Waar moet je op letten bij het kopen van voetbalschoenen?

de banner voor de blog waar moet je opletten bij het kopen van voetbalschoenen?

📝 Laatste update: 4-11-23

Je moet op deze punten letten tijdens het kopen van voetbalschoenen:

1: kies alleen voor de beste aankoop

Je gaat je voetbalschoenen vaak gebruiken, waardoor er slijtage optreedt. De slijtage gaat langzamer als je kiest voor de beste aankoop. Hiervoor betaal je een hogere prijs, maar op de langere termijn zul je juist geld besparen, omdat de voetbalschoenen goed blijven.

2: koop bij grote webshops

Er wordt vaak van grote webshops zoals Voetbalshop gezegd dat ze duur zijn. En wellicht zijn ze dat ook. Maar wat er dan niet wordt bij verteld is dat grotere webshops over een ruimer assortiment beschikken waarmee jij makkelijker de voetbalschoen vindt die het beste bij je past.

3: de juiste vorm voor jouw voeten

De meeste voeten zijn in te delen in twee categorie├źn: kleine voeten en grote voeten. En het is belangrijk om erachter te komen wat voor soort voet je hebt. Want je beweegt continu je voet in de voetbalschoen en als je voetbalschoen dan bijvoorbeeld te klein is, gaat dat knellen. Dit kun je voorkomen door in het filter brede of smalle voeten aan te vinken.

Hoe kom ik erachter wat voor voeten ik heb?

Bekijk de voetbalschoenen die je eerder aanhad of kocht, zijn het voornamelijk brede of smalle voetbalschoenen? Zo heb je je antwoord.

4: een halve maat groter is waardevol

Zoals de omvang van je voeten belangrijk is, is maat van je voetbalschoenen nog belangrijker. Je wilt immers de ruimte hebben om te rennen in plaats van telkens moeten voelen dat je grote teen zeer doet.

Geloof me: dit bespaart een hoop gedoe.

5: pak je korting mee

Je moet nooit voor de allernieuwste schoenen gaan, omdat je dan de hoofdprijs betaalt en omdat er altijd afgeprijsde voetbalschoenen zijn te vinden. Voetbalshop heeft hier zelfs een speciale salespagina voor.

Bekijk de voetbalschoenen van alle winkels. Je ziet dat ze allemaal korting geven. Aan jou de taak om de prijzen met elkaar te vergelijken en de beste prijs te vinden.

Je kunt het beste Voetbalshop, Voetbaldirect, Decathlon en Plutosport bezoeken. Kies tijdens het bekijken van de prijzen een voetbalschoen uit die je wilt kopen. Vervolgens kun je via de zoekfunctie makkelijker de prijs achterhalen.

Tip: bij Voetbalshop krijg je 2,50 korting op je volgende aankoop

Samenvatting

Met een paar aandachtspunten heb je al je voetbalschoenen gekocht. Yeah. Overhaast het verkoopproces niet, omdat je voetbalschoenen koopt voor de lange termijn.

Hoe kan ik deze punten benutten?

Door bij een webshop het filter te gebruiken. Hiermee kun je je favorieten aanvinken en zie je alleen de schoenen die bij je passen. In een fysieke winkel kun je je wensen bespreken met een medewerker.

Ik heb nog geen idee wat ik wil, waar moet ik beginnen?

Gebruik de keuzehulp van Voetbalshop. Dit is een tool waarmee je uiteindelijk uitkomt bij de voetbalschoenen die ideaal voor je zijn.

Geldt dit ook voor goedkope voetbalschoenen?

Ja, dit geldt ook voor goedkope voetbalschoenen. Je hebt echter wel minder mogelijkheden met een kleiner aanbod.

Andere kennisbank artikelen:

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *