Voetbalshirt lange mouwen – de manier met verschillende opties

Voetbalshirt lange mouwen – de manier met verschillende opties

Voetbalshirt lange mouwen, voor sommige voetballiefhebbers is het een statussymbool en voor de ander een methode om de winterdagen door te komen.  Je leest in deze blog over de verschillende opties voor shirt met stof tot aan de polsen.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Voetbalshirt lange mouwen: terug in de tijd

Een tenue met lange mouwen heeft een speciale plek in de geschiedenis van het EK-voetbal. Je kijkt daardoor naar gedragen voetbalshirts op verschillende eindrondes. Bovendien legt de presentator de pieken en dalen uit van deze voetbalshirtvorm en de ontwikkeling. Wat draag je het liefst tijdens een voetbalwedstrijd korte of lange mouwen?

Breng ook een bezoekje aan Classic Football Shirts als je in Londen of Manchester bent.

Dit was een stukje geschiedenis met een bezoektip. De rest van blog gaat over de mogelijkheden.

via GIPHY

Goedkopere voetbalshirts lange mouwen

Laat ik hiermee starten omdat meerdere shirts het prijskaartje van € 21,95 hebben. Hierdoor betaal je minder maar voor dezelfde kwaliteit. In deze prijscategorie zitten voornamelijk shirts van het merk Hummel.

Andere merken en clubs

Wellicht draag je liever een T-shirt van Nike of Adidas. Daarvoor zijn ook talloze opties. Dat betekent een gestreept ontwerp van Nike en een klassiek voetbaldesign met het logo van Adidas.

En dit is nog maar de top van de ijsberg. Want je kunt ook een voetbaltenue met lange mouwen bestellen van een internationale topclub. Dat betekent de thuisshirts van Bayern München, Arsenal met daarbij de uittenues van Real Madrid en Manchester City.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Ook voor de keepers en kinderen

De doelmannen onder ons hebben keuze uit meerdere clubs. Zo bouw je als keeper aan een rijtje van mooie clubs. Bovendien kan een kind elk shirt van zijn favoriete club uitzoeken, mits de spaarrekening het toelaat.

Landenteams

Staat er een eindtoernooi voor de deur? Dan kun je een shirt van een land aanschaffen. Denk daarbij aan het Spaanse en Deense elftal. Welk land heeft het mooiste voetbalshirt volgens jou?

Horen de Braziliaanse voetbalshirts in je top drie?
Horen de Braziliaanse voetbalshirts in je top drie?

Originele onderwerpen

Grenzend aan de shirts voor wedstrijden tonen een aantal clubs een exemplaar dat uniek is en eigenlijk alleen thuishoort in verzamelingen. Zoals het de Micheal Jordan uitgave van Paris Saint-Germain en het shirt in het teken van de Egyptische held Mohamed Salah.

Verder zijn er ook voetbalshirts met lange mouwen beschikbaar die je niet elke dag vindt in de winkel. En om je zo goed mogelijk te informeren, stap je in de voetbalwerelden van de twee voorbeelden aan de hand van een video.

Lees ook: Manchester United shirt kopen – schaf je eigen tenue aan van The Reds

Odense BK, een Deense voetbalclub dat speelt in blauwwitte kleuren. Het verkrijgbare shirt is prachtig ontworpen door het logo en geen hoofdsponsor op een centrale tijd. Met andere woorden: een stap terug in de tijd.

Maak kennis met de club door een wedstrijd tegen het Engelse Aston Villa.

De kenner heeft geen verdere uitleg nodig bij het woord: River Plate. Voor wie nu denkt: wat is River Plate? Het is een club uit Buenos Aires die meedoet aan de intense voetbalontmoeting ter wereld.

Kijk daarvoor deze documentaire en geniet van de passie bij de twee kampen. Daarbij neem je kleuren op van dit shirt.

Voetbalshirt lange mouwen: krenten in de pap

Het mooiste punt is dat je deze uiteenlopende opties kunt bedrukken met een naam en rugnummer. Zo geef je jouw bestelling een persoonlijk tintje.

Lees ook: Voetbalshirt laten bedrukken: dit zijn je twee opties

Voetbalshirt lange mouwen – een samenvatting erover

Een breed assortiment aan voetbalshirts met lange mouwen. Dat komt door de goedkopere en duurdere varianten, mogelijkheden voor kinderen en de niet hedendaagse ploegen. Kortom, je kunt alle kanten op als je voor lange mouwen kiest.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *