Wat kun je inlijsten? Deze dingen

de banner voor de blog wat kun je inlijsten?

Je kunt een heleboel dingen inlijsten. Deze blog is bedoeld als inspiratiebron om binnenkort te gaan inlijsten.

Een foto

Okay, een inkoppertje. Toch zie ik dat veel mensen hier niet van op de hoogte zijn. Ze hangen een foto aan een prikbord. Terwijl ze ook prima een foto kunnen inlijsten of kunnen doen in een andere lijst. Daar later meer over.

Wat kost een foto inlijsten?

Ik kies er altijd voor om een lijst te kopen van goede kwaliteit. Je betaalt daardoor ook een hogere prijs, namelijk 26,00. 

Je hebt dan wel keuze uit verschillende kleuren, formaten en stijlen.

Bestel hier je fotolijst

Lp’s 

Deze trend zien we steeds meer terug komen. Waar vroeger alleen een ingelijste LP hing in een platenzaak kun je nu er ook eentje kopen voor thuis.

Lijst dus je favoriete plaat in om nog meer te genieten van de nummers. 

De lijsten om een LP in te lijsten, zijn zo gemaakt dat een LP er makkelijk in kan. Je schuift de plaat er in. Jammer dat er speelknop bij zit. 😊

Wat kost een LP inlijsten?

Een lijst om een LP plaat in te lijsten, kost 26,00. Je kunt een lijst in verschillende kleuren kopen. De lijsstenfabriek maakte er een video over.

Bestel hier de lijst om je LP in te lijsten

(Sport)kleding

En tot slot kun je ook een kleding inlijsten. Zoals het pakje van je dochter waar je zo trots op bent, het voetbalshirt waar je al vaak in hebt gejuicht of het wielershirt dat nog ruikt naar zweet.

Wat kost het om kleding in te lijsten?

Rond de 59,00. Je hebt dan een lijst met een hanger waardoor je het shirt eromheen doet, zet in de lijst, het glas ervoor doet en het hangt aan de muur. Job done. Een lijst voor kledingstukken kent altijd een witte of zwarte kleur.

Bestel hier de lijst om je shirt in te lijsten

Het is niet moeilijk 

Je kunt van alles inlijsten. Je moet alleen even een lijst vinden die perfect bij je past. Maar als je deze lijst hebt gevonden, heb je het artikel morgen al ingelijst.

Met andere woorden: onderzoek, bestel en lijst in.

Veel plezier. 😊

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *