Voetbalshop sale: deze pagina moet je gebruiken

Voetbalshop sale: deze pagina moet je gebruiken

We zijn als Nederlanders toch altijd blij met kortingen? Ik wel tenminste. Ik koop namelijk regelmatig een product dat is afgeprijsd door een speciale pagina te gebruiken. Zo weet ik wat de voetbalshop sale is van het moment.

Wat is de speciale pagina?

Voetbalshop helpt jou graag door een salespagina bij te houden. Dit is kortgezegd de plek waar je alle producten vindt die zijn afgeprijsd, denk hierbij aan:

  • Trainingspakken
  • Voetbalshirts
  • Voetbalschoenen

En er is nog veel meer.

Dat maakt de salespagina van Voetbalshop ook zo interessant. Er is namelijk ook een product te vinden dat jij nu goed kunt gebruiken.

Als je op zoek bent naar voetbalschoenen, klik je voetbalschoenen aan in het menu om vervolgens een specifiek aanbod te zien.

Voetbalschoenen in de sale

Je ziet waar je allemaal uit kunt kiezen. Wat opvalt zijn de kortingspercentages die uiteenlopen van 10% tot meer dan 50%.

Gelukkig zijn er alleen kwalitatieve materialen, dus een aankoop gaat gemakkelijk meerdere jaren mee.

Waarom jij gebruik moet maken van de salespagina

Tijdens een voetbalseizoen veranderen de prijzen continu. Dat komt doordat er voor de eerste speeldag van de competitie een nieuwe collectie wordt gepresenteerd.

De spelers lopen in de nieuwe shirts en de fans denken maar een ding: die shirts moet ik hebben. AT5 is er bijvoorbeeld daarna ieder jaar erbij om dit tafereel bij Ajax vast te leggen.

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Voetbalshop om 10% korting te ontvangen op je volgende bestelling.Zo wordt Voetbalshop sale nog makkelijker. 

De fans betalen dan 90,00 voor een shirt. Laten we eerlijk zijn dat is veel te duur. Zeker als we kijken naar het prijsverloop.

Want een voetbalclub is gewoon een bedrijf dat winst moet maken en verlaagd daarom de prijzen als ze een nieuw product steeds minder nieuw wordt. Dit is dan voor jou de beste kans om een shirt dat nog relatief nieuw is te kunnen kopen met 20% korting.

En dan is het nog steeds een nieuw product en een leuk idee voor een kerstcadeau.

Zie je wat de mogelijkheden zijn?

Het grappige is dat veel mensen bij een salespagina denken aan slordig hoekje waarbij alles door elkaar ligt en je met moeite iets waardevols vindt.

Voetbalshop is hiervan een tegenpool. De structuur is namelijk top. Je kunt namelijk de structuur gebruiken om in een paar minuten je geschikte aankoop te vinden. Dit doe je met het filter. Dat is de strook aan de linkerkant van je beeldscherm in te vullen. Hiermee krijg je de producten die je wilt zien, zoals de voetbalschoenen van Nike, de shirts van Adidas of blauwe trainingspakken.

Veel mensen gebruiken de salespagina omdat de producten die erop staan ervoor zorgen dat je geld bespaart en daarnaast niet inlevert op de kwaliteit van een product.

Wil je meer lezen over Voetbalshop? Lees dan mijn review.

Meer handige feitjes over Voetbalshop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *