Voetbalshirt inlijsten: 10 opties om je voetbalshirt te vereeuwigen

Voetbalshirt inlijsten: 11 opties om je voetbalshirts te vereeuwigen

Table of Contents

Voetbalshirt inlijsten, het is een veelvoorkomend ritueel van voetballiefhebbers. Daarom laat ik in deze blog zien hoe je een voetbalshirt kunt inlijsten in 10 verschillende box frames, met andere woorden: lijsten.

Praktisch voorbeeld van een voetbalshirt inlijsten

Matchworn shirt verzamelaar Tomsito Babete verpakt zijn voetbalshirts in een box frame en hangt het ingelijste voetbalshirt vervolgens aan de muur om ernaar te kunnen kijken. Hieruit blijkt dat voetbalshirts inlijsten dezelfde emotie hebben als een kunstwerk. Want mensen kunnen verdwalen in het werk en inspiratie opdoen voor de toekomst.

Wat zijn de verschillen tussen deze opties?

Het onderscheid zit in afmetingen, kleur en achtergrond. Dat betekent dat je de een geschikter is voor bij het raam dan een andere, of dat een kleinere frame box beter past op je muur in plaats van een grotere lijst. Bekijk dus rustig elke optie voor de beste keuze. Ik zal elke optie uitvoerig beschrijven.

 Ben je klaar om je eigen voetbalshirts in te lijsten? Laten we kijken naar de opties

Box frame 80 x 60 x 2 cm

Als eerste een box frame waarmee je je voetbalshirt inlijst op een zwarte achtergrond met eveneens zwarte randen. Opvallende kleuren zoals blauw en oranje komen hierdoor goed tot hun recht, maar bijvoorbeeld een voetbalshirt met een zwart geheel zal eerder verdwijnen dan opvallen in deze lijst. Daarnaast heeft deze box frame een rustige uitstraling, daardoor hangt een ingelijst voetbalshirt niet te prominent aan de muur. Bovendien blijft door het grotere formaat van het lijstwerk meer ruimte over voor andere voorwerpen. Denk hierbij aan een medaille, foto of de handtekeningen van de voltallige selectie. Daarnaast kan ook groter shirt uit het verleden bijvoorbeeld van je vader, oom of opa, aangezien er ruimte genoeg is.

Shirt frame – voor het zelf inlijsten van je voetbalshirt

Door dit shirt frame kun je verschillende voetbalshirts inlijsten. Dat houdt in dat bij deze lijst twee mallen worden geleverd waardoor je zowel een tenue met de maat S als een voetbalshirt van XL-formaat kunt inpakken. Tevens word je hiervoor geholpen om het voetbalshirt inlijsten proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Het frame bestaat naast een gedeelte voor het voetbalshirt ook uit twee kleinere delen waar je een foto kunt plaatsen van het signeermoment met je favoriete speler of de slogan van je club. Een ander argument om te kiezen voor dit raamwerk is dat je korting krijgt tot 15% bij aankoop van meerdere frames.

Framebox Zilver – 70x90cm

Een veelzijdig framebox. Dat betekent dat je een opzet kunt maken met diverse voorwerpen. Zoals het voetbalshirt inlijsten als middelpunt met daarom heen een elftalfoto en individuele prijs. Tevens heeft de glansruit een stralende uitstraling. Daardoor valt het voetbalshirt van zowel korte als verre afstand op. De dikte van 5 centimeter zorgt ervoor dat bredere objecten ook een plek krijgen in de lijst. Denk hierbij aan een scheenbeschermer of een groter vaantje. Kortom er is plek voor meerdere voetbalartikelen. Daarnaast geeft de productomschrijving je verdere inspiratie om je voetbalshirt te versterken met andere voorwerpen van de voetbalsport.

Hoeveel voetbalshirts ga je inlijsten?

 Framebox Zwart 70x90cm

We gaan van zilver naar een zwarte framebox. Waaraan zie je dat? Aan de zwarte randen in tegenstelling tot de zilveren buitenkant. Hierdoor heb je twee mogelijkheden:

Je kiest voor de framebox met zilveren randen omdat je bijvoorbeeld het een mooie toevoeging vindt op de zwarte achtergrond. Daarentegen kun je ook afgeleid raken door de overgang naar een andere kleur. M’n advies is om te kijken naar de twee modellen en daarbij af te wegen welke voetbalshirts die je wilt gebruiken het beste passen bij de kleurencombinatie. Of je baseert je keuze op de productomschrijvingen van beide opties.

 Wissellijst – Inlijsten van Voetbalshirt – 70×90 cm

Stap-voor-stapvoetbalshirts inlijsten dankzij meerdere foto’s. Verder zitten bij de frameboxen van Nielsen een ophangbeugel, dus je hangt het voetbalshirt op zoals een jas binnen de lijst. De benodigde materialen voor de constructie zitten bij de levering. De lijst is ook voorzien van een sterke achterkant en een eenvoudige klikbare voorkant. Zo wissel je gemakkelijk van voetbalshirts zonder het werk te beschadigen. Door dit goede materiaal behoort deze wissellijst tot de duurdere categorie, maar heeft daarom ook een langere levensduur.

Box Frame – Geschikt om shirts in te lijsten – 60x80cm – Zwart

De volgende box frame heeft een strakke uitstraling. Dat betekent dat het voetbalshirt door de werking van het glas krachtig naar voren komt. Dus een goede keuze als je erg trots bent op je voetbalshirt en het item graag wilt tonen aan je omgeving. Want een voorbijganger zal het voetbalshirt in fotolijst niet missen. Verder krijg je de box frame met een kleerhanger van karton, waardoor je makkelijker het voetbalshirt goed legt. Overigens scoort dit exemplaar goed op het gebied van gebruiksgemak, maar daar kom ik bij de volgende lijst op terug. 

Box Frame – Geschikt om shirts in te lijsten – 60x80cm – Zilvergrijs

Je leest het goed, dezelfde afmetingen, maar een andere kleur. Toch is er een groot verschil tussen de tegengestelde kleuren. Want de zwarte achtergrond laat het voetbalshirt in de achtergrond verdwijnen, terwijl het zilvergrijze decor het tenue de ruimte inbrengen. Daarnaast passen bepaalde kleuren bij zwart dan wit en andersom. Maar smaken verschillen ook. En ik zou het gebruiksgemak nog toelichten. Dat komt door de diepte van 13 millimeter, daardoor druk je lijst je makkelijk het voetbalshirt. Met andere woorden: je hoeft niet keihard te drukken voor een prachtig resultaat.

 Nielsen Wissellijst – Inlijsten van Voetbalshirt – 80×60 cm – Aluminium – Zilver

De randen zijn van stevig materiaal dat tegen een stootje kan, maar je laat natuurlijk een lijst niet vallen 😉 verder heeft deze lijst een 3D-systeem dat je kunt vergelijken met een vitrine. Met andere woorden je krijgt meer diepte als je kijkt naar de wissellijst. Hierdoor heb je ruimte voor je creativiteit. Zoals objecten erbij zetten, een plaatje plakken op het shirt en de achtergrond veranderen van kleur. Kortom, je bent eigen architect.

Frame box – 60x80cm – Zwart geschikt voor shirt

Het tegenstuk van de vorige lijst en daarom geschikt voor andere soorten voetbalshirts, zoals het shirt van de Die Mannschaft, de koninklijke of Tottenham Hotspur. Omdat wit opvalt in een geheel zwarte omgeving. Daardoor hoef je niet per se alleen voor witte voetbalshirt te kiezen. Net zoals elke lijst van Nielsen is de achterkant los te draaien. Hierdoor hoef je geen geweld te gebruiken om de framebox af te ronden. Bij een van de productfoto’s zie je hoe een lijst kan hangen in een kantoorsetting. Het zal je inspireren om het zicht op de muren van je werkomgeving te veranderen.

Waar ga je jouw ingelijste voetbalshirts ophangen?
Waar ga je jouw ingelijste voetbalshirts ophangen?

Umbra T-Frame t-shirt lijst

Een smaller frame, maar toepasbaarder dan de andere negen opties. Want je legt een voetbalshirt in de vorm en je hangt de plaat zo op zonder te moeten nadenken over het vastmaken van de lijst. Echter, heb je wel minder keuzes om je shirt neer te leggen naar jouw wensen, maar de vaste vorm zorgt er wel voor dat je voetbalshirt direct goed ligt.

Lijst op maat

Bij de bovenstaande opties heb je alleen keuze uit lijsten met vaste maten, maar je kunt ook een lijst laten maken op maat. Zo kun je al jouw ideeën kwijt voor je voetbalshirt aan de muur. Denk hierbij aan de breedte, dikte van het hout en de kleuren. Met andere woorden: je hebt alle vrijheid en wie wil dat nou niet?

Wat is de beste keuze voor een voetbalshirt inlijsten?

Er is geen beste optie, omdat iedereen andere eisen en wensen heeft om een voetbalshirt te vereeuwigen aan de muur. Bekijk dus alle opties, lees de productbeschrijvingen en reviews en de beste keuze komt vanzelf voor je!

Advies

Als ik je toch een advies mag geven, raad ik je aan om te kiezen voor de Framebox Zilver, omdat je een voetbalshirt kunt inlijsten samen met andere voorwerpen.

Stuur je me een foto van je ingelijste voetbalshirt? Zou ik heel gaaf vinden 😊

En als je vragen of opmerkingen hebt, kun je me ook een bericht sturen

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.