Bij deze 3 webshops zijn voetbalsjaals te koop

Bij deze 3 webshops zijn voetbalsjaals te koop

Je wilt een voetbalsjaal kopen. Dit kun je doen bij Classic Football Shirts, UniSport en Voetbalshop. Het aanbod van deze drie is niet supergroot, maar ik weet zeker dat je er een sjaal vindt dat past bij je wensen.

Classic Football Shirts

Classic Football Shirts is een Engels bedrijf dat voetbalshirts verkoopt over de hele wereld. Dat best sick is.

Het bedrijf focust zich echter op voetbalshirts waardoor de voetbalsjaals (scarfs in het Engels) een beetje achter blijven helaas.

Omdat Classic Football Shirts een buitenlandse speler is, zijn hun voetbalsjaals ook van buitenlandse clubs, zoals Benfica, Real Betis, Werder Bremen en de Roma Champions league editie van 2008.

Ik zie dat er toch een voetbalsjaal is van een Nederlandse club en wel van Ajax uit het seizoen 1989-90. Dit is toch een plaatje?

Voetbalsjaal kopen

De voetbalsjaals kosten ongeveer 9,99 en zijn van een hoge kwaliteit. Check hier de recensies over Classic Football Shirts.

Dit moet je weten over Classic Football Shirts

Je pakketje zal niet de volgende dag in huis zijn. Houdt hierom rekening met een verzendtijd van een aantal dagen. Verder kun je niet betalen met Ideal, maar wel met PayPal. Hieraan zitten geen extra kosten verbonden.

Lees hier hoe je een gratis PayPal account aanmaakt.

Voetbalshop

Je hebt waarschijnlijk al eens bestelt bij Voetbalshop, maar je wist waarschijnlijk niet dat deze voetbalwinkel ook voetbalsjaals verkoopt.

Voetbalshop verkoopt voetbalsjaals van de grootste clubs uit Nederland en Belgiƫ. Denk aan Vitesse, MVV, PEC Zwolle en Vitesse. Dit komt vanwege de samenwerkingen die Voetbalshop heeft met deze clubs. Lees hier wat de Samenwerking tussen Voetbalshop en NAC inhoudt.

Wil je liever een Sjaal kopen van een grotere club? Kijk dan bij de eigen webshop van een club of bij een van de andere webshops die in deze blog voorbijkomen.

De voetbalsjaals kosten ongeveer 9,99.

UniSport

En als laatste is er nog Unisport, ze zijn ook een internationale speler en biedt daarom sjaals aan van buitenlandse clubs en landenteams. Bijvoorbeeld Liverpool, Juventus en Odense.

De sjaals kosten gemiddeld 16,95 en je kunt gewoon betalen met Ideal.

Het duurt enkele werkdagen voordat je bestelling binnen hebt. Bekijk hier de reviews over Unisport.

Dit zijn de webshops waar je een voetbalsjaal kunt kopen. Het aanbod van deze partijen zijn echter niet zo groot, toch weet ik zeker dat je bij ze kunt slagen.

Misschien bouw je net als Simon Kollen aan een voetbalsjaalverzameling.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *