Kies je eigen voetbalshirt voor baby’s

Kies je eigen voetbalshirt voor baby’s

Een voetbalshirt voor baby’s, het is vaak het eerste tenue van een kleintje. En dat is de perfecte kans om zijn of haar liefde voor voetbal te ontwikkelen door verschillende mogelijkheden.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verschillende landenteams en clubs

Er is keuze genoeg, hierdoor vraag je aan de ouders welke clubkleuren het gewenst zijn. En anders ontstaat er een boeiend gesprek over je keuze aan de keukentafel. Dit zijn de opties van het keuzeaanbod:

Het Nederlands Elftal

Een toernooi staat voor de deur en daarom moet iedereen in een Oranjeoutfit worden gehesen. Het kleinste lid van de groep heeft geluk. Want je besteld niet alleen een voetbalshirt voor baby’s, maar een gehele kit met een broekje en sokken.

Duitsland

Onze oosterburen hebben eveneens een plekje gekregen. Dat betekent het witte shirt met het bekende logo, de sterren van de gewonnen wereldtitels en een broekje. Zo kijkt de jongeling mee naar de wedstrijden in de prachtige Duitse voetbaltempels en luistert naar de klanken van Das Lied der Deutschen.

En wellicht stapt de jongeling met dezelfde toewijding op een dag het veld op als de selectie van het Duitse nationale elftal en weet je zeker dat er een doelpunt in de slotseconde valt.

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Ajax

De makers bieden de uitgelezen kans om een band op te bouwen met de Amsterdamse club. Dat komt doordat het thuis- en uittenue met bijpassend broekje. Hierdoor ziet de kleine spruit de wedstrijden in dezelfde kleren en daardoor heerst er een extra wedstrijdgevoel in de woonkamer.

En een paar jaar wandelend de telg met je mee naar de Johan Cruijff Arena om de wedstrijden van dichtbij te beleven. Maar deze vorm van clubliefde begint in de wieg waar de eerste kleertjes altijd terugkomen tijdens de kerstdiners en verjaardagen. En daarbij maakt een shirt van een club het verhaal compleet.

Barcelona

Om de zoveel seizoenen spelen er Nederlanders in Camp Nou, waardoor we ons meer verbonden voelen met Barça. Dat komt door Hollandse inbreng van Cruijff, Koeman, Davids, Afellay, de Jong, Neeskens, de gebroeders de Boer en Depay. Ze legden de basis voor het sentiment wat de meeste Nederlanders merken bij de ploeg uit Catalonië.

Als de jonge voetballiefhebber na enkele jaren meer interesse ontwikkelt voor deze geschiedenis, pak je er een aantal YouTube video’s bij en vertel je over de landgenoten in Barcelonese dienst. Hierover lees je meer op de website Camp-Nou.nl waar je ook informatie over tickets vindt.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Paris Saint-Germain

Een nieuwe topclub in het huidige voetballandschap. Daardoor lopen de kinderen nu over straat in het donkerblauwe voetbalshirt uit de stad van de liefde. De laatste ploeg van dit overzicht gebruiken we een om een nieuw tijdperk in te luiden. Dat betekent een periode waarin ieder jongetje en meisje de namen van Parc des Princes uit het hoofd kent, op dezelfde manier juicht als de aanvallers en een woordje Frans leren. Want het bestuur brengt de grootste namen naar de Franse hoofdstad, met als gevolg dat de aandacht van de voetbalwereld steeds meer gericht op Paris Saint-Germain. En toekomstige generaties doen dat nog meer.

Wat is je favoriete voetbalclub?
Wat is je favoriete voetbalclub?

Een andere optie

Clubs produceren zelf ook voetbalshirts voor baby’s. Een prachtig voorbeeld hiervan is my first football shirt van Feyenoord. De Rotterdamse ontwerpers brachten een oude stijl in een nieuw item.

Hierdoor is het product ook meteen een collectors item, aangezien het thuisshirt geen sponsoring bedraagt en je doet terugdenken aan de periode dat Feyenoord de Champions League won in zwart-wit beeld.

Met andere woorden: dankzij deze uitgave blijft de finale tegen Celtic voor eeuwig voortleven in de supporters die eens in de twee weken de trappen van het stadion aan de Maas betreden.

Kiezen voor een naam

Bij het voetbalshirt voor baby’s van het Nederlands elftal krijg je de kans om een namen te erbij te voegen. Dus voor welke naam kies je? Een persoon uit het verleden of van een talent waarover je hebt gehoord? Of gewoon de achternaam van het kind zelf? 

Voor de eeuwigheid

Een voetbalshirt voor baby’s heeft geen eeuwige eigenaar, omdat die groeit in de lengte. Toch is er door het inlijsten een mogelijkheid om het exemplaar voor altijd bij je te houden en weer terug te denken aan het allereerste voetbalmoment van hem of haar.

Waar hang je het voetbalshirt op?
Waar hang je het voetbalshirt op?

Bovendien is een voetbalshirt voor baby’s beschikbaar in meerdere maten.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *