Voetbalshirt kind van PSG – de plek met een veelzijdig aanbod

Voetbalshirt kind PSG – de plek met een veelzijdig aanbod

Voetbalshirt kind van PSG, wat is de beste plek om een voetbalshirt voor kinderen te bestellen van de club uit Parijs? Dacht ik tijdens een avondje Champions League kijken samen met een jeugdige voetballiefhebber. Na het online aanbod bekijken, vond ik dat deze plek het beste aanbod heeft en de redenen daarvoor lees je in deze blog.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Het verhaal van Paris Saint-Germain

Tegenwoordig acteert de club uit de Franse hoofdstad op het hoogste niveau, maar dat is niet altijd zo geweest. Bekijk daarom de onderstaande video om de reis van Les Parisiens naar de top van het Europese voetbal te begrijpen en om te genieten van Ronaldinho en Zlatan Ibrahimović in het blauwe tenue. Van welke speler van Paris Saint-Germain geniet je het meest?

Zo, nu heb je de mogelijkheid om de kennis van andere voetbalfans bij te spijkeren. Ik laat je graag zien waarom dit de beste plek is om een voetbalshirt voor kinderen aan de hand van argumenten en kenmerken. Bovendien helpen we je bij de oplosservice als je vragen hebt over voetbalshirt kind PSG.

Eerst de argumenten

Officiële shirts

Het zijn officiële voetbalshirts. Dat betekent dat een kind speelt en juicht als dezelfde sterren in het Parc des Princes.

Daardoor geef je de fantasiewereld van een jeugdspeler een boost, aangezien iedereen droomt van scoren als hij het officiële shirt draagt. En dat is mijn ogen de belangrijkste reden om een officieel voetbaltenue te bestellen. Zo heeft een kind elke dag het gevoel van een Champions League finale. En hoe de diep de droomwereld van kinderen gaat, blijkt uit deze video waarin verschillende kinderen hun held ontmoeten. Verder zijn twee soorten shirts beschikbaar.

Aan welke Champions League finale denk je vaak?
Aan welke Champions League finale denk je vaak?

Wedstrijdshirts

Je ziet wedstrijdshirts hangen in de vitrines van sportwinkels en fanhops. Hierdoor word je brein getriggerd om te denken aan een intense wedstrijden, prachtige doelpunten en de sfeer in het stadion. Een wedstrijdshirt van Paris Saint-Germain bestaat uit een tweetal types:

Thuistenues

Klassiek blauw kenmerkt het thuistenue elk seizoen samen het logo waarin je de Eiffeltoren spot. Verder zorgen de ontwerpers ervoor dat een tenue een paar unieke kenmerken heeft. Daarnaast heeft de ploeg met Jordan een bijzondere shirtsponsor. Wat vind je van deze stap van het merk met de naam van een beste basketballers aller tijden in de voetbalwereld?

via GIPHY

Verder hebben de uitshirts ook een eigenzinnig karakter. Dat komt door de verschillende samenstelling van kleuren. Denk hierbij aan rood, zwart en grijs.

Trainingsshirts

Maar de meeste creativiteit zie je in de trainingsshirts. Dat komt door de originele stijlen zoals een zwart met grijs dat lijkt op een discobal, een witte grond met de woorden Paris gegraveerd en gekleurde mouwen. Je kunt dus meerdere kanten op wanneer je op zoek bent naar een shirt voor trainingen.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Geschiktheid en maten

Bovendien blijkt uit de modellen op de productfoto’s dat een voetbalshirt van PSG voor zowel jongens als meisjes geschikt is, doordat er uiteenlopende maten beschikbaar zijn. Want de lengte van een kind blijft geen jaar hetzelfde. Maar hier speel je eenvoudig op in door de keuze uit de maten: 122, 128, 140, 152 en 160. Zo kies je bijvoorbeeld voor een maat groter om de toekomst.

Je wensen

Nadat je een voetbalhemd selecteert, is er de optie om het item te personaliseren. Dat betekent dat je een naam en rugnummer intoets dat vervolgens wordt bedrukt op de achterkant van het T-shirt. Daardoor krijg je de kans om de held van je zoon, dochter bijvoorbeeld te zetten op het cadeau. Of je typt de naam in van de ontvanger. Met andere woorden alle combinaties zijn mogelijk voor een bedrukking. De prijs hiervoor komen terug onder het kopje kenmerken.  

Aanstaande collecties

Een nieuw seizoen betekent een andere collectie voetbalshirts. Hierdoor kijk je naar andere ontwerpen, kleurensamenstellingen, foto’s waarop de sterren van het moment poseren en de creaties van supporters van supporters. Bovendien weet je zo zeker dat je geen collectie mist als je surft naar deze webshop, want de recentste uitgaven liggen altijd op je te wachten. Hiervoor bestaat ook een tweede manier, maar daar schrijf ik over in het volgende kopje. Kortom met een paar klikken, zijn de artikelen van het huidige seizoen in handbereik. Zo mis je niets van een seizoen.

Korting op je bestelling

Korting hoort bij de gebruikelijke artikelen. Dat betekent dat een product voor wedstrijden en trainingen afgeprijsd wordt met 25 tot 40%. Ter illustratie:

Een prijs voor een tenue zakt dan van € 55,00 naar € 39,99. Bovendien is er een speciale pagina voor sales waarop kwalitatieve producten wachten op een eigenaar.

Lees ook: Goedkope voetbalschoenen: waarom je hier je ideale aankoop gaat vinden

De prijzen

Deze voetbalshirts behoren tot het duurste segment, omdat ze geproduceerd worden met een officieel kenmerk. Dit overzicht geeft je een snel beeld:

  • Een wedstrijdtenue kost: € 69,99
  • De prijs voor een trainingsshirt is: € 54,99
  • Daarbij betaal je 15 euro extra voor een bedrukking

Gaandeweg een seizoen kan een veranderen door onder andere een kortingsactie.

Wat wil je weten over de voetbalclub uit Parijs?
Wat wil je weten over de voetbalclub uit Parijs?

De kenmerken van voetbalshirt kind van PSG

En laatste de kenmerken, zo ben je op de hoogte van de uiteenlopende kenmerken voordat je een bestelling plaats.

  • Voor 23:00 besteld, betekent morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Zestig dagen gratis retourneren
  • Lovende klantervaringen
  • Een ruime kinderafdeling

Met andere woorden: een service van hoog niveau.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *