

 Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier voor je eigen wensen

Geef je fantasie de vrije loop, aangezien je de maten en kleuren zelf bepaalt. Zo zijn er geen grenzen voor een voetbalshirt inlijsten en bestel je een lijst waarvan jouw wensen in de details zitten. Met andere woorden: je hebt de ruimte voor het gedroomde resultaat.  

Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier met een inlijstservice

Je voetbalshirt wordt opgehaald en thuisgebracht, dat is het eerste voordeel. Verder heb je keuze uit verschillende kleuren voor je lijst en raak je geïnspireerd door het verhaal van een Maradona fan. Zo droom je van jouw ingelijste voetbalshirt.

 Hoe een voetbalshirt inlijsten: volg deze 14 stappen

14 stappen leiden je naar jouw perfecte lijst. Dat komt door de vragen het bekijken van verschillende manieren, je werk bespreken, kijken naar lokale mogelijkheden om uiteindelijk je ideale lijst te vinden. Aan welke lijst denk je nu?

Hoe een voetbalshirt inlijsten: 10 tips om je voetbalshirt vast te leggen

Tips om je voetbalshirt nog mooier te vereeuwigen. Denk hierbij aan het knippen van karton, de beste werkhouding en meer leren over het inlijsten van een voetbalshirt. Met andere woorden: een gids op weg naar een ingelijst shirt.

Voetbalshirt inlijsten: 11 opties om je voetbalshirts te vereeuwigen

Een lijst van opties om je voetbalshirts in te lijsten. Dat betekent een frame box in elke soort en maat. Hierdoor kun je snel aan de slag en hang je het ingelijste voetbalshirt nog dezelfde dag op. Kortom, vandaag bestellen, morgen beginnen.

Hoe een voetbalshirt inlijsten: stel jezelf deze vragen

Stel jezelf vragen over je kleurvoorkeuren, budget en ambities, zo verdwijnen de vragen uit je hoofd en beland je bij een lijst die het beste bij je past. Welke voetbalvraag zit nu in je hoofd?

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.