Voetbalshirt met naam – de manier met de topvoetballers

Voetbalshirt met naam – de manier met de topvoetballers

Voetbalshirt met naam, uit welke topvoetballers kun je dan kiezen? Dacht ik. In deze blog lees je over de topspelers waaruit je kunt kiezen.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Voetbalshirt met naam

Ik heb ervoor gekozen om alleen te schrijven over bedrukte shirts van het Nederlands Elftal in deze blog. Hierdoor kun je gemakkelijker een shirt van je idool aanschaffen of je voorbereiden op een aankomend EK of WK. Daarnaast worden er in elke wedstrijd van Oranje nieuwe helden geboren. Zo hoef je nooit lang te zoeken.

Bij de beschreven namen heb je ook de mogelijkheid om te genieten van zijn doelpunten tijdens het bekijken van een video.

Welke naam zou je graag willen op een voetbalshirt?
Welke naam zou je graag willen op een voetbalshirt?

Voetbalshirt met naam van Denzel Dumfries

Van Sparta naar de Europese top, het zou zo maar de titel kunnen zijn van een jongensboek. Want rechtsback stormde een aantal langs middenvelders, aanvallers en medeverdedigers om vervolgens de stap te maken naar het hoogste Nederlandse voetbalelftal, waar hij de ploeg hielp aan de overwinning door de winnende goal te maken tegen Oekraïne tijdens het EK 2020. Zo voel je een klein beetje zijn passie voor als je een shirt aantrekt met zijn naam. Bovendien is hij een inspiratiebron voor voetballers die nu nog spelen in de top van het amateurvoetbal. Hieruit blijkt dat alles te bereiken is met een drive.

Lees ook: Arsenal tickets kopen: bestel ze vanaf 89,00

Frenkie de Jong

Geef hem de bal en hij bouwt een flitsende aanval voor je op. Dat is wellicht de beste omschrijving van het spel van de voormalig Ajacied. Want in elk filmfragment versnelt hij door vijandige linies, geeft een pass die niemand anders heeft gezien en sprint verder om als architect zelf zijn idee af te ronden.

Eigenlijk is hij een typische pleintjesvoetballer en daardoor denken we allemaal terug aan onze tijd op pleintje bij school of in de buurt. Omdat we toen ook konden dribbelen naar voren.

Een typische Frenkie de Jong actie

Voetbalshirt met naam van Georginio Wijnaldum

Waar de Jong een opbouwwerker is, is Wijnaldum actief in de afrondende fase tijdens zijn diensten voor Oranje. Dat betekent dat de laatste schakel is tussen de controlerende en verdedigende middenvelder en de aanvallers die staan te springen om de bal. Daarom zien we altijd een actieve mede aanvoerder.

 Memphis Depay

Een doelpunt scoren, dat kun je wel aan Depay toevertrouwen. Want hij is altijd onderweg om de bal te krijgen of de keeper te verslaan.

Heart of a lion heet zijn boek en deze benaming zien we ook terug in zijn spel: wachten, kans ruiken, weglopen en het resultaat grijpen.

Lees ook: Beste voetbalschoenen voor kunstgras: zo vind je je aanwinst

Voetbalshirt met naam een Samenvatting

Je hebt nu een beeld van de voetbalshirts met naam van grote Nederlandse spelers. Bovendien wordt de mogelijkheden voortdurend aangevuld met nieuwe namen.

Hiervoor hoef je het volgende te doen:

  • Kies een speler uit, waarmee je wilt rondlopen
  • Maak een keuze uit thuis of uitshirt, ga je voor oranje of een andere kleur? 😉
  • En plaats je bestelling

Bovendien kun je ook kiezen uit voetbalshirts van de leeuwinnen, maar daar schrijf ik een andere blog over.

En tot slot nog wat praktische informatie

Gemiddeld kost een voetbalshirt met naam € 69,00 en is verzending gratis vanaf 49,00.

Daarbij heb je het voetbalshirt morgen al in huis als je vandaag voor 23:00 besteld.

Voor welke naam kies je?

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Meer kijken naar voetbalshirts met een naam?

Kijk dan de onderstaande video waarin Gary Lineker verteld over zijn verzameling

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *