Voetbalshirt met een eigen naam – waarom het makkelijk kan

Jochem

Is een grote voetballiefhebber die jou wil helpen om de perfecte aanwinst te vinden, en schrijft hiervoor wekelijks een blog.

Voetbalshirt met een eigen naam

Een voetbalshirt met een eigen naam is tegenwoordig zo geregeld. Het gaat er alleen om wat je wilt. Je komt daarachter doordat we je vertellen over de webshops waar alles voor je beschikbaar is.

Wat zijn de webshops voor een voetbalshirt met een eigen naam?

Schrijf alvast maar op, de webshops heten Voetbalshop en Voetbalshirtskoning. Ze hebben min of meer hetzelfde aanbod. Alleen zijn er een paar verschillen waardoor je meteen bepaalt waar je gaat verder kijken:

De prijs

Je betaalt bij Voetbalshop gemiddeld 90 euro voor een compleet voetbalshirt en bij Voetbalshirtskoning 44,95. Een behoorlijk verschil. Maar ze hebben allebei iets te bieden waarnaar jij zoekt. Je moet dus alleen nog even een beslissing nemen. We helpen je daarbij door uit te leggen waaruit te kiezen valt.

Echte voetbalshirts of een replica

Het grootste verschil tussen Voetbalshop en Voetbalshirtskoning is de achtergrond van de shirts. Bij Voetbalshop vind je immers alleen officiële voetbalshirts (die bijvoorbeeld Frenkie de Jong ook draagt.)

Daarentegen zijn de modellen van Voetbalshirtskoning geïnspireerd op eigen ideeën zoals je hieronder ziet.

De shirts van Voetbalshirtskoning

Overigens betekent replica shirts geen lagere kwaliteit. De recensies zijn immers erg goed.

Een beperkt aanbod tegenover een groot aanbod

Voetbalshop beschikt over een aanbod dat alle uithoeken van de voetbalwereld telt, denk hierbij aan

  • Grote landenteams
  • Bekende clubs
  • Minder bekende clubs
  • Onbekende clubs

 Je kunt er dus als voetbalsupporter je hart er ophalen.

Noem het gerust een grote snoepwinkel. Daarom schreven we er ook een review over.

Het aanbod van Voetbalshirtskoning is wat beperkter, het bedrijf richt zich alleen op teams waar veel belangstelling voor is, zoals:

  • Het Nederlands elftal
  • De rode duivels
  • Ajax
  • Barcelona

Wat je gaat uiteindelijk betalen

De prijs speelt natuurlijk ook een rol.

Het is daarom om eerst te bepalen wat je wilt betalen voordat je gaat verder zoeken naar een geschikte optie voor een voetbalshirt met eigen naam.

Om je te helpen, tonen we eerst wat de kosten zijn bij de twee webshops.

Voetbalshop: de prijs voor een kaal voetbalshirt kost gemiddeld 70 euro en een bedrukking met een naam en rugnummer 20 euro. Daarom de totaalprijs van 90 euro.

Daartegenover staan de prijzen van Voetbalshirtskoning van 34,95 voor een gewoon voetbalshirt en een 14,95 voor het bedrukken, dat samen neerkomt op 49,90. Je betaalt overigens bij geen van tweeën verzendkosten.

Conclusie

Het maakt in onze ogen niet of je een voetbalshirt met een eigen naam bestelt bij Voetbalshop of Voetbalshirtskoning. Het gaat erom of je een bedrukt voetbalshirt dat een officieel tintje heeft of niet. Vervolgens vul je je wensen eenvoudig in bij de twee online formulieren.

Zowel Voetbalshop als Voetbalshirtskoning bedruk je eenvoudig jouw voetbalshirt.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *