Voetbalshirt replica – de manier met topclubs en landenteams

Voetbalshirt replica – de manier met topclubs en landenteams

Tijdens een gesprek met twee vrienden kwam het onderwerp voetbalshirt replica ter sprake. Een dag later dacht ik: waar koop je een imitatiemodel en wat zijn de voordelen daarvan? In deze blog lees je over de 5 voordelen van deze manier.

Een voetbalshirt replica is een voetbalhemd in een ander jasje. Dat betekent dat je een ontwerp koopt dat er anders uitziet, lees daarover meer in de blog van voetbalshirts.com.

Laten we kijken naar de verschillende voordelen hiervan

Veel keuze voor een voetbalshirt replica

Als je begint met kijken naar het beste voetbalshirt heb je de keuze uit verschillende opties. Dat betekent de ploegen uit de grote competities: FC Barcelona, Liverpool, Juventus, Bayern München en Paris Saint-Germain. Daarnaast kun je ook kiezen uit de landenteams van België, Nederland en Argentinië. Met andere woorden voor ieder wat wils.

Daarbij zijn er ook meer mogelijkheden

Bedrukken  

Je hebt jouw ideale voetbalshirt gevonden, dan is er een optie voor een bedrukking. Hiervoor zijn twee opties: je eigen naam en favoriete rugnummer of de identiteit van je idool. Daarnaast zijn er ook voorgedrukte shirts beschikbaar. Zo kies je direct een tenue bestellen van een grote voetballer voor jezelf, vriend of familielid.   

Lees ook: Welke voetbalschoenen moet ik kopen? Gebruik deze keuzehulp

Ontwerpen

Wil je altijd al een ideeën gehad voor een voetbalshirt ontwerpen? Je hebt de kans om je smaken te combineren in een ontwerp. Daarvoor hoef je alleen bestanden aan te leveren. Dit principe geldt ook voor broekjes, caps, sjaals en sokken. Kortom, breng je denkbeelden tot leven.

Trainingspakken

Er zijn eveneens trainingspakken van de genoemde teams beschikbaar. Hierdoor loop je het hele jaar in de kleuren van jouw geliefde club. En bij speciale gelegenheden toch? 😉

Welk trainingspak wil je graag kopen?
Welk trainingspak wil je graag kopen?

De prijzen van een voetbalshirt replica

Wat kost een voetbalshirt replica? Denk je nu waarschijnlijk. Een begrijpelijke vraag waar ik een duidelijk antwoord voor heb: de prijzen lopen uiteen van € 24,95 tot € 34,95. Dat komt bijvoorbeeld door de verschillen tussen volwassen en kindermaten. Daarbij kost een bedrukking een € 14,95 en bovendien is verzending vanaf 35 euro gratis.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Voetbalshirt replica: een samenvatting

Een veelzijdige optie voor replica voetbalshirts. Dat komt door de meerdere teams, de mogelijkheden om een tenue te bedrukken en ontwerpen en de unieke uitstraling van de shirts. Bovendien betaal je een lagere prijs dan voor een officieel voetbalshirt, de kwaliteit en de klantbeoordelingen zijn niet minder.

Neem dus een kijkje en bestel je pareltjes.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *