Wat Kun Je Allemaal Inlijsten?

de banner voor de blog wat kun je inlijsten?

Je weet nu dat je ook kunt gaan inlijsten. Het is dan de vraag wat, aangezien je ook wilt starten. We laten je het zien. Als wat jij wilt inlijsten niet wordt beschreven, is er nog geen man overboord.

Shirt 

Een shirt. En daarbij kun je denken aan sportshirts, gewone shirts of shirts van een concert. Met andere woorden: ieder shirt kun je inlijsten. De meeste lijsten worden gemaakt voor een shirt. Dus je hebt geluk. De meeste maten passen er ook in. Hieruit heb je voldoende keuze uit. We schreven een blog over hoe je het beste een shirt kunt inlijsten in 14 stappen.

Vaantje 

We hebben een blog over voetbal, dus de voetbalartikelen blijven erin. Een vaantje is zo ingelijst – het is is immers niet een groot voorwerp, en je hebt er maar een handeling voor nodig. Handig toch?

Je kunt een vaantje ook vervangen voor een sjaaltje of een speldje. Het gaat erom dat je een voorwerp wilt inlijsten, dat een stukje kleiner is.

Poster/foto

Dit zie je veel terug in bijvoorbeeld kringlopen. Ze zijn er ook in allerlei soorten en maten. Het is ook de goedkoopste optie, omdat je vaak niet meer betaalt dan drie tientjes. En op een foto ben je weleens uitgekeken. Dus kun je het makkelijk vervangen voor iets anders.

Objecten 

Het maakt niet uit hoe groot of breed iets is – je kunt het ook inlijsten, dat maakt het misschien bijzonder, maar het kan gewoon. De lijsten hiervoor zijn perfect.

Er is heel veel mogelijk

Zoals je ziet is er veel mogelijk – je zou kunnen zeggen dat alles wel ingelijst kan worden, ook al lijkt het soms moeilijk.

Als je nu wilt starten met inlijsten, raden we je aan om dit stappenplan te volgen – en op zoek te gaan naar de mogelijkheden.

Zoek uit wat er kan 

Een shirt bijvoorbeeld inlijsten lijkt soms op een doolhof – je komt er gewoon niet meer uit. We raden daarom aan om specifiek te zoeken. Gebruik hiervoor Google om je te laten informeren.

Stel je wilt een wielershirt inlijsten. Dit is vaak een groter shirt dan een gewoon shirt, dus is het slim om je erin te verdiepen. Als je kijkt bij de lijsten, kun je vaak wel zien of jouw type er ook tussen zit.

Ga op zoek naar producten 

Als jouw product kan worden ingelijst (wat in de meeste gevallen zo is) is het tijd om te zoeken naar producten. Hiervoor zijn genoeg websites, zoals Bol en Amazon. Bij deze stap vind je een geschikt product.

Kijk naar de breedte

Dit is voor de producten die een bepaalde breedte hebben, bijvoorbeeld een koptelefoon. Deze kun je niet in een lijst zetten zonder breedte.

Dit kun je eenvoudig zien door te kijken of er in de titel of omschrijving ook een derde punt is, na hoogte en breedte.

Lees de reviews

De reviews zeggen vaak of een lijst voldoende is om te kopen – of niet. Hierbij moet je niet te veel waarde hechten aan de mening van een negatieve review – en ook niet te veel meegaan in de woorden van een positieve recensie. Maak op basis van alle recensies je eigen afweging.

Vergelijk 

Kies nooit voor de eerste beste lijst die je ziet. Er zijn namelijk genoeg alternatieven. Zoals een lijst die goedkoper is, groter is of toch mooi een andere kleur.

Je moet niet te snel kiezen voor wat anders. Dat zou echt zonde zijn, omdat je er een betere prijs voor kunt vinden (door een aanbieding bijvoorbeeld) – en ten tweede er in de meeste gevallen een betere optie is.

Just do it 

Je bent op zoek naar de mogelijkheden voor inlijsten, omdat je graag iets wilt inlijsten. Ga er daarom voor – ga op zoek naar informatie en doe het. Je krijgt er geen spijt van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *