Wedstrijd van Liverpool bijwonen: waarom dit de beste manier is

Wedstrijd van Liverpool bijwonen: waarom dit de beste manier is

Een wedstrijd van Liverpool bijwonen, kan op vele manieren. Toch is er in onze ogen maar een manier en dat is via voetbalreizen.com. In deze blog vertellen we waarom.

De reden nummer 1

Waarschijnlijk ben je een voetballiefhebber, maar weet je de weg niet zo goed naar de Britse stadions. Dat komt doordat de grotere clubs meerdere lagen kennen voor bijvoorbeeld een wedstrijd van Liverpool bijwonen. Dus als je nog niets zoveel kennis hebt van deze structuur, gaat daar eerst een tijd overheen, voordat je een ticket kunt bestellen.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Verzekerd van naast elkaar zitten

Af en toe alleen zijn is natuurlijk lekker. Daarentegen wil je samen de wedstrijd beleven en niet steeds appen om samen een actie te bespreken. Echter, vind je bij iedere club vaak beschikbare stoeltjes verspreid over een vak zonder een optie om naast elkaar te zitten. Voetbalreizen.com heeft daarentegen door de jaren heen een netwerk opgebouwd en kan daardoor gemakkelijk meerdere plaatsen bij elkaar verzilveren. Vergelijk het met een voetbalmakelaar die alle wetten van de voetbalwereld kent, waardoor een speler een contract tekent onder de beste voorwaarden. Want een zaakwaarnemer handelt wekelijks met de clubbestuurders.

Bewezen route

De klantervaringen vertellen waarom dit de beste keuze is. Dat betekent pluspunten over de reis, accommodatie, prachtige foto’s en informatie. Hieruit blijkt dat je volledig geholpen wordt. En ja ook met een hotel en vlucht. Dus het enige wat je hoeft te doen, is je koffer in te pakken en genieten van de trip. Fantastisch toch? Lees hier alle klantervaringen.

Daarbij kun je er ook voor kiezen om alleen een ticket en vlucht te regelen bij het voetbalreisbureau en te overnachten bij een Nederlandse Liverpool. Want in deze video ging een reporter langs bij de man die zijn liefde voor The Reds volgde en vlak bij het stadion ging wonen.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Je wilt genieten

Toegegeven, deze route is een stuk duurder dan zelf een kaart kopen voor een wedstrijd van Liverpool bijwonen. Daarentegen is het een bijzondere ervaring. Denk hierbij aan de eerste glimpen van Anfield, gesprekken in de kroeg over Nederlanders die het tenue droegen, de klanken van het bekendste voetbalnummer en de wedstrijd zelf. Hiervoor is het prettig als de zaken zijn geregeld en je niet nog een slaapplek moet regelen na aankomst op de luchthaven. Het grote genieten is dan begonnen. En je wilt je tijd optimaal gebruiken.

Ruim aanbod

Iedere voetbalsupporter boekt een reis om een speciale reden, zoals een speler zien spelen, een club vincken, de sfeer proeven in de stad of een officieel wedstrijdsjaaltje scoren.

Hiervoor is alles mogelijk, aangezien iedere wedstrijd haast op het programma staat. Met andere woorden vraag jezelf af: tegen welke ploeg wil ik graag een wedstrijd van Liverpool bijwonen? Daarna selecteer je de optie op de website. Vervolgens is geduld een vereiste, omdat de specifieke matchday op zich kan laten wachten. Daarentegen loop je dan wel een voetbalsfeer binnen waarin al je wensen zitten. Dus over welk affiche fantaseer je nu?

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *