Waarom is inlijsten zo duur?

de banner voor de blog: waarom is inlijsten zo duur?

De prijs van een shirt inlijsten is best wel hoog. Dat komt door een paar factoren.

Gemaakt van goed materiaal 

De lijsten waarvoor je veel betaald, zijn gemaakt van aluminium, en om aluminium te maken, heb je veel energie nodig. Deze kosten worden altijd aan de lijstenmaker door berekend. De lijsten van de goedkope aanbieder Action zijn goedkoper omdat ze voornamelijk van hout zijn gemaakt. Dit verschil zie je ook terug in de prijs: een fotolijst van de Action kost gemiddeld 4,99 en van een ander bedrijf boven de tien euro.

Het werk voor de lijstenmaker 

Bekijk eens de lijsten op Bol. Geen een van deze lijsten is van een slechte kwaliteit. Ook al volgt de lijstenmaker voor deze lijsten een standaard procedure, er gaan toch wat werkuren in voordat een lijst voldoet aan deze eisen.

Deze lijsten worden ook doorberekend aan de klant. De lijst is dus in korte tijd gemaakt als je besluit om te gaan voor een goedkopere prijs.

Ik heb het dan ook over zelf je shirt of foto inlijsten, je kunt ook een een item laten inlijsten 

Het prijskaartje voor laten inlijsten 

Als je een favoriet item laat inlijsten, ben je altijd duurder uit. Denk aan 200,00. Ook dit is logisch, want een lijstenmaker pakt speciaal voor jou materialen erbij die je hebt aangegeven. 

Voor veel mensen is dit te duur, en dat snap ik ook. Anderzijds verdient het Item ook het beste plekje. Dat is toch wel als je het laat inlijsten. Trek die beurs maar. 😉

De eenvoud

Naast dat de buitenkant van de lijsten van een hoge kwaliteit zijn gemaakt, geldt dat ook voor de binnenkant. Als je slim bent, koop je er een passe-partout bij. Dit is een frame waar het item omheen gaat voordat je het vereeuwigd achter glas.

Tel daarbij het (plexi)glas en je hebt de volledige reden waarom inlijsten zo duur is.

Toch zeg ik: ga altijd voor de duurste prijs, want het inlijsten is gemakkelijker en je aankoop gaat langer mee.

Als je toch een lagere prijs wilt betalen, kun je altijd nog naar een goedkope aanbieder gaan.

Andere blogs over voetbalshirts inlijsten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *