Wat kost een lijst op maat?

de banner voor de blog wat kost een lijst op maat?

Een lijst op maat kost gemiddeld 200 tot 300,00. In deze blog leer je alles over de kosten en wat je nu verder het beste kunt doen.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit een project dat speciaal wordt gemaakt voor jou. In andere gevallen draait een producent zoals Nielsen een standaard productie en verkoopt honderd lijsten die hetzelfde zijn. Jij wilt een andere lijst hebben, die een eigen maat heeft in plaats van standaard afmetingen. Daarvoor moet je dan een hogere prijs betalen. Want de mensen richten al hun tijd in voor jouw verzoek. Dit is prima natuurlijk, maar het mag wel wat kosten.

Vergelijking

Een snelle vergelijking laat zien dat een lijst dat niet op maat is gemaakt een stuk goedkoper is. We praten dan over een prijs van rond de 60, als je een standaard lijst koopt. Ik benoem deze vergelijking, omdat je misschien gaat kijken waar je de beste prijs kunt vinden. Deze vergelijking is trouwens niet reëel, want de ene lijst wordt op maat gemaakt, en de ander is een standaard lijst. Je kunt wel een prijsvergelijking doen tussen de lijstenmakers. Ik vertel later welke bedrijven je mee kunt nemen in je vergelijking.

Het proces

Je betaalt al vooraf, op de website. Dit kan een beetje spannend zijn, en dat is het niet. Je moet immers betalen voordat ze aan het werk gaan. Op de webshop geef je aan wat voor lijst je wilt. Er zijn ook lijstenmakers die zelf de maten bepalen. Dit komt omdat ze tijdens het proces erachter komen dat een andere maat toch beter is. Als je dit op een website leest, is het beste om je hieraan over te geven. De makers weten wat ze doen. Je aanvraag is in goede handen; jij krijgt sowieso de perfecte maat voor je lijst.

Makkelijk

Een lijst op maat laten maken is ook heel makkelijk. Je werkt namelijk samen met experts die weten hoe ze een fantastische lijst moeten maken.

Dit ga je ook terugzien in het resultaat.

Het gemak zit ook in de weinige werkzaamheden voor jou: in de meeste gevallen wordt je shirt bij je thuis opgehaald – of je stuurt het shirt op, en je krijgt het ingelijst thuisbezorgd. Deze service hoort ook bij de prijs. Mooi toch?

Je kunt het jezelf ook makkelijk maken tijdens een lijst kiezen, want je kunt ook kiezen uit standaardlijsten. Deze worden natuurlijk wel op maat voor je gemaakt.

Kwaliteit

De kwaliteit is vanzelfsprekend hoog. 😉

Je kunt er dus vanuit gaan dat een lijst heel wat jaartjes meegaat. De kwaliteit zie je ook terug op de foto.

Bekijk eens deze lijst. Hij is van Verno:

lijst van verno

Dit is toch een prachtige lijst van een hoge kwaliteit?

Dat is ook een groot voordeel van een lijst op maat maken: je krijgt een lijst van een hoge kwaliteit.

Zo weet je zeker dat je nooit een slecht product in huis haalt. Ook belangrijk, want ik ken veel verhalen van mensen die een goedkope lijst kochten, en teleurgesteld toch meer moesten betalen voor een andere en betere lijst.

Meer keuzes

Het grappige aan een lijst op maat, is dat je meer keuzes hebt. Voor een lijst met vaste afmetingen heb je een paar keuzes, maar voor een lijst op maat kun je je alle kanten op. Laten we dit is eens erbij pakken.

Stel je laat een lijst op maat maken bij Verno, dan klik je op stel zelf je lijst samen, en je kunt alles doen.

Ze hebben een lijst voor ieder onderwerp. Je kunt bijvoorbeeld ook een puzzel laten inlijsten. Daarna heb je ook keuze uit bijvoorbeeld drie soorten zilver. Dat is nog eens voordeel.

Kan de prijs echt niet lager?

Als je zoekt naar een lijst op maat dat lagere kosten heeft, moet ik je teleurstellen. Iedere lijstenmakerij rekent eenmaal een hogere prijs.

Het is een project dat arbeidsintensief is, dus je moet een hogere prijs betalen.

Maar als je een goede lijstenmaker vind, weet ik zeker dat je na een tijdje niet meer nadenkt over de (hoge) prijs en vooral geniet van het schitterende werk.

Wil je toch het goedkoopste uit zijn? Bekijk dan de lijsten op maat van de lijstenfabriek. Het zijn er veel, maar je kunt de afmetingen zelf bepalen.

3 tips om de beste lijst op maat te vinden

Zoek naar goede producten

Kies er nooit voor om zomaar een lijst te laten maken. Het is immers een investering. Doe daarom goed onderzoek. Dat betekent: vergelijk de diensten, lees de reviews en kijk naar de kleur die het beste bij jou past.

Er valt veel voor je te kiezen. Dit is mooi natuurlijk, alleen moet je opletten dat je de juiste keuze maakt.

Anders vind je misschien na een tijdje wel een lijst die je mooier vind. Voorkom dat, en doe grondig onderzoek.

Maak het naar jouw wensen

Het vergelijken van bedrijven die een lijst op maat maken, betekent ook de verschillende services naast elkaar leggen.

Want iedere service is anders. Maak daarom een top 3 of 4 van bedrijven waar je je lijst zou willen laten inlijsten, en kijk vervolgens specifiek naar ieder aanbod. Wat past het beste bij jou?

Want als je dit secuur doet, krijg je een lijst die je prachtig vind.

Bel naar de klantenservice van een bedrijf en vertel je verhaal. Ze kunnen je daarna goed helpen. Zo weet je of je zaken moet doen, of het beter is om een deurtje verder te kijken.

Overweeg ook een standaard lijst

Ik sluit deze blog af met een titel om ook te kijken naar standaard lijsten als je er niet uitkomt met een lijst op maat.

Je hebt immers zoveel te kiezen, dat het overweldigend kan zijn. Bovendien is een standaard lijst ook heel mooi. Bekijk hier een overzicht van alle lijsten die je op dit moment kunt kopen. Het zijn geen lijsten op maat, maar met standaard afmetingen. Niettemin kun je kiezen uit verschillende afmetingen, dus je vind altijd een lijst die goed bij je past.

Zo heb je nog meer opties.

Meer leren over inlijsten

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *