Een goedkoop voetbalshirt van Italië – de manier met mogelijkheden

Voetbalshirt Italië goedkoop - de manier met uitbreidingsmogelijkheden

Een goedkoop voetbalshirt van Italië,is een goede manier om een beetje fan te worden van het Zuid-Europese land of om een nieuwe weg in te slaan met je verzameling. Bovendien is het een prachtig voetbalshirt om eens te bekijken en in deze blog lees je waarom.

Het eerste deel gaat over de verschillende aspecten van het Italiaanse voetbal en het slotstuk over Voetbalshirt Italië goedkoop. Zo ben je volledig op de hoogte van het voetballand.

Oude voetbalshirts

Voordat je leest over de verschillende opties van deze manier raad ik je aan om de onderstaande video te bekijken, aangezien je kennis maakt met prachtige ontwerpen. Dat komt door de uiteenlopende tekens en afbeeldingen dat een shirt stijl en een kunstzinnigheid meegeven. Door deze voetbalshirts krijg je zin om een tenue van de Azzuri te bestellen. Blijf daarvoor deze blog lezen.

Italiaanse voetbalcultuur

Toegegeven, ik ben fan van het Italiaanse voetbal. Dat komt door de fanatieke supporters, het voordragen van het volkslied en de manier van spelen.

 Volkslied

De eerste klanken van het Il Canto degli Italiani klinken door de speakers, de spelers bereiden zich voor op de eerste zin en beginnen massaal te zingen. Vervolgens overstemmen de supporters op de tribune het geluid dat uit de stadionboxen komt, maar de basisspelers blijven in opperste concentratie zingen met gesloten ogen of kijkend naar boven. Daardoor staan de 11 spelers direct op scherp. Voel de passie nu in deze video.

Het blauwe shirt

Wellicht vroeg je weleens af: waarom spelen de Italianen in het blauw?

Elsevier Weekblad schreef daarover een prachtig artikel met meerdere verhalen. Lees het ontstaan van het azuurkleurige shirt om straks je vrienden in de kroeg de les te lezen. 😉

Lees ook: Voetbalshirtskoning review: een uitstekende aanbieder is

De manier van spelen

“Italianen kunnen niet van je winnen, maar je kan wel van ze verliezen –

Johan Cruijff

Waar we Nederlanders denken aan aanvallen, denken de Duitsers aan het collectief en discipline en de Italianen aan de organisatie in de achterhoede.

Kortom: verschillende benaderingen van het spel.

Maar in de praktijk werpt de Italiaanse manier zijn vruchten af. En dat zien we ook terug in de gewonnen finales van Italië:

 • 1-0 eindstand in de WK-finale van 1934
 • 4-2 eindstand in de WK-finale van 1938
 • 3-1 eindstand in de WK-finale van 1982
 • 1-1 eindstand in de WK-finale van 2006 (winst na strafschoppen)

Met twee EK- zeges:

 • 2-0 einstand in de EK finale van 1968
 • 1-1 eindstand in de EK finale van 2020.

Kortom, Cruijff gaf een filosofische verklaring voor de Italiaanse resultaten.

Aan welk WK denk je nu?
Aan welk WK denk je nu?

Voetbalshirt Italië goedkoop – de werkwijze

Je hebt nu de nodige informatie gekregen waardoor je waarschijnlijk alles wilt weten over dit tenue, het voetbalshirt waarvoor je terechtkwam bij dit blog. Daarom is het tijd voor een omschrijving

via GIPHY

De kenmerken

Het shirt lijkt op een officieel voetbalshirt van Italië. Dat komt door de herkenbare blauwe kleur, de verschillende tekens in het ontwerp en een logo.

Bovendien is het een uniek shirt. Dat betekent dat je het voetbalshirt niet snel zal tegenkomen op straat en daardoor behoort tot de goedkopere categorie. Maar de kwaliteit is van dezelfde waarde als bij elk ander voetbaltenue.

Lees ook: Voetbalshirt laten inlijsten kosten: dit bedrijf heeft de totale service

Daarnaast zijn er ook enkele voordelen bij dit tenue:

 • Keuzes om een broekje en sokken bij te bestellen
 • Het shirt bedrukken met naam en rugnummer
 • In zowel volwassen als kindermaten beschikbaar

En als antwoord op praktische zaken, zoals wat kost een voetbalshirt Italië goedkoop?

 • De prijs is € 34,95
 • Voor 22:00 besteld, betekent morgen in huis
 • Een bedenktijd van 30 dagen
 • Retourneren is gratis
 • Gratis verzending vanaf 35 euro, dus als je broekje of sokken bijbesteld zit je al op dat bedrag, datzelfde geldt voor een bedrukking.

Ik wens je alvast veel plezier met je toekomstige bestelling.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *