Voetbalshirt van oranje – de uitgebreidste manier

Voetbalshirt oranje – de uitgebreidste manier

Voetbalshirt van oranje, wat is de plek met de uitgebreidste mogelijkheden hoorde ik een man zeggen in de aanloop naar het WK. Thuis bekeek ik alle mogelijkheden en kwam deze manier tegen met talloze opties. En daar wordt elke Nederlander blij van.

via GIPHY

Wat zijn de kenmerken van deze uitgebreide manier?

Voetbalshirts van zowel de Oranjeleeuwen als leeuwinnen. Dat betekent dat je naar een verzameling kijkt van tenues met daarop de namen van: Memphis Depay, Vivianne Miedema, Farenkie de Jong, Denzel Dumfries, Jackie Groenen, Georginio Wijnaldum, Daniëlle van de Donk, Mathijs de Ligt en Lieke Martens.

Het zijn de namen waarvoor mensen hun televisie aanzetten en hopen dat ze een onmogelijke actie, pass en doelpunt een beetje meer mogelijk maken. Je leest de bovenstaande namen, maar deze manier blijft ook in werking voor de toekomstige generaties van het Nederlandse elftal. Maar er is meer..

Deze manier heeft meerdere Hollandse aspecten.
Deze manier heeft meerdere Hollandse aspecten.

Shirts zonder naam

Naast de bedrukte namen van onze grootheden zijn er tenues zonder een naam. Hierdoor heb je de mogelijkheid om rond te lopen in een tenue dat geen vaste bedrukking heeft en daarom de ruimte geeft aan fantasie. Denk hierbij aan vertellen over de mooiste wedstrijd, welke betekenis het shirt voor je heeft en voor welk moment je het item bewaard.

Maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om een voetbalshirt oranje te bedrukken met je wensen. Dat betekent de achternaam en rugnummer van een topspeler of je eigen naam met een favoriet getal. Voor welke optie kies je?

Ook interessant: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Andere voetbalshirts

Voetbalshirt oranje vind je ook in verschillende edities. Zo ontstaat er een collectie van training shirts, retro voetbalshirts en met een iconische leeuw op de borst. Onze nationale ploeg bestaat dus niet alleen uit spelers van de laatste jaren, maar ook van andere periodes. Daardoor blijven we denken aan prachtige voetbalmomenten zoals in de onderstaande video.

Ideale optie voor kinderen

Fanatieke kinderen rennen het liefst de hele dag rond in een Oranjeshirt, broekje en sokken. Zeker als de Oranjekoorts toeneemt. 😉 Zoals in de onderstaande video van het NOS-jeugdjournaal.

Daarvoor zijn er speciale pakketten beschikbaar van een officieel voetbaldresscode waardoor een kind de acties van zijn held imiteert. Uiteenlopende kindermaten vormen de beschikbaarheid. Dus voor elke leeftijdsgroep is er een voetbaltenue.

Levensstijl

De uitgebreidste manier zorgt ervoor dat je je levensstijl erop kunt aanpassen. Denk hierbij aan meerdere shirts bestellen voor de matchdays, herinneringen ophalen aan de hand van een retro voetbalshirt en een kind verrassen met een pakket. Kortom voeg oranje toe in je leven.

Ook interessant: Arsenal tickets kopen: bestel ze vanaf 89,00

Praktische zaken

Als laatste wil je graag weten wat een voetbalshirt oranje kost. Daarom de feiten op een rij:

De prijs voor een wedstrijdshirt is gemiddeld € 90,00, trainingsshirt behoren tot de categorie van € 45,00 en de retro voetbalshirts hebben een prijskaartje van € 59,00 en aan de pakketten voor kinderen kleeft een sticker van € 65,00.

Let op deze prijzen veranderen door kortingen of acties.

En je voor bestelling geldt: voor 23:00 besteld, is morgen in huis, de optie om gratis te retourneren binnen 60 dagen en gratis verzending vanaf € 49,00.

Conclusie

Doordat deze manier uitgebreid is, krijg je als Oranjesupporter de kans om je passie voor het nationale team steeds weer terug te laten komen.

En daar is passie voor bedoelt, denk ik.

Ik wens je alvast plezier met je toekomstige bestelling.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *