Voetbaltickets voor het buitenland: waarom dit het beste adres is

Voetbaltickets voor het buitenland: waarom dit het beste adres is

Bij de zin voetbaltickets voor het buitenland gaan onze gedachten naar de stadions waarbij je terechtkomt in een nieuwe cultuur. Echter heeft de gemiddelde Nederlandse voetbalsupporter geen toegang tot de kaartverkoop over de grens. Daarom vertellen we graag over het beste adres hiervoor om bij aan te kloppen.

Vele bestemmingen

Je kunt reizen naar iedere voetbalbestemming. Hierdoor worden voetbaltickets voor het buitenland een stuk aantrekkelijker, want de schotse voetbalclubs zijn vaak een onderbelicht pareltje. Neem daarvoor de Old Firm, de wedstrijd waar twee denkwijzen elkaar treffen, met intense ontmoetingen als gevolg.

Losse kaarten

Je zoekt natuurlijk niets voor niets op voetbaltickets voor het buitenland. Dat betekent dat je wellicht een groundhopper bent, die het liefst met de auto toert door Duitsland of het uitzoekwerk voor de vlucht en hotels zelf graag doet. Kortom: wat de reden ook is, blijven kijken naar een manier om snel kaarten te bemachtigen voor een match is altijd handig. Als je bijvoorbeeld tijdens een reis naar Barcelona ineens het idee krijgt om Camp Nou te gaan bezoeken. Hierdoor willen we niet zeggen dat een klassieke voetbalreis slecht is, maar daar komen we straks op terug.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Inspiratie

Op de website vind je diverse top 5’s waardoor je inspiratie ontvangt om voetbaltickets voor het buitenland te bestellen. Zoals de Engelse competitie met de Londense topclubs Arsenal, Tottenham Hotspur en Chelsea. En daarbij de andere grootmachten Manchester United en Liverpool. Daarnaast is er ook een rijtje voor Duitsland en Spanje waarin je verlangen zit om de succesvolste club van Europa te bezoeken. Ja raad maar zelf over welke club we het nu hebben 😉

Met andere woorden: de pagina van de top 5 geven een voorzet op je toekomstige reis, aangezien de reisplannen met een klik op de knop klaarliggen.

Ga je een bezoek brengen aan Arsenal?
Ga je een bezoek brengen aan Arsenal?

Voetbalreizen

Mag het toch niet lukken om zelf een trip samen te stellen, kun je nog altijd terugvallen op een klassiek voetbalreisbureau. Dat betekent dat ze vlucht, tickets en overnachting regelen en dat je alleen hoeft te betalen. Een ideale uitkomst in onze ogen, aangezien je op reis wilt en daarbij kleine obstakels tegenkomt. En daarom is het fijn om te weten dat dezelfde organisatie een all inclusive tak heeft, waarmee je ook snel in onder andere het vliegtuig stapt. Combineer dus beide mogelijkheden om tot de beste afspraken te komen. Neem hiervoor Expedia mee in je zoektocht.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Reviews

Natuurlijk niet onbelangrijk wanneer je toegeeft aan je reislust. Het mooie daarbij is dat de reviews erg uitgebreid zijn. Hierdoor zie je hoe hoog het niveau van de klantenservice is. Want de verhalen over belevingen tonen aan dat de organisatie je brengt naar stoelen naast elkaar in een prachtig stadion. Helaas moeten de spelers zorgen voor een schitterende wedstrijd.

Wall of Fame

Neem een kijkje bij de wall of fame om te beseffen dat jouw wens om een bepaalde voetbaltempel te bezoeken in handbereik ligt. Daarnaast vorm je ook een beeld van je aanstaande reis door de verhalen over een voetbalweekend en een echte Ierse pub.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *