Voetbalshirt laten inlijsten kosten: dit bedrijf heeft de totale service

Voetbalshirt laten inlijsten kosten: dit bedrijf heeft de totale service

We googelden een tijd terug de suggestie voetbalshirt laten inlijsten kosten om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheid om dit te bereiken. In deze blog laten we zien welk bedrijf het beste antwoord brengt.

Informatie over het bedrijf

Het bedrijf heet Verno, een organisatie met een specialisatie in producten vereeuwigen. Voor je shirt gaat deze kennis dieper, omdat je de perfecte lijst uitzoekt en vervolgens regelen zij de rest. Om meteen je vraag over een voetbalshirt inlijsten kosten te beantwoorden, noemen een het bedrag: 249,00. Nu kun je drukken op de oranje knop om je bestelling te plaatsen, of verder lezen om te weten hoe het inlijstproces er uitziet.

Twee keuzes

Wanneer je op Verno’s website terechtkomt zijn er twee keuzes: een framebox bestellen aan de hand van vaste procedures of je eigen wensen aanklikken en daarmee een uniek resultaat scheppen.

Er is geen ideale weg in onze ogen hiervoor. De een is tevreden met een proces dat is uitgestippeld, terwijl de ander het liefst over ieder aspect invloed heeft. Weet daarom van jezelf of je veel zelf wilt bepalen of niet. Is het antwoord ja, kun je drukken op de optie stel zelf je lijst samen, vervolgens tref je deze stappen:

Je favoriete lijst

We beginnen met de kleur; wat voor kleur gaat de omleiding krijgen? Wit, zwart, zilver of hout?

Vier verschillende mogelijkheden dat geen andere organisatie biedt, daarom is onze opinie Verno de online plek om je gedachte aan voetbalshirt laten inlijsten kosten te voltooien. Goed, daarna staar je naar 6 opties als achtergrondkleur: off-white, wit, zwart, antraciet, lichtgrijs of donkerrood. We adviseren om in je keuze de kleur van het aanstaande tenue en de locatie waar het straks hangt mee te nemen, een rood shirt op een rode muur is een beetje weinig contrast bijvoorbeeld. 😉

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Er is tevens een mogelijkheid om dit testen door een proef lijst met daarin een exemplaar van Lionel Messi.

via GIPHY

 En tot slot betaal je.

Wellicht vraag je je af: waar zijn de afmetingen?

Die bepaalt de lijstenmaker. Wil je het onderwerp voetbalshirt laten inlijsten kosten echt goed afronden, zal de grootte bepalend worden door de expert. Een moeilijke opgave voor de control freaks onder ons. Daarentegen knalt het resultaat binnenkort echt je woonkamer in. Stel, je wilt een pizza bestellen bij een traditionele pizzeria, dan passeer je toch ook niet de toonbank om aan de ervaren pizzabakker uit te leggen wat de perfecte handelingen zijn? Ons punt is: investeer in kennis om een aanwinst te verwelkomen uit de allerhoogste klasse.

 De andere route is een met vier vaste pakketten. De perfecte manier als er al een besluit in je hoofd rond zweeft en alleen een enkele beslissing nog in het verschiet ligt. Of je wil het liefst zo snel mogelijk een ingelijste trots tonen aan je vrienden en familie? Overigens hoef je nu geen weg te bewandelen, rondneuzen is evenzeer prima om je ideale samenstelling op te speuren.  

De lijstenmaker bepaalt de afmetingen
De lijstenmaker bepaalt de afmetingen

Inlijstservice

De inlijstservice bekleedt de plek van pareltje tussen de bestellingen. Dat komt doordat na de betaling een medewerker je shirt ophaalt bij je thuis, overhandigt aan de maker, wacht tot de werkzaamheden erop zitten om je jouw ideaalbeeld te bezorgen. Geweldig toch? Jouw enige taak is om je gewenste voetbalshirt klaar te leggen. Daarna begint het dromen over hoe een professional de stoffen met elkaar verenigt om je te verbazen. Geloof ons: je bent verbaasd.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Bovendien kost de inlijstservice niets extra’s. Zie het als een cadeautje om het proces effectiever en bovenal leuker te zijn. En jij maar lekker chillen op de bank in de tussentijd.

Infographic over de service van Verno

Ervaringen

De ervaringen over Verno lopen uiteen, enerzijds toont de onderneming positieve ervaringen waardoor je geprikkeld raakt en anderzijds de negatieve recensies op Trustpilot.

We zouden de lijn vol negativiteit kunnen voortzetten en je afraden om elders een winkelmandje te vormen in een betaalbewijs, de tevreden klanten zijn echter in de meerderheid waaruit we de conclusie trekken: Verno is meer dan de moeite waard.

Dat blijkt uit de onderstaande Instagram post waarin een voetbalshirt geweldig prijkt op de muur. Spit kortom alle antwoorden door om je eigen oordeel te scheppen en behoud je objectiviteit.

Inspiratie

Zoals je weet, bouwen wij liever voort op kansen, een instelling die de voetballiefhebber Erik deed besluiten om zijn voetbalshirt van Maradona te vereeuwigen. Het shirt is bovendien een echt exemplaar en de eigenaar kocht het samen met een echtheid certificaat.

Nu kent de Maradona fan een prachtig formaat in zijn huis waar de klasse afdruipt dankzij de vormen, een plekje voor het certificaat en de prachtige combinatie van de diverse kleuren met elkaar. Eerlijk gezegd surfen we regelmatig naar de pagina om onze fantasie te prikkelen. Er iets niets mooiers dan je favoriete voetbalshirt dagelijks te spotten.   

Check deze materialen

Je googelt op voetbalshirt laten inlijsten kosten, dus je besluit om hiermee aan de slag te gaan, ligt redelijk. Bekijk daarom de video hieronder om alvast de materialen te leren kennen.

En dan zeggen we als slotwoord: scrol door het aanbod, klik de opties aan die je interessant lijken en je wandelt als gevolg met een grote glimlach rond.

We beschrijven als laatste een stappenplan:

  • Klikt op de kleuren
  • Vult je gegevens in
  • Reikt je shirt aan de ophaler
  • Opent de deur voor de bezorger
  • Juicht tijdens de laatste stap

Je betaalt gemiddeld 249,00.

We wensen je alvast veel plezier!

Meer lezen over een voetbalshirt inijsten:

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *