Waar kan ik tickets voor groundhopping kopen?

Een ticketbureau

In principe hoef je geen speciaal bedrijf in te schakelen om tickets voor het groundhopping te kopen. Want je kunt ook gewoon via de websites van de clubs en reisbureaus aan kaarten komen.

Dit maakt het natuurlijk wel minder leuk. Maar er is een voetbalreisbureau dat exclusief kaarten verkoopt aan groundhoppers, namelijk: groundhopticket.nl

Groundhopticket.com verkoopt kaarten voor bijzondere clubs, die je anders niet zo snel zou bezoeken. Zoals, Heidenheim en Burnley.

Voorspelling voor de toekomst 

Je moet nog even geduld hebben, maar in de toekomst kun je bij veel meer bedrijven groudhop tickets kopen. Hiervoor zijn geen cijfers, ik spreek uit ervaring. Groundhoppen is de laatste jaren populairder geworden. Door de groeiende populariteit willen meer mensen tickets voor groundhopping kopen waardoor het aanbod meestijgt. 

Meerdere initiatieven komen voorbij op de sociale media, waarvan groundhopticket.com de beste momenteel is.

Maar de concurrenten komen eraan, dit heeft een positief effect op de prijzen en variatie onder de tickets. Je moet alleen nog even geduld hebben. Maak in de tussentijd alvast een schema met clubs waar je graag naar toe wilt.  

Heb je een bedrijf dat groundhop tickets verkoopt, en ben je al een tijdje actief? Laat het me weten, ik zet je dan in deze blog.

Samenvatting

Wil je eens gaan groundhoppen? Of wil je eens een andere club bezoeken? Bestel dan je kaarten bij Groundhopticket.com. Ze zijn het startpunt van jouw reis.

Hoe duur zijn de tickets?

De prijs van de tickets lopen uiteen van 60,00 tot 97,00. Een meerdaagse trip kost een paar honderd euro.

Hoe zijn de reviews?

Goed en lovend. De reviews hebben samen een score van 4,9 op Trustpilot.

Verkopen ze ook tickets van Nederlandse clubs?

Dit staat wel in het lijstje, maar niet in het aanbod.

Andere kennisbankartikelen:

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *