Hier kun je voetbalspullen kopen

Hier kun je voetbalspullen kopen

Voetbal spullen kopen is een taak waarmee voetballiefhebbers niet graag mee bezig zijn. Laten we eerlijk zijn. 😉

Gelukkig kun je binnen een half uur dit onderdeel van je lijstje afvinken.

Hoe kan ik dat dan doen?

Voetbalshop heeft de mogelijkheden om makkelijk je voetbalspullen te kopen. Hiermee bedoel ik dat je een voetbaltas kunt vullen met schoenen, een trainingspak en shirts. Ik vergeet dan nog een hele hoop. Maar je gaat sowieso vinden wat je zoekt als je hun website bezoekt. Je moet het alleen op een slimme manier aanpakken.

Dit is de slimme aanpak

Bezoek de website van Voetbalshop op een gerichte manier. Normaal bekijk je waarschijnlijk eerst alle categorieën, scrolt door de prijzen heen en checkt nog even de aanbiedingen. Dit noem ik verloren tijd omdat je al weet wat je wilt hebben. Bijvoorbeeld schoenen en een shirt van het Nederlands elftal. Het duurt dan alleen maar langer als je dan eerst alles gaat bekijken en pas daarna de benodigde producten koopt. Je hebt namelijk een concentratieboog die niet veel groter is dan die van een vis. Dus je opent ook ondertussen even Facebook, geniet van een YouTube filmpje en appt nog even met een vriend(in).

Met als gevolg dat je alles doet, behalve dat waar je voor kwam: voetbalspullen kopen.

Dus breng en focus aan door:

Eerst een takenlijstje te maken. Hierop noteer je wat je nodig hebt aan voetbalspullen en gaat vervolgens op zoek naar de geschikte producten.

Klik de juiste categorieën aan. Je bestelt makkelijker bijvoorbeeld voetbalschoenen als je er tientallen voor je hebt op het beeldscherm.

Stel je voorkeuren in. Vink aan wat je maximaal wilt betalen, wat je favoriete kleuren zijn en je maat. Zo vul je in het komende halfuur al je adresgegevens in.

Zo eenvoudig kan het dus zijn.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *