Voetbalshirt van Juventus – in de stijl van de oude dame

Voetbalshirt van Juventus – in de stijl van de oude dame

Voetbalshirt van Juventus, als je nu aan het lezen bent, denk je eraan. En daarom geven we graag een voorbeeld van spelers die het shirt van de club uit Turijn droegen om een voorzet te geven op meer passie van je voor het zwart-witte shirt dat verschillende iconen droegen.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

via GIPHY

Bij iedere speler vind je van een video van de tijd bij Juventus.

Ciro Ferrera

De sliding als handelsmerk op een effectieve manier, want Ferrera raakte amper een tegenstander. Verdedigen uit het boekje volgens de Italiaanse school dus met doelpunten uit voornamelijk standaardsituaties. Met andere woorden een speler die je erbij kunt hebben.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Gianluca Zambrotta

Nog een verdediger met een klassieke Italiaanse voetbalachtergrond. Hierin zien we de volgende kenmerken: de bal blijven volgen in plaats van de man, meevoetballen met oog voor teamgenoten, passes geven op de spits en altijd onderweg zijn. Het is een omschrijving van een moderne achterhoedespeler die onder andere wereldkampioenschap werd in 2006. Welk actie vind jij het mooist van Zambrotta in het voetbalshirt van Juventus? Laat je mening achter in de reacties. Hiermee verbreden we onze content. En bij welke clubs heeft Zambrotta nog meer gespeeld?

Antonio Conte

Tegenwoordig kennen we Antonio Conte als een bevlogen trainer, maar hij verdedigende met zoveel passie de kleuren van de club als speler. Dat betekent scoren en juichen alsof de wereldtitel wekelijks wordt gewonnen, verhaal halen bij een tegenstander, nooit schieten met halve kracht en je voor de man komen, wanneer de anderen afwachten. Mensen veranderen niet zo snel en dat blijkt ook uit dit verhaal. Kijk deze twee voorbeelden waarin de speler en trainer op het gebied van toewijding niets van elkaar verschillen. Met andere woorden: de illustratie voor de emotionele manier van voetbalbeleving in Italië. Wat vind je daarvan?

Luister je liever naar een drukke of rustige voetbaltrainer?
Luister je liever naar een drukke of rustige voetbaltrainer?

 Lillian Thuram

We krijgen een inkijkje in de tijd van Lillian Thuram bij Juventus. Dat betekent aanschouwen hoe de Fransman een aanval onschadelijk maakt dankzij het gebruiken van de hak, de baas is in de lucht, traint met volledige focus, durft om de drukte in te dribbelen, verhaal halen bij de vierde man, de tegenstander geen seconde uit het oog verliest, geliefd is bij de achterban en met trots een prijs toont aan de pers. In 5 minuten weten we wat Thuram heeft bijgedragen aan het bolwerk uit Turijn. Een prestatie dat past bij de bovenstaande verdedigers en dan ben je een grote meneer.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Edgar Davids

De Pitbull past perfect in dit rijtje. Dat komt door drive naar voren, de kracht om een goal tot stand te brengen, een onmogelijke pass te geven en een harde tackel in te zetten. Davids stapte iedere wedstrijd het veld op met een scherpe blik waarop de trainer kon rekenen. Het maakt bovendien ook niet uit hoeveel man in de buurt waren, aangezien de geboren Surinamer steeds een route naar voren vond. Davids verliet Juventus met zowel nationale als internationale prijzen op zak en daarom heeft de club 17 jaar later een complicatie over hem geüpload op YouTube.

Wat zijn jouw kenmerken als voetballer?
Wat zijn jouw kenmerken als voetballer?

 Zinédine Zidane

Intelligentie, lef en creativiteit. Het zijn drie kenmerken van Zinédine Zidane in een voetbalshirt van Juventus. Want de Franse vedette paste deze aspecten regelmatig in een actie toe. Een voorbeeld: In de uitwedstrijd tegen AC Milaan dribbelt hij brutaal richting de zestienmeter van de Milanese ploeg omdat daar de ruimte ligt. Vervolgens komt hij drie opponenten tegen en lijkt balverlies een feit. Toch kapt Zizou met rechts naar de vrijgekomen ruimte en schiet daarna kiezelhard met links in de hoek die de keeper had afgedekt. En na het weglopen beseft de meester: ik heb de beste optie gevonden missie geslaagd.

David Trezeguet

10 jaar spelen in Turijn levert een lijstje van 171 goals op. Een aantal waar menig collega spits jaloezie voor voelt. Daarnaast Juventus een filmfragment met 10 redenen waarom ze houden van de Franse goalgetter. We zeggen: geniet en kijk naar: het enthousiasme na een doelpunt, de medespelers van naam, de prachtige stadions, zijn terugblik op een decennia voetballen in Noord-Italië, het winnen van derby’s, lachen in moeilijke tijden, het afscheid en het Franse melodie. Maar vertraag vooral tijdens het slotstuk waarin de supporters de afscheidspreek onderbreken met gezang met teksten van dank.

 Pavel Nedvěd

Juventus heeft een aantal grootheden in zijn gelederen gehad en totdat gezelschap behoorde ook Pavel Nedvěd. De Tsjech betrad namelijk 7 seizoenen lang de trainingsvelden, kleedkamers, bussen en dug-outs van het team waarvoor de Furia Ceca verhuisde van Rome naar een nieuwe woonplaats. Een plek waar successen werden gevierd. Denk hierbij aan het winnen van de Gouden Bal en titels. Maar hij het grootste voordeel van het balgevoel behaalde Nedved op het veld door meestal vanaf tientallen meters het net te vinden of subtiel de tegenstanders te misleiden met geniale beweging of trap. Een speler waarvoor mensen dus komen naar het stadion.  

Gianluigi Buffon

Als je aan Gianluigi Buffon in 2018 had gevraagd: waar stond je de afgelopen 17 jaar? Had je onder de lat bij Juventus als antwoord gekregen. En we kunnen daardoor een clipje tonen waarin Buffon de een naar de andere formidabele redding verricht. Daarentegen kozen we het afscheid van dit icoon uit. Op de tribune huilen jong en naast elkaar en wandelt de hoofdrolspeler langs ploegmaten en technische staf op weg naar een nieuw leven. Iedereen had hem het liefst nog jarenlang als ballenstopper gezien en daarom is de lucht gevuld met emoties, omdat een vertrouwd gezicht verdwijnt.

Alessandro Del Piero

Als laatste een wandelde doelpuntenmachine genaamd: Alessandro Del Piero. En dat is een terechte bijnaam, aangezien de aanvaller 208 maal scoorde in 513 wedstrijden. Een statistiek waar de toekomstige generaties voetballers blind voor tekenen. Zoek een fijne stoel op en tel het aantal pareltjes waarvoor je meerdere handen in de buurt moet hebben.

Bedankt voor het lezen, we hopen dat nu je geduld op is om het voetbalshirt van Juventus aan te trekken. Gebruik hiervoor de oranje knop en mis geen shirtkans meer.

Welke van de spelers heeft je het meest verrast?

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *