De competities en landenteams voor een voetbalshirt met eigen naam

De competities en landenteams voor een voetbalshirt met eigen naam

Een voetbalshirt met eigen naam, het kan tegenwoordig in een paar klikken. Weet je al bij welk landenteam of competitie je een item uitzoekt? Om je suggesties te geven, hebben we een overzicht hiervoor gemaakt.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

 Bundesliga

FC Bayern München, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Hertha BSC en VFL Wolfsburg vormen de basis van deze voetbaltak. Hierdoor kies je uit de hoofdstad, Die Gelbe Wand, de stad van Volkswagen, der Rekordmeister en The Eagles. 4 clubs met een andere achtergrond, waarmee je uiteenlopende gesprekken voert op straat. Wie van de vier mag rekenen op de meest positieve reacties denk je?

Wat is je favoriete voetbalcompetitie?
Wat is je favoriete voetbalcompetitie?

Eredivisie

Niet de traditionele top drie, maar Ajax en Vitesse vertegenwoordigen het Nederlandse kamp voor een voetbalshirt met eigen naam. Dat betekent verhalen over het Olympisch stadion, Jari Litmanen, Piet Keizer, De Meer, Abdelhak Nouri, Zlatan Ibrahimović, Bobby Haarms en Michael van Praag. En Theo Bos, Theo Janssen, Nieuw-Monnikenhuize, Nikos Machlas, Roy Makaay en Karel Aalbers.

Om met de gedachten terug te keren in de tijd, zochten we deze twee documentaires uit waarin Ajax in 1995 de Champions League won met jonge talenten en Karel Aalbers terugblikte op zijn tijd in Arnhem.

La Liga

Laat de namen van Lionel Messi, de twee Ronaldo’s, Fernando Torres, Carles Puyol, Andrés Iniesta en Sergio Ramos vallen in een kroeg in Barcelona of Madrid en je vindt jezelf terug op een barkruk met een glas in de hand. Want de Spanjaarden praten nooit zonder passie over de spelers die in hun stadions acteerden. Tel daarbij de verhalen over legendarische wedstrijden, schitterende doelpunten, meesterlijke acties en het intense gevoel voor andere clubs bij op en je stapt met een hoofd vol informatie weer naar buiten. Bekijk in de volgende video de geschiedenis van de Primera División om je te vergapen aan de selectiespelers van La Furia.

Ligue 1

Paris Saint-Germain en Olympique Marseille, de wedstrijd van de Franse rivaliteit. Het is een ontmoeting waarbij de gemoederen hoog oplopen, het stadion de sfeer optilt naar een extra dimensie en winnen de enige optie is. Daardoor worden bijzondere wedstrijden geboren waarin de fantasie werkelijkheid wordt. Zoals de wedstrijd van 2021 met afgekeurde doelpunten, een rode kaart, de droomvoorhoede van Messi, Neymar en Mbappé die de winst niet binnensleepten, maar de Argentijnse vedette wel sprak met een supporter die voor hem een sprint van meerdere meters trok. Met andere woorden een bezoektip dat blijkt uit een blog van Voetbalshop.

Wat vind je van deze rivaliteit?
Wat vind je van deze rivaliteit?

Premier League

De Engelse competitie is de schatkamer voor een voetbalshirt met eigen naam te bestellen. Dat komt door de hoeveelheid aan clubs. Want het Londense Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur vullen samen met Manchester United en City en Liverpool het aanbod. Maak dus een afgewogen keuze vooraf, aangezien keuzestress menselijk is. Zorg voor de beste oplossing door verschillende video’s te bekijken, boeken lezen en een voetbalreis maken. Of vraag in je omgeving rond welke Britse voetbalclub de mooiste is en gespreksstof voor meerdere uren verschijnt op tafel.

The level of football in England is the top. English football is the leader in the world.

Pele

Serie A

Een voetbalshirt met eigen naam uit Italië heeft iets bijzonders volgens ons, omdat ieder team uit het van de La Squadra Azzurra een prachtige stijl heeft. Denk hierbij aan het rood-zwart van AC Milaan, het witte hemd uit Turijn, de Paarse creatieve vormen op het shirt van Fiorentina en het herkenbare logo van Internazionale. En dat zie je ook terug in de collectie van Club Football Shirts. Hierdoor leer je het Italiaanse voetballandschap kennen met een jaloezie voor de omvang van deze verzameling. 😉

Daarnaast zijn er ook voetbalshirts met eigen naam van landenteams een aantal voorbeelden daarvan:

Frankrijk

De Peno, het bekende symbool van de Franse nationale ploeg behoren tot de mooiste bondslogos op een eindronde. Toch is het haantje met de seizoenen steeds een kleintje beetje veranderd. Denk hierbij aan de wisseling van de gouden naar witte kleur en in een nieuwe vorm. Toch blijft een aspect hetzelfde, namelijk de aanwezig van het embleem op foto’s van de gewonnen WK-titel. Bovendien toont Retro Football Kits de verschillende tenues van meerdere generaties. Welk item uit de top 5 heeft jouw voorkeur?

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Spanje

Als het om prijzen gaat, domineert het Spaanse nationale elftal de top. Dat komt door de triomfen uit onder andere 2008, 2010 en 2012.

Kijk naar de makers dit succes, omdat je ten eerste geniet van het spel van Xavi, Busquets, Villa, Fàbregas, Alonso, Silva en Pedro. Daarnaast gelden de beelden als verplichte kost voor iedere beginnende voetbaltrainer, aangezien er geen betere illustratie van tiki-taka bestaat. Kortom, je krijgt zin dankzij hun talent om een bal op te sporen, vrienden op te bellen en alleen passes te versturen in de kleine ruimte in de geest van de Spaanse middenvelders.

Waar keek je naar het Spaanse voetbalsucces?
Waar keek je naar het Spaanse voetbalsucces?

De drie buren

Natuurlijk blijven de shirts voor onze ploegen niet uit. Dat betekent een item van Nederland, België en Duitsland met een uit en training shirt. Dus wilde je altijd spelen en trainen in de kleuren van de nationale ploeg?

Dit is je kans.

Verder zijn er ook bedrukte voetbaltenues met namen van de helden tussen de lijnen. Zo heb je binnen een paar minuten een moment van herkenning bij de stadionpoort. Zoals een supporter met het shirt van Remko Pasveer. En ook al selecteer je het liefst een voetbalshirt met eigen naam. Een verwijzing naar een spelers behoudt een bepaald gevoel.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Wat kost een voetbalshirt met eigen naam?

Een voetbalhemd zonder je naam heeft normaal gesproken een prijskaartje van rond de € 89,99. Als je daarbij de optie voor een bedrukking aandrukt en de gegevens invult komt er € 20,00 bij.

Een totaalbedrag dus van € 109,99. Daarvoor betaal je geen verzend of retourkosten.

Let op: bij een bedrukt voetbalshirt vervalt de mogelijkheid tot retourneren. Weeg je keuze nog eens na. Scheelt namelijk bloed, zweet en tranen 😊

Wil je meer weten hierover? Stuur ons een bericht via de oplosservice.

We zoeken graag met je naar de beste club of landenelftal.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *