Waar kan ik tickets voor groundhopping kopen?

de banner voor de blog waar kan ik tickets voor groundhopping kopen

In principe hoef je geen speciaal bedrijf in te schakelen om tickets voor het groundhopping te kopen. Want je kunt ook gewoon via de websites van de clubs en reisbureaus aan kaarten komen.

Dit maakt het natuurlijk wel minder leuk. Maar er is een voetbalreisbureau dat exclusief kaarten verkoopt aan groundhoppers, namelijk: groundhopticket.nl

Groundhopticket.com verkoopt kaarten voor bijzondere clubs, die je anders niet zo snel zou bezoeken. Zoals Heidenheim en Burnley.

Weinig aanbod

Op groundhopticket na zijn er weinig tickets voor groundhoppers beschikbaar. Het is ook een kleine groep die regelmatig de stadions bezoekt.

Dit is een van de redenen waarom er niet meer groundhopping tickets of reizen worden verkocht. Dit betekent echter niet dat je geen voetbalreis kunt boeken. Je moet het alleen doen via de normale routes. Er is immers nog weinig oog voor groundhopping.

Voorspelling voor de toekomst 

Je moet nog even geduld hebben, maar in de toekomst kun je bij veel meer bedrijven groudhop tickets kopen. Hiervoor zijn geen cijfers, ik spreek uit ervaring. Groundhoppen is de laatste jaren populairder geworden. Door de groeiende populariteit willen meer mensen tickets voor groundhopping kopen waardoor het aanbod meestijgt. 

Meerdere initiatieven komen voorbij op de sociale media, waarvan groundhopticket.com de beste momenteel is.

Maar de concurrenten komen eraan, dit heeft een positief effect op de prijzen en variatie onder de tickets. Je moet alleen nog even geduld hebben. Maak in de tussentijd alvast een schema met clubs waar je graag naar toe wilt.  

Heb je een bedrijf dat groundhop tickets verkoopt, en ben je al een tijdje actief? Laat het me weten, ik zet je dan in deze blog.

Het beste is daardoor om goed te kijken en te zoeken. Hiervoor heb ik 3 tips:

Stel je ideale reis samen

De voetbalreisbureaus zijn ook niet gek. Ze weten ook dat je graag een voetbalreis boekt. Dus geven ze je diverse opties, zoals meerdere dagen naar London gaan en een paar clubs bezoeken. Dit wilt iedereen wel. Het gaat erom dat je de voetbalreisbureau’s gebruikt om jouw ideale voetbalreis samen te stellen, want je kunt overal heen.

Stap uit je comfortzone

Ook groundhoppers hebben een comfortzone waarin je graag vertoeven. Bijvoorbeeld altijd gaan naar wedstrijden in Duitsland, of met een groepje reizen. Dat is natuurlijk prima. Er valt echter nog zoveel meer te beleven. Dus ga op zoek naar andere wedstrijden of maak een groundhoptrip in je eentje. Zo zie je nieuwe dingen, die je anders had overgeslagen.

Vraag om hulp

Misschien is er wel een club waar je al heel lang graag naartoe wilt, het komt er helaas nog niet van. Vraag daarom hulp aan een voetbalreisbureau. Ze hebben namelijk een groot netwerk waarmee ze een kaartje voor jou kunnen regelen.

Samenvatting

Wil je eens gaan groundhoppen? Of wil je eens een andere club bezoeken? Bestel dan je kaarten bij Groundhopticket.com. Ze zijn het startpunt van jouw reis.

Hoe duur zijn de tickets?

De prijs van de tickets lopen uiteen van 60,00 tot 97,00. Een meerdaagse trip kost een paar honderd euro.

Hoe zijn de reviews?

Goed en lovend. De reviews hebben samen een score van 4,9 op Trustpilot.

Verkopen ze ook tickets van Nederlandse clubs?

Dit staat wel in het lijstje, maar niet in het aanbod.

Andere kennisbankartikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *