Voetbalshirt Nederlands elftal voor kinderen – de plek met meerdere shirts

Voetbalshirt Nederlands elftal voor kinderen – de plek met meerdere shirts

Voetbalshirt Nederlands elftal voor kinderen, wat is de beste plek om naar toe te gaan als je een tenue wilt bestellen van Oranje? Tijdens een rondgang op het internet vond ik deze plek dat in m’n ogen de beste is, omdat je keuze hebt uit verschillende tenues en daarover lees je in dit artikel.

De mogelijkheden voor je vraag over voetbalshirt kind Nederlands elftal bestaan uit officiële shirts, een exemplaar van het succesvolle EK 1988, items voor de training, namen van grote spelers en de kans om je aankoop te laten bedrukken. Je leest meer hierover.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

via GIPHY

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het weten in de reacties. Zo inspireer je andere lezers.

Thuis en uitshirts

Als je straks drukt op de oranje knop staar je als eerst tegen officiële wedstrijdtenues aan. Hierdoor krijg je de gelegenheid om het shirt aan te schaffen dat je zag tijdens een wedstrijd van ons nationale team. Bovendien blijven de shirts up-to-date. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld aan het begin van een nieuw voetbalseizoen weer terugkeert hiernaar de nieuwe collectie voor je klaar staat. Hierdoor hoef je niet te zoeken naar andere manieren.

Lees ook: Goedkope voetbalschoenen: waarom je hier je ideale aankoop gaat vinden

EK 1988

De eerste prijs uit onze voetbalgeschiedenis dat tijdens ieder toernooi terugkomt op de beeldschermen in de huiskamers. Dat komt doordat het shirt uit 88 een uniek ontwerp heeft en daardoor eenvoudig wordt herkend. Denk hierbij aan de goal van Wim Kieft tegen Ierland, de spannende halve finale tegen West-Duitsland en het formidabele doelpunt van Marco van Basten. Elke Nederlander was tijdens dat toernooi voor even aanwezig in de stadions. Maar de herinneringen leven voort dankzij dit item. Hierdoor vertel je aan een kind over de moeilijke poulewedstrijden, de vreugde na afloop van de finale en het feest. Wil je meer lezen over dat toernooi? De NOS maakte er een serie van 5 hoofdstukken over.

Wat voor gevoel heb je bij een EK?
Wat voor gevoel heb je bij een EK?

Namen van topspelers

Terug naar de huidige tijd, want topspelers prijken op de achterkant van de voetbalshirts. Dat betekent dat je kiest uit verschillende sterren. Zoals Memphis Depay, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries en Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong. Hiervoor klik je op het gewenste item, vul je je gegevens en drukt op de bestelknop. Vervolgens vind je de volgende dag jouw bestelling. Zo bespaar je tijd door niet te hoeven zoeken naar een oplossing voor bedrukking. Bovendien krijgt iedere topspeler een eigen shirt. Kortom, zekerheid voor de toekomstige generaties.

Verschillende kortingen

Geen enkel voetbalshirt heeft een vaste prijs, aangezien er nieuwe collecties uitkomen. Daardoor ontstaan kortingen, omdat voetballiefhebbers meer interesse hebben in de nieuwste uitgave. En daar ligt een kans voor jou. Want oudere voetbaltenues worden steeds populairder, daarvoor luister je naar meerdere redenen in de onderstaande video. Bovendien is het toch ook fijn om korting te ontvangen van bijvoorbeeld 27 procent?

Voetbalshirts uit een andere tijd

Naast het exemplaar van het gouden toernooi, vertegenwoordigen ook meerdere shirts de vorige eeuw. Dat betekent dat de ontwerpen waarin bijvoorbeeld Johan Cruijff speelde, is gevormd in een nieuw jasje. Hierdoor heb je de gelegenheid om een kind in hetzelfde T-shirt te laten schitteren als van Hanegem, Koeman, Dennis Bergkamp en Ruud Gullit. Bovendien is het materiaal nog kersvers, waardoor het jaren meegaat. Daarbij telt elk hernieuwde uitgave een aantal unieke kenmerken. Denk hierbij aan de aanvoerdersband, de leeuw en lange mouwen.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Trainingsshirts

Trainen de kinderen uit je omgeving ook het liefst in de kleren van het Nederlands elftal? Hiervoor is een uitgebreid aanbod. Want de selectiespelers trainen in meerdere outfits en deze samenstellingen zijn beschikbaar.

Daardoor ontstaat de kans voor een kind om te trainen, spelen en te lopen in zijn vrije tijd. De echte voetbalfan creëert een dresscode. 😉 Hiervoor zijn de aanstaande opties:

 • Trainingspak
 • Sokken
 • Aanvoerdersbanden
 • Caps
 • Hoodies
 • Tassen
 • Jassen

En natuurlijk ook een bal, aangezien een kind zo volledig in stijl een doelpunt maakt.

Hieruit blijkt dat voor elke vraag een antwoord verbonden is aan Oranje.

In wat voor kleding train je het liefst?
In wat voor kleding train je het liefst?

Bedrukking

We keren even terug naar het kopje over de thuis en uitshirts omdat ik daar een aanvulling op wil maken, aangezien daarbij nog een keuzemogelijkheid zit. Namelijk bedrukking. En dat is een makkelijke stap. Dat komt doordat je de knop Personaliseren? Indrukt. Hierna noteer je welke naam en rugnummer je wilt bedrukken. En daarvoor gelden geen grenzen. Dus vraag aan de toekomstige drager van de bestelling wie zijn of haar idool is en noteer deze wensen bij de bestelling. Daarvoor geldt een extra prijs, maar daarover kom ik terug onder het kopje prijzen.

De prijzen

Wat kost een voetbalshirt Nederlands elftal voor kinderen? De prijzen zijn verschillend door de kortingen, maar ik beschrijf nu de startprijzen. Houdt daarnaast er rekening mee dat een artikel is afgeprijsd als het meer dan een seizoen oud is.

Een overzicht:

 • De prijs voor een voetbalshirts kinderen is € 70,00
 • Een bedrukking heeft een prijs van € 15,00 tot 24,99. Dat is afhankelijk van het soort T-shirt

Daarnaast horen een aantal kenmerken die je helpen om sneller een tenue te bestellen:

 • Voor 23:00 besteld, betekent morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 49,00 euro
 • De mogelijkheid om 60 dagen gratis te retourneren
 • Positieve klanten ervaringen, waaruit blijkt dat de levering en service uitstekend is.

Wil je meer weten over de vraag: voetbalshirt Nederlands elftal voor kinderen? Dat kan via de oplosservice.

We helpen je graag.

Meer lezen over shirts voor kinderen? Lees dan de blog over PSG

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *