Wat Kost Een Lijst Op Maat?

de banner voor de blog wat kost een lijst op maat?

Je kunt als je een shirt wilt inlijsten ook kiezen voor een lijst op maat. Dit is wel altijd duurder dan een standaardlijst. Hoeveel kost een lijst die speciaal voor jou wordt gemaakt?

Hoe kun je een lijst op maat laten maken?

Voordat je weet wat voor prijzen je kunt verwachten, moet je weten waar je een lijst op maat kunt laten maken. Hierover hebben we een blog geschreven, waardoor je meteen op de hoogte bent.

Als je een lijst op maat wilt laten maken, kun je dit online regelen. De makers komen het shirt dat je wilt inlijsten bij je thuis ophalen. Zodat je er verder geen omkijken naar hebt.

De prijzen

Een lijst op maat maken kost gemiddeld 200,00. Daarbij hangt het ook af wat voor formaat je kiest en uit welke materialen de lijst bestaat.

Kortom: je kunt niet exact weten welke prijs je gaat betalen voor een lijst op maat, omdat er verschillende factoren bijzitten.

Waarom zijn de prijzen zo duur?

Omdat er een hoop tijd in gaat zitten – en er een lijst voor jou wordt gemaakt op maat. Daardoor betaal je een aanzienlijk bedrag.

Is een lijst op maat het dan wel waard?

Zeker, omdat je een lijst helemaal naar je wensen kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor je favoriete kleur.

Je hebt meer keuzes dan met een standaard lijst, die je bijvoorbeeld koopt bij Bol. Deze lijsten zijn wel goedkoper.

Conclusie

Je betaalt tussen de 50,00 en de 200,00 voor een lijst op maat. Dit hangt onder andere af van het object dat je wilt inlijsten. Een lijst voor een schilderij is bijvoorbeeld 66,00.

Overal worden de lijsten op maat anders gemaakt. Daardoor raden we je aan om het aanbod van verschillende makers te bekijken. Je maakt dan uiteindelijk een keuze.

3 tips om een lijst op maat te laten maken

Vraag een offerte op

Het kost niets, en je hebt er heel veel profijt van. Doe dit bij meerdere bedrijven en je weet meteen waar je aan toe bent.

Vraag ook naar de maten – en wat het per maat kost. Zo kun je beter een inschatting maken van de prijzen en welke maat het beste jou past.

Laat de maat bepalen door de experts

De experts weten het beste welke maat het beste is voor jouw object. Laat je daarom adviseren. Als ze het anders zien dan jou kun je altijd vragen waarom. Maar hun mening is leidend.

Ga voor het mooiste resultaat

Een lijst op maat laten maken, betekent ook meer kosten. Dit is het helemaal waard, omdat je een lijst op maat krijgt.

Denk dus niet aan de kosten. Denk aan de winsten waar je veel mee kunt doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *