Voetbalshirt van Manchester United – Het rode deel van de stad

Voetbalshirt van Manchester United – Het rode deel van de stad

Voetbalshirt van Manchester United, behoort tot een deel van de stad waarvan de trainer Sir Alex Ferguson meerdere jaren de dienst uitmaakte. Daarom beschrijven we 10 spelers uit zijn periode om je beelden voor te schotelen wanneer je denkt om zelf het rode tenue aan te trekken.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

via GIPHY

Gary Neville

Het schoolvoorbeeld van een Engelse verdediger met een pitbull mentaliteit. Want Neville ondernam altijd actie als er een tegenstander in de buurt was. Dat komt door de rol van opruimer, waarmee de opponent een druk voelde. Toch is de interactie met de fans het mooiste aspect van zijn vakmanschap, omdat de toewijding ervan afdruipt.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Ole Gunnar Solskjaer

Als een voetballer het licht uitdoet van een profcarrière, vertrekt het geleverde werk naar de archiefruimte waar soms nog een stagiaire het stof weghaalt. En als de voetballer vervolgens plaatsneemt in de dug-out is de focus van de buitenwereld op de waan van de dag, terwijl sommige goals onverzadigbaar geluk brengen. En deze blog is geschikt om terug te blikken op de daden van de aanvaller. Solskjaer ontving namelijk de bal, keek naar het doel en schoot vaak snoeihard raak. Toch zal het doelpunt vlak voor tijd tegen Bayern München herhaaldelijk terugkeren op de televisie.

Mark Hughes

Spectaculair mag de maker van deze video bij de titel schrijven, aangezien de nummer 10 het spel niet vertraagd met een aanname, maar meteen het publiek op de banken krijgt met een gewaagde lichaamsbeweging. Als je goed let op de manier waarop de supporters juichen, proef je het plezier waarmee ze de treffer voortzette in de lucht. Met andere woorden Hughes brengt de magie van de wonderschone pingel terug naar de schoolpleinen waar de bespelers ook onbevangen hun intuïtie vertalen naar creatieve oplossingen en daarmee de aanwezigen trakteren op een glimlach.

Andy Cole

Een trainer had met hem naar het gemeenteloket kunnen gaan en Cole veranderen in Cool omdat de goalgetter niet verzaakte als er een scoringsgelegenheid aandiende. Dat betekent dat Mister Cool positie koos om te voldoen aan de taakomschrijving waarover de trainer tijdens vele trainingen sprak. Bovendien vinden we hoe Cole een doelpunt viert nog mooier dan de productieve lijst. Dat komt door de sprints waardoor ploeggenoten moesten grijpen naar de kraag om het glorieuze moment mee te vieren. Daarin vervult Jaap Stam de rol van voortrekker, want de geboren Kampenaar was iedere situatie de baas en daarvoor wijkt de rest. Datzelfde geldt voor de held van de wedstrijd.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Ruud van Nistelrooy

Via FC Den Bosch, sc Heerenveen en PSV naar Old Trafford waar hij vol overgave de prijzenkast van de club spekte. Maar het arbeidsethos straalt af van de loopacties, rake schoten, sierlijke controle en de vreugde delen met de toeschouwers. Hieruit blijkt dat we jarenlang een spits van wereldklasse in ons midden hadden rondlopen. Helaas hangen de voetbalschoenen van de Brabander aan de wilgen anders kon iedere bondscoach gebruik maken van de wil om te scoren als joker. Wie is de opvolger van The Ruud Devil volgens jou?

Peter Schmeichel

We hebben het nu alleen nog maar over aanvallers gehad. Echter, bewaakt de keeper het succes van een seizoen als de Centrale Bank of een lekke boot. Voor Scheimel geldt het laatste, aangezien de Deen het vermogen bezat om iedere gevraagde reflectie uit te voeren. Denk hierbij aan laag naar de grond duiken, een fatale botsing riskeren, meedeinen naar een veranderende richting. Daarbij spoorde de doelman ook de ploeggenoten aan om harder te werken nadat hijzelf de kracht moest halen uit de tenen. Kortom: een persoon waar je blind je sleutels aangeeft.

 Cristiano Ronaldo

Ronaldo keerde naar een voetbalshirt van Manchester United in 2021. Toch willen we het hebben over de eerste periode van de Portugees in The Theatre of Dreams. In de onderstaande video heeft de maker de focus gelegd op de trukendoos, het koppen met precisie, keepers het bos in de sturen, een assist geven op Cruijffiaanse wijze en vrije trappen alvast in het net leggen. Bovendien zien je de persoonlijke ontwikkeling van Ronaldo in dit fragment, waarin de jongeling nauwelijks nog Engels spreekt en de veteraan Neville helpt met het overhandigen van een fles champagne om het gesprek over te nemen.

David Beckham

Als voormalige middenvelders krijgen we geen genoeg van het spel van David Beckham. De speler met een geweldige traptechniek dacht als een schaker altijd vooruit en bracht het spelbeeld dan in een beweging op de helft van de tegenstander. Daarbij zette Beckham dit vermogen ook in om schitterde doelpunten te produceren. Denk hierbij aan een subtiel stiftje over de keeper, schieten vanaf eigen helft en uiteraard de touwen vinden, naar voren dribbelen en verwoestend uithalen, en de vrije trappen. Zoek daarom op Youtube naar: David Beckham free kick en je kan de rest van de dag blijven staren naar het scherm.

Hoe neem je een vrije trap?
Hoe neem je een vrije trap?

Paul Scholes

Waar de The Class of 92 voornamelijk bestond uit spelers met een dominante rol in de voorhoede, bekleedde Paul Scholes een rol achter de schermen. Dat betekent acteren net voor de verdediging, op de juiste plek staan om een aanval op te bouwen en naar voren stormen als de situatie daarom vroeg. Verder bestreek Scholes het gehele veld door te strooien met afstandspasses. Met andere woorden een dynamische middenvelder die zowel aanvallend als verdedigend bij de top behoorde. Daarbij hoort hij ook in een rijtje thuis van spelers die maar uitkwamen voor een club. Zoals Sjaak Swart De Meer nooit verliet.

Wanneer bestel je een voetbalshirt van Manchester United?
Wanneer bestel je een voetbalshirt van Manchester United?

Ryan Giggs

Ditzelfde verhaal past in de biografie over Ryan Giggs. Alhoewel De Welshman ook speelde bij de stadsrivaal City, legde Giggs pas na 963 wedstrijden het voetbalshirt van Manchester United aan de kant. Waarnaar het trainersvak lonkte. Toch denkt de voetbalwereld met weemoed terug aan de demarrages van The Welsh Wizard langs de zijlijn om een voorzet op maat te geven.

Sta je al te springen voor het voetbalshirt van Manchester United?

We vertellen je graag dat de oranje knop toegang geeft tot het nieuwste tenue van de club. Zo heb je aan de juiste dresscode aan.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *