Voetbalshirt kind – de manier met uiteenlopende mogelijkheden

Voetbalshirt kind – de manier met uiteenlopende mogelijkheden

Voetbalshirt kind, wat is de manier met het breedste aanbod voor kinderen? Dacht ik. Ik vond een manier met een uiteenlopende voetbalshirts. En in deze blog lees je over een greep uit de selectie. Dat betekent tenues van zowel internationale als vaderlandse bodem.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Voetbalshirt kind: verschillende maten

Elk voetbalshirt heeft verschillende maten. Denk hierbij aan 128,140 en 150. Hierdoor kun je een aankoop gericht op de groei van je kind, voor andere kinderen of item voor tijdloze herinneringen.

Voetbalshirt kind: deel je kennis

Hoe kom je aan informatie voor een voetbalshirt kind? Laat het weten in de reacties. Hierdoor help je ook andere lezers.  

Het overzicht

Het Nederlands Elftal

Uiteraard begin ik dit rijtje met onze nationale ploeg. 😉

Aangezien het niet uitmaakt wat voor resultaten er worden behaald. Het hart van elke Nederlander gaat sneller kloppen bij een Oranjeshirt. Dat komt door de structuur van de leeuw, de herinneringen aan warme avonden met prachtige overwinningen en de dromen van een eindzege. En zulke gemoedstoestanden beginnen bij de eerste blik. Kortom, de ideale kans om weer eens terug te gaan met je gedachten of je fantasie voeding te geven. En dat geldt natuurlijk helemaal voor een kind.

Lees ook: Retro voetbalshirt Nederland: 10 shirts van het Nederlands elftal

Vitesse

De club van cultverdediger Theo Bos, columnist Marcel van Roosmalen en met iconisch thuisshirt. Marcel van Roosmalen legt als geen ander het Vitessegevoel uit. Kijk daarvoor de verschillende video’s op YouTube of lees zijn columns in het NRC. Zo kom je steeds meer te weten over de authentieke voetbalbeleving in Arnhem. Terug naar het zwart-gele shirt dat elke seizoen in een andere variant weer terugkomt en daardoor word je als Vitesse fan herinnert aan het feit dat je club begint aan nieuw seizoen dat je gaat volgen.

Lees ook: Welke voetbalschoenen moet ik kopen? Gebruik deze keuzehulp

Barcelona

Ik begin met een vraag: noem 10 Nederlanders op die Camp Nou als hun thuisbasis zagen als speler? Uit je antwoord blijkt dat de club een behoorlijk Nederlands tintje heeft. En dat is ook logisch als je kijkt naar de prestaties van Johan Cruijff als verlosser, Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst als winnaars van de Champions League, tel daarbij het tijdperk van de speler en trainer Ronald Koeman bij op en je praat over meerdere generaties in Catalonië. En dan laat ik de sporen van Frenkie de Jong nog achterwege? Aan welke speler denk je nu?

Wat vind je van het shirt van Barcelona?
Wat vind je van het shirt van Barcelona?

Ajax

Een van de clubs met meerdere shirts. Dat betekent dat je elk seizoen keuze hebt uit een klassiek thuisshirt, een uittenue met een creatief design en een derde shirt met een thema. Zoals het Bob Marley shirt van het seizoen 2021-2022.

In de kleuren van de Amsterdamse club uit 1900 speel je een beetje in de geest van voormalige balkunstenaars. Denk hierbij aan Sjaak Swart, Piet Keizer, Luis Suárez, Zlatan Ibrahimović, Dennis Bergkamp en Marco van Basten. Alleen al van deze namen kun je een complicatie maken van lesstof dat iedere voetbalschool tilt naar een hoger niveau.

Manchester United

Als je stadion de bijnaam Theatre of Dreams heet, heb je een streepje voor bij de voetballiefhebbers. Daarbij hoort een nummer dat je kunt beluisteren in deze video. Met andere woorden: luister naar de teksten, kijk naar de schitterende beelden uit vervolgen tijden en verken alvast de situatie rondom Old Trafford. Want vervolgens heb je de mogelijkheid om een shirt van The Red Devils aanschaffenvoor jou en je zoon of dochter. Daarna droom je weg in het stadion van het rode deel van de stad.

Doet de bijnaam eer aan?
Doet de bijnaam eer aan?

Juventus

De oude dame, een club uit het land van topverdedigers, gewonnen prijzen en vedettes. Deze blog is helaas te kort om ze allemaal op te noemen, dan twee spelers met een grote staat van dienst: Zinédine Zidane en Cristiano Ronaldo. Beide speelden glansrijk in het zwart-wit en stalen daardoor de harten van de fans. Hierdoor zullen jeugdspelers altijd blijven dromen van hun acties, doelpunten en toewijding aan het spel. Omdat ze onaanraakbaar waren.

Kortom

Je bent nu op de hoogte van de verschillende clubs waaruit je kunt kiezen. Daarom is het tijd om je te vertellen over de werkwijze. Met andere woorden: welke stappen je doorloopt een voetbalshirt voor een kind te bestellen.

Voetbalshirts voor kinderen zijn overal

Voetbalshirt kind: werkwijze

Je opent de pagina en hebt de optie om een keuzebalk te gebruiken aan de linkerkant. Hierdoor selecteer je gemakkelijk op kleur, prijs, merk, pasvorm, competities, leeftijd, geslacht en spelersnaam. Dus als je bijvoorbeeld fan bent van Denzel Dumfries heb je binnen een paar secondes de categorie met zijn shirts te pakken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je voetbalshirt te personaliseren met een bedrukking van een spelersnaam of je eigen naam en met een eredivisie badge. Tot slot rond je bestelling af en ontvang je morgen al het shirt als je voor 23:00 hebt besteld. Bovendien betaal je geen verzendkosten vanaf 49 euro.

Welk voetbalshirt ga je bestellen voor een kind?

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Voetbalshirt kind: slotwoord

Kijk deze video voor de magie van een kind als hij zijn held ontmoet

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *